icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 Tak to už dávno nieje malé mimi 🙂 🙂 Môjho drobca momentále zaujímajú mobily, ovládače ... asi bude mechanik 🙂

orchis
21. okt 2011

@mukesina aj aj si myslim, ze nakoniec bude stacit ak sa budem napchavat dobrou zeleninkou a ovocim 😉 no uvidime, urcite vam tu dam vediet, ci mi to vysadenie pomohlo 😉

monika837
21. okt 2011

@mukesina fu moja tak to neviem, skus sa opytat bab 😉

mukesina
21. okt 2011

@monika837 neviem ci si nahovaram, ale tie moje prsia su nieake teraz mooooc divne :(

mukesina
21. okt 2011

@orchis aj podla mna, vzdy je lepsia mat cerstvu zeleninu a ovocie ako brat to v tabletkach, podla mna az ked je zena tehu tak potom nech sa beru vitaminy , ale predtym podla mna zbytocne ked sa je cerstva zelenina

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 to su teraz pre neho hracky 😀 😀 veru uz nie je mimi ani sa mi nechce verit ako ten cas ubehol

orchis
21. okt 2011

@minusko no to je dobry napad s tym pitim 😎 ja mam problem s prijmom tekutin, ak by som pila 2 litre tekutin denne tak sa musim priamo prestahovat na zachod 😀 no my by sme sa mali momentalne vo velkom snazilkovat ale mne sa do toho nijako nechce, mentalne som uplne zablokovana tymto problemom.
tak to mas este 6 dni, vsak? no to je neskutocne!!! som si ista, ze prave kvoli tomu podbrusku ti v hlavke sa este stale motka myslienka, ze by si mohla byt tehotna, vsak? 😉 a vobec by som sa tomu necudovala 😉 no moja, nech sa ti to uz co najskor doriesi, to ti teda verim, ze ta to uz nebavi. ved na to natahovanie treba pekelne pevne nervy 🙄

monika837
21. okt 2011

@mukesina ako divne? 😀

orchis
21. okt 2011

@mukesina a ake divne? pevnejsie, vacsie......? 😉

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 To áno, len čakám kedy ich začne rozoberať, potom ich budeme musiet odkladať 🙂 Ten čas pri deťoch neskutočne rýchlo beží, veď len nedávno sme mali doma malého 3 kilového štuplíka a dnes ten štuplík na mňa už veselo kričí MAMA 😀 😀

minusko
21. okt 2011

@orchis tak to si cela ja. Ja som ako male dieťa,nemôžem sa ani pred spanim napiť,inak by som celu noch chodila,a ešte ked si chcem meriať tu teplotku. Ja som si teraz objednala testiky (10 kusov 10-tky) zo Slovenska. Stálo ma to aj s poštou tu do Nemecka 18,95. Úplne super cena. Tak ich mam doma a do červenej budem skušať svoju trpezlivosť aby som neskusila ani jeden 🙂

mukesina
21. okt 2011

@orchis no tie zilky ma trapia na bradavkach, aj sa mi nieaky flak urobil na bradavke taky biely :( a su take kus plnsie 🙂

mukesina
21. okt 2011

@orchis a aj pevnejsie

mukesina
21. okt 2011

@orchis take pevnejsie, a tie zilky na bradavkach a aj na bradavke mam taky bily flak neviem co to je.

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 vidis je pravda ze pri detoch spoznas ako starnes a to je naozaj pravda strasne ten cas leti

blackswan75
21. okt 2011

@minusko juuj zlatino, to mi nepovedal a ja som sa nepytala, ze co citil 😀 😀 ja som bola taka rada ze som tehula ze ma to ani nenapadlo 😉

dajaja
21. okt 2011

@monika2712 no dufam, ze sme mali riadne zdatnych plavcov obe 😀 ja tiez neviem presne kedy bola ovulka, mala som 3 dni taky bielkovy hlien. v prvy den sme to vyuzili, dalsie 2 dni uz nie. Dnes mam uz zas kremovy husty hlien, tak to uz asi nebude plodny ☹

minusko
21. okt 2011

@blackswan75 to je v poriadku,tak sa držkajte 🙂 Aj ty aj miminko 🙂 Už sa teším na fotečku 🙂 A kedy si ty nečakala mrchu? Kedy ti mala prísť?

dajaja
21. okt 2011

@monika837 ovulku som mala tusim vcera. neviem to na 100 %, ale od utorka do stvrtka som mala taky ten riedky natahovaci hlien. dnes uz zhustol a je kremovy. v utorok sme keksikovali, myslis, ze by to mohlo stacit?

asemilka
21. okt 2011

Povedal som jej: "KONIEC! MÁM TOHO DOSŤ ! ROZCHÁDZAM SA S TEBOU !!" Vyjdem z domu, počujem výstrel ! Zastrelila sa ? Vraciam sa do domu, letím po schodoch do izby ... Šampus otvorila tá sviňa ! 😀

monika837
21. okt 2011

@dajaja ja si mysli ze by mohlo 😵 ja by som mala mat podla vypoctu ovu dnes, ale hlien na to nemam, len mam mokro,ale urcite to dnes pre istotu poistime 😀

monika837
21. okt 2011

@asemilka zacala som citat a hned ma napadlo ty kokso ta kto zas po kom strielal 😀 ale konec bombovy 😀 😀

jorgie
21. okt 2011

@katkav dufam, ze ti ta tvoja ciarocka bude krasne silniet 🙂

dajaja
21. okt 2011

@monika837 to by mohla byt ovulacia, ked hlien zredne tak, ze citis len mokro.. urcite sa oplati poistit 🙂 aj ja by som dnes poistila, ale zas nam to nevychadza, mm pracuje ☹ to ako naschval takto vychadza.. 😒 uz mi zostava len dufam, ze nejake dievcatka tam este z utorka prezili 🙂

orchis
21. okt 2011

@minusko tak to sme naozaj rovnake 😀 ja ak sa napijem po siedmej vecer tak urcite este aspon 2 krat pred spanim poletim na zachod a aj cez noc 😀
ale zase co sa tyka tych testov, tak nemam taku pevnu volu. ked mam raz testy doma tak neodolam a testujem, teda ak je dovod 😉 este fakt dobre, ze mas pri sebe dcerku, ktora ta urcite privedie na ine myslienky 🙂

asemilka
21. okt 2011

@monika837 ja tiez, ked som to citala... ale dobre to je 😀

orchis
21. okt 2011

@katkav ja som ho tiez zacala brat asi v polke septembra, pocas mrchy. tyzden po skonceni sa mi uz zacali problemy a mam pocit, ze je to len horsia. dneska som si uz tabletku nedala 😉 mas aj ine nezvycajne problemy okrem dlhej mrchy?

orchis
21. okt 2011

@mukesina to je zaujimave 😉 o tych vyraznych zilkach ako priznakoch tehotenstva som uz pocula 😉 ktory DPO si? a den cyklu? kedy (ne)ocakavas mrchu?

katkav
21. okt 2011

@orchis neviem, minuly mesiac sa mi spravili take hrube zily na pravom prsniku, z neho este kojim. A tento mesiac som uz mala aj ruzove spinenie, tak teraz cakam, ci pride, nepride ms.

blackswan75
21. okt 2011

@minusko v utorok 18.10. takze to je moc skoro aby mohlo byt nieco na sone vidno, tak idem 8.11 😉