Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@minusko ja cakam tento vikend - nedelu alebo pondelok... tak neviem... prsia ma bolia (co ma teda nebolievali), ale zacina ma malinko boliet podbrusko, tak neviem.... asi dostanem ☹ neviem, nechcem to zakriknut ani tak ani tak.... necham sa prekvapit.... ale tak snazime sa treti mesiac, tak to neni este take hrozne, ze?
@orchis mozno cosi na tom femibione bude, lebo aj ja teraz ako som ho zacala brat, tak som mala velmi divny cyklus. 3 dni po skonceni mrsky som zacala zas spinit, nie silno, ale trvalo to cca 3 dni. Potom pred ovulaciou som mala par dni take nafuknute a bolave podbrusko, ze sme sa nemohli ani milovat. Taketo cosi som pred tym nikdy nemala, cez ovulku som maximalne citila jemne pichanie vo vajecniku.. Je mi to divne a trosku sa aj obavam, ci som v poriadku..
@blackswan75 zahanam zle myslienky 😉 🙂 ja som uz rano pisala, ze dakujeme za priania, ale mrcha sa rozhodla prist na navstevu aj tento mesiac 😠
@orchis no v tom je problem, ze mrchu som mala 9.10 ale len 2 dni aj to prvy den len spinenie a druhy uplne slabu.mrchu dostavam kazdy mesiac 9. boli ma podbrusko, aj krize.uz asi 3 dni mam nechut k jedlu a dost casto co zjem mi je potom tazko na zaludku :( niekedy az na zvracanie. neviem co je so mnou.
@asemilka cooo???? to som prehliadla..necitala som to,.. to je ako mozne?????? a je silna? ved si mala ciarocku dokeluuu..... no ved moja mama mala so mnou menzes skoro do 4 mesiaca .... takze aj take veci sa stavaju
@blackswan75 mno... ved uvidime... este mam stale jeden test, tak si len tak pre srandu mozem o par dni spravit 🙂 nase buduce babo asi chce pockat na novu postel... buduci tyzden nam ma prist 😉 🙂
@asemilka mas uzasny pozitivny nadhad 😀 😀 😀 no jasne ze si pocka aby vam ju pekne pokrstilo 😉 😉 😉
@blackswan75 vies co, strasne mi pomaha emilko... taky iny je posledne dni 😵
@dajaja no ak by to nam teraz ze naaaahodou vyslo, tak by to mohlo byt dievcatko, kedze sme zamiesili velmi skoro ... tak som zvedava. mam zmiesane pocity, uz chcem vediet na com som .. toto cakania ma ubija 😠
@monika2712 presne tak. to cakanie je hrozne. tebe sa uz aspon blizi cas na testovanie. ja som mala ovulku len vcera, mrsku cakam az 4. novembra. uff, to budu dlhe tyzdne.. juj, dufam, ze sa dockame tych nasich dievcatiek 😀
@dajaja mne je jedno coho sa dockam, len nech sa dockam, hoci radsej by som dievcatko 🙂
baby rano sem odfotte vsetky svoje dve ciarocky!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠
@blackswan75 ty mas odfotene testy a nevidim dobre ciarocku na 24 DC...TO UZ SA TI UKAZALA?
baby... som tak pozerala do kalendara... a ovulka mi vychadza niekde okolo dusiciek... zeby znamenie zhora? 😵 🙂
@ktore moja,no co ja viem,zahu mam stale taku miernu,ale velmi miernu,zjedla by osm aj slona ,a inak troku krize,no a mm bol v tescu a tak som munakazala,nehc mi kupi mamatest na vikend avolaky predavac v lekarni bol tam vraj chlap a povedal,ze o takom teste v zivote nepocul a dal mu rapiclear classik extra 2v1 za 5,27 skoro som odpadla,kedmi ho domov doniesol,ale je s citlivostou 10,tak aspon cosi a nie je aky ako baby fotia tie tenke pasiky,ale asi to bude pevne a s kvapatkom :D,tak som zvedava a inaaak sa teraz napchavam s trasenou tortou a citim ako provokujem zahu :D

@asemilka ty sa nejak zabavas moja... a co kde mame fotecku testiku? 😀 😀