icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
21. okt 2011

@asemilka ty sa nejak zabavas moja... a co kde mame fotecku testiku? 😀 😀

mima1983
21. okt 2011

@minusko ja cakam tento vikend - nedelu alebo pondelok... tak neviem... prsia ma bolia (co ma teda nebolievali), ale zacina ma malinko boliet podbrusko, tak neviem.... asi dostanem ☹ neviem, nechcem to zakriknut ani tak ani tak.... necham sa prekvapit.... ale tak snazime sa treti mesiac, tak to neni este take hrozne, ze?

dajaja
21. okt 2011

@orchis mozno cosi na tom femibione bude, lebo aj ja teraz ako som ho zacala brat, tak som mala velmi divny cyklus. 3 dni po skonceni mrsky som zacala zas spinit, nie silno, ale trvalo to cca 3 dni. Potom pred ovulaciou som mala par dni take nafuknute a bolave podbrusko, ze sme sa nemohli ani milovat. Taketo cosi som pred tym nikdy nemala, cez ovulku som maximalne citila jemne pichanie vo vajecniku.. Je mi to divne a trosku sa aj obavam, ci som v poriadku..

asemilka
21. okt 2011

@blackswan75 zahanam zle myslienky 😉 🙂 ja som uz rano pisala, ze dakujeme za priania, ale mrcha sa rozhodla prist na navstevu aj tento mesiac 😠

mukesina
21. okt 2011

@orchis no v tom je problem, ze mrchu som mala 9.10 ale len 2 dni aj to prvy den len spinenie a druhy uplne slabu.mrchu dostavam kazdy mesiac 9. boli ma podbrusko, aj krize.uz asi 3 dni mam nechut k jedlu a dost casto co zjem mi je potom tazko na zaludku :( niekedy az na zvracanie. neviem co je so mnou.

blackswan75
21. okt 2011

@asemilka cooo???? to som prehliadla..necitala som to,.. to je ako mozne?????? a je silna? ved si mala ciarocku dokeluuu..... no ved moja mama mala so mnou menzes skoro do 4 mesiaca .... takze aj take veci sa stavaju

asemilka
21. okt 2011

@blackswan75 mno... ved uvidime... este mam stale jeden test, tak si len tak pre srandu mozem o par dni spravit 🙂 nase buduce babo asi chce pockat na novu postel... buduci tyzden nam ma prist 😉 🙂

blackswan75
21. okt 2011

@asemilka mas uzasny pozitivny nadhad 😀 😀 😀 no jasne ze si pocka aby vam ju pekne pokrstilo 😉 😉 😉

mukesina
21. okt 2011

@orchis este aj sa mi zvacsili prsne bradavky :(

asemilka
21. okt 2011

@blackswan75 vies co, strasne mi pomaha emilko... taky iny je posledne dni 😵

monika837
21. okt 2011

@dajaja moj pride z poobednej, ale aj tak si ho pockam 😀 dievcatka 😀 chcela by si dievcatko?

janka9898
21. okt 2011

@asemilka cozee??? to nieje mozne☹

asemilka
21. okt 2011

@janka9898 ale je.. a stalo sa... ale hlava hore a ked odide cervena, tak pracujeme dalej 😉 🙂 za jedno sa ti s nami snivalo a za dalsie tu padol slub, ze do vianoc vsetky otehu 😉 🙂

dajaja
21. okt 2011

@monika837 no velmi by sme chceli dievcatko, aby sme mali parik.. ale samozrejme, hlavne je, aby bolo zdrave. Zevraj chlapcenske spermie su rychle, ale nepreziju viac ako 24 hodin a dievcenske su sice pomalsie, ale cakaju dlhsie 🙂 Preto som napisala, ze dievcatka 😀

monika2712
21. okt 2011

@dajaja no ak by to nam teraz ze naaaahodou vyslo, tak by to mohlo byt dievcatko, kedze sme zamiesili velmi skoro ... tak som zvedava. mam zmiesane pocity, uz chcem vediet na com som .. toto cakania ma ubija 😠

monika837
21. okt 2011

@dajaja my zase chlapceka 😀 ale tak ako si napisala hlavne nech je zdravuckeee 😉 to je to najdolezitejsie 🙂

dajaja
21. okt 2011

@monika2712 presne tak. to cakanie je hrozne. tebe sa uz aspon blizi cas na testovanie. ja som mala ovulku len vcera, mrsku cakam az 4. novembra. uff, to budu dlhe tyzdne.. juj, dufam, ze sa dockame tych nasich dievcatiek 😀

monika2712
21. okt 2011

@dajaja mne je jedno coho sa dockam, len nech sa dockam, hoci radsej by som dievcatko 🙂

dajaja
21. okt 2011

@monika837 no keby si pocula mojho svokra, co zahlasil, ked som bola prvy krat tehotna.. citujem: Je jedno, ci to bude chlapec alebo dievca, hlavne aby to bol zdravy chlapec 😀 😀

monika837
21. okt 2011

@dajaja nooo ved mal aj pravdu 😀 teraz bude 😉 : ... hlavne aby to bolo zdrave dievca 😀 😵

esmemia
21. okt 2011

@ktore nie nie je to tu,jedla som plnenu papriku tak to mam asi z toho :D

dajaja
21. okt 2011

@monika837 tak tebe to podla tejto teorie naozaj vychadza na chlapceka. Drzim palce 🙂

ktore
21. okt 2011

@esmemia ahojko.mnam plnena paprika.nuz len si daj aj za mna....a co priznaky ako postupuju?mna este picha ale bojim sa ze to sa uz blizia kramy

esmemia
21. okt 2011

@mimi1111 nie moja,nesmies sa z toho zblaznit,pomysli si,ze tam hore mu je dobre a pre nieco tam odisiel drobcek maly a bude dobre,uvidis a posle ti dalsie babatko a bude na vas dozerat ok ?...sme tu aj pre vas

ktore
21. okt 2011

baby rano sem odfotte vsetky svoje dve ciarocky!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠

monika837
21. okt 2011

@dajaja o par mesiacov ti dam vediet ci si mala pravdu.. 😀 Dakujeeem aj ja tebeeee 🙂 moj drahy by sa straaaaaasne potesil je posledny v rodine, tak aby nevymrel rod 😀 😀 😀 jasne ze sa potesi aj druhej babulke 🙂

ktore
21. okt 2011

@blackswan75 ty mas odfotene testy a nevidim dobre ciarocku na 24 DC...TO UZ SA TI UKAZALA?

asemilka
21. okt 2011

baby... som tak pozerala do kalendara... a ovulka mi vychadza niekde okolo dusiciek... zeby znamenie zhora? 😵 🙂

ktore
21. okt 2011

@asemilka aj to moze byt...ze by nejaky anjelik...

esmemia
21. okt 2011

@ktore moja,no co ja viem,zahu mam stale taku miernu,ale velmi miernu,zjedla by osm aj slona ,a inak troku krize,no a mm bol v tescu a tak som munakazala,nehc mi kupi mamatest na vikend avolaky predavac v lekarni bol tam vraj chlap a povedal,ze o takom teste v zivote nepocul a dal mu rapiclear classik extra 2v1 za 5,27 skoro som odpadla,kedmi ho domov doniesol,ale je s citlivostou 10,tak aspon cosi a nie je aky ako baby fotia tie tenke pasiky,ale asi to bude pevne a s kvapatkom :D,tak som zvedava a inaaak sa teraz napchavam s trasenou tortou a citim ako provokujem zahu :D