Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@minusko no to je dobry napad s tym pitim 😎 ja mam problem s prijmom tekutin, ak by som pila 2 litre tekutin denne tak sa musim priamo prestahovat na zachod 😀 no my by sme sa mali momentalne vo velkom snazilkovat ale mne sa do toho nijako nechce, mentalne som uplne zablokovana tymto problemom.
tak to mas este 6 dni, vsak? no to je neskutocne!!! som si ista, ze prave kvoli tomu podbrusku ti v hlavke sa este stale motka myslienka, ze by si mohla byt tehotna, vsak? 😉 a vobec by som sa tomu necudovala 😉 no moja, nech sa ti to uz co najskor doriesi, to ti teda verim, ze ta to uz nebavi. ved na to natahovanie treba pekelne pevne nervy 🙄
@orchis tak to si cela ja. Ja som ako male dieťa,nemôžem sa ani pred spanim napiť,inak by som celu noch chodila,a ešte ked si chcem meriať tu teplotku. Ja som si teraz objednala testiky (10 kusov 10-tky) zo Slovenska. Stálo ma to aj s poštou tu do Nemecka 18,95. Úplne super cena. Tak ich mam doma a do červenej budem skušať svoju trpezlivosť aby som neskusila ani jeden 🙂
@minusko juuj zlatino, to mi nepovedal a ja som sa nepytala, ze co citil 😀 😀 ja som bola taka rada ze som tehula ze ma to ani nenapadlo 😉
@monika2712 no dufam, ze sme mali riadne zdatnych plavcov obe 😀 ja tiez neviem presne kedy bola ovulka, mala som 3 dni taky bielkovy hlien. v prvy den sme to vyuzili, dalsie 2 dni uz nie. Dnes mam uz zas kremovy husty hlien, tak to uz asi nebude plodny ☹
@blackswan75 to je v poriadku,tak sa držkajte 🙂 Aj ty aj miminko 🙂 Už sa teším na fotečku 🙂 A kedy si ty nečakala mrchu? Kedy ti mala prísť?
Povedal som jej: "KONIEC! MÁM TOHO DOSŤ ! ROZCHÁDZAM SA S TEBOU !!" Vyjdem z domu, počujem výstrel ! Zastrelila sa ? Vraciam sa do domu, letím po schodoch do izby ... Šampus otvorila tá sviňa ! 😀
@monika837 to by mohla byt ovulacia, ked hlien zredne tak, ze citis len mokro.. urcite sa oplati poistit 🙂 aj ja by som dnes poistila, ale zas nam to nevychadza, mm pracuje ☹ to ako naschval takto vychadza.. 😒 uz mi zostava len dufam, ze nejake dievcatka tam este z utorka prezili 🙂
@minusko tak to sme naozaj rovnake 😀 ja ak sa napijem po siedmej vecer tak urcite este aspon 2 krat pred spanim poletim na zachod a aj cez noc 😀
ale zase co sa tyka tych testov, tak nemam taku pevnu volu. ked mam raz testy doma tak neodolam a testujem, teda ak je dovod 😉 este fakt dobre, ze mas pri sebe dcerku, ktora ta urcite privedie na ine myslienky 🙂
@minusko v utorok 18.10. takze to je moc skoro aby mohlo byt nieco na sone vidno, tak idem 8.11 😉

@mimi1111 Tak to už dávno nieje malé mimi 🙂 🙂 Môjho drobca momentále zaujímajú mobily, ovládače ... asi bude mechanik 🙂