Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Snazilky kde ste????
@esmemia ktory DC si?
@esmemia doma pred telkou sme 😀 😀 .. akurat pocitujem nejake bolesti v krizoch a podbrusku na lavej strane tusim.. neviem.. som z toho zmatena. najviac sa bojim, ze sa rano zobudim a bude tu cervena :(
@monika2712 treba verit, ze cervenej das na dlhsi cas zbohoooom 🙂
@blackswan75 25 DC a 7 DPO :D
@monika2712 no moja,to snad nie,aj ked aj mna volako zvlastne zacalo brusko pobolievat a teda mm sa na mne smeje lebo od dakej 5 nic ine nerobim,len pijem mlieko n azahu a grgam jak torloo,ze ci mu tajne odpijam z pivka,ked grgam,no kopla by som ho do kolena ,utahovat si zo mna :D
@monika2712 to mne ta paprika dnes narobila volaku sarapatu,jedna bola taka horklava,tak to urite z toho no co uz
@esmemia no ja som mala zahu uz minulu sobotu.. ale ta bolest z krizov mi vystreluje az do lavej nohy, takze to bude asi nieco ine.. mne sa zas manzel smeje, ze sa furt kontrolujem, prsia, krize, brucho.. furt daco riesim.. on to bere s rezervou ze sa asi nepodarilo, ale ja by si moc chcela cim skor 🙂
@blackswan75 no snazim sa tomu uverit, len fakt neviem ci tieto moje dnesne priznaky nie su len blbe PMS..
@monika2712 no toho sa bojim aj ja,lebo nerada by som cervenu videla u seba tento mesiac ja sa nepozorujem dako moc,len ked sa ledva hybem,ked ma tak krize boleli a do toho to podbrusko,to ni eje vsugerovana bolest ale naozaj bola,lebo podbrusko prestalo a aj ked porozmyslam,ci ma boli ci nie,tak uz nie,len tie krize ,ale aj tie uz cosi menej,tak uvidime no do cervenej mi ostava este 6 dni :D
@esmemia no uz nam z toho pekne hrabe 🙂)) ja uz sa neviem dockat tych blbych testov, budem urcite sklamana ked to nevyjde, ale tak treba verit ze ked nie teraz tak to vyjde nabuduce .. ja by som teoreticky mohla vediet uz tak v pondelok, ak je to PMS, tak urcite do par dni pride cervena, takze ma to uz snad dlho nebude trapit..
@monika2712 no mna laka testnut uz ked mam doma tie testy aj teraz,ale zakazujem si to do nedele,max pondelka rana :D
@esmemia ved aj mna to laka, kupeny mamatest,ale musime pockat. neda sa nic robit.. uz som zvedava co sa tu bude diat v pondelok rano, kolko novych tehuliek pribudne 🙂
@monika2712 no to aj mna zaujima,lebo tento tyzden bol velmi zaujimavy a plodny :D
@esmemia strasne ma picha v prsiach.. ??? to uz co je toto... mne uz snad fakt sibe..
@monika2712 ako to ze neodoslalo moju odpoved? 😠 to co ma byt toto hmmmmmmmm
Nesibe ti moja,len to viac vnimas ked si v klude,ako ked pocas dna nieco robis,ci pracujes 😉
No idem ja do rise snov,dobru nocku prajem
Dobre ranko prajem,dake nove tehulky,co robili testik???Pekny vikendik 😵
no kocky, tak som sa dlho z ciarky netesila, dnes v noci som sa zobudila na riadne krce a prisla cervena armada 😖 ponaucenie? netestovat pred meskajucim menzesom 😒 inak sa clovek moze lahko sklamat 😉 v knizke co mam doma pisu, ze az polovica pocati nekonci babatkom. Ale pozitivum je, ze sa mozeme s mm silnejsie tulit, mojkat....aspon si to dlhsie uzije, vsak maly bol na prvy sup 😉
@katkav U mna detto, len teda bolesti este ziadne, dufam ze ani nebudu.... pijem Femi kvapky, ktore su aj na bolesti, takze mozno sa uz konecne zaobídem bez nich 🙂 ale tiez male spinenie a podla vsetkeho idu kramy :-/ Ja som sice velmi zvedava, ale netestovala by som skor... škoda testu 🙂
dobre ranko.prave som rozmyslala ze ak som mala ovulaciu vo stvrtok ci v piatok tak oplodnena som mohla o dve tri dni neskvor ako som ratala.teraz by bol len 7 den po oplodneni.testik negativny a vecer ma dost pichlo brusko.teplota bola rano 36.8 a prsia bolia este len tak mierne,ale to neberem v uvahu ze je to teho syndrom.no a chyba ten tehotensky vytok dievky moje.
@ktore ahojky, ja dnes rano opat zvlastne stavy, zase grganie a taky pocit takmer na zvracanie.. zatial som nic nejedla, budem asi az na obed, tak uvidim ako mi bude, ale vcera to grganie bolo takmer cely den... prsia dnes malicko menej bolestive..
@monika2712 nuz aspon ty mas nejake priznaky...ja mam prsia coraz viac citlive dnes uz su bolestive ale este nie velmi.to zvyknu velmi boliet asi den dva pred menzesom.ozaj a nemas ten bieli husty vytok?
@ktore nie to prave nemam... tak si nerobim ani ja velke nadeje, mozno to je vsetko PMS a nie tehu.. ale teplota si mi tiez zatial drzi, tak uvidim ako zajtra..
vcera ma pichalo v strede podbruska.tak ze ak sa len teraz uhniezdovalo tak je este skoro aj test robit.zajtra nerobim.skusim v pondelok ak dovtedy nepride cervena.

@ktore ano otfotenia nie je tak viditelna ale nazivo tam bola taka slabunka a rano uz silnejsia... neverila som vlastnym ociam 🙂