icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

divetta
27. jún 2011

@sjuzan77 Ahoj, dakujem za radu 🙂 uz som prisla na to, ze to, co som myslela, ze su menstruacne bolesti boli posunute ovulacne bolesti. No neva, teraz cakam co bude, menstruacia nikde,ale priznaky ziadne.. 😒

divetta
27. jún 2011

@zasha Ja som brala HAK 10 rokov a na Novy rok som vysadila. Uz sa snazime pol roka, zatial nic, uvidime este 🙂

sjuzan77
27. jún 2011

@divetta som rada, ze sa ti to vyjasnilo, mne to meranie tiez pomohlo zistit, ako na tom vlastne som 😉

divetta
28. jún 2011

@sjuzan77 Este uvidime, ci sa mi to vyjasnilo, ale kazdopadne dakujem.Ked to tento mesiac nevyjde tak zacnem merat aj ja 🙂 a rozmyslala som aj nad ovu testerom.Nemas s tym skusenosti?

nena13
28. jún 2011

@divetta Ahoj.Ja som si kúpila ovu.tester-vyzerá ako rúž a nanášaš naň sliny-sledujem sa dlho,ale vždy tam vidím to isté.Naopak to meranie teploty mi celkom pekne ukazuje ovuláciu.Niektoré si robia aj ovu.testy a celkom to pozitívne hodnotia.Ja som bola už 2x tehotná ,ale oba som potratila-ten druhý krát sa mi osvedčila teplota a mala som ten tipický priesvitný hlien-zadarilo sa na prvý šup🙂

nena13
28. jún 2011

@amouramour Srdečne gratulujem a držim päste🙂

nena13
28. jún 2011

@janka9898 Jasné ,že budeme...Teraz sa rozbehne jedna radosť🙂

divetta
28. jún 2011

@nena13 Ďakujem, čítam tu veľa o testeroch a ovu testoch, tak uvidím, pokombinujem možno. Je mi ľúto, čo sa ti stalo, no budem držať palčeky aby to čo najskor vyšlo znova a vydržalo. Raz musí. 😉

janka9898
28. jún 2011

@divetta ako ti odporucila nena meranie teploty je asi najlepsia vec aku som mohla pre sbea a svoj rozhadzany cyklus urobit presne viem kedy je ovu a ci som alebo niesom tehotna to je na tom to najlepsie ze ak mas stale 37 na konci cyklu namiesto menzesu je to jasne ani testik nemusis kupovat.-))

nena13
28. jún 2011

@divetta Ďakujem .Máš pravdu,človek musí veriť a nevzdávať sa aj keď ho osud skúša🙂

amouramour
28. jún 2011

@janka9898 ja by som bola velmi rada keby ste ma hned vsetky nasledovali a velmi vam to prajem🙂8.7. idem k lekarovi, tak snad uz konecne aj srdiecko budeme pocut🙂 inak videli ste uz toto?🙂

http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/

janka9898
28. jún 2011

@amouramour no fuu ale tie ceny za nadstandart su dost vysoke i ked miesto je to pekne ale radsej kupim babatku najnovsi model kocika ako toto.-))

sjuzan77
28. jún 2011

@divetta, pridavam sa k dievcatam, ako som uz spominala, aj mne sa osvedcilo meranie teploty 😉

nena13
29. jún 2011

@amouramour Nooo ,pekné.Tak by to malo vyzerať už dávno všade za tie peniažky čo človek odvádza celé tie roky...Keby tak ale nekončili v nesprávnych rukách...Ťažko si toto môže dovoliť obyčajná žena🙂

amouramour
29. jún 2011

@janka9898 janka hej, ale ja si myslim, ze v takej nemocnici, nemusis si platit za nadstandart, v pohodke vystacis aj s "normalnou" izbou....ci?🙂

janka9898
29. jún 2011

@amouramour to urcite hej ale niesom zarabajuca zena natolko aby som si to mohla dovolit a aj keby som na to mala radsej si zaplatim nadstandart v nemocnici cadcanska porodnica je teraz super.-)) takze mne netreba.-)

janka9898
29. jún 2011

baby a som taka nastvana predala som plienky aj s vkladackami ktore neboli original cena bola len za plienku a vkladacky boli gratis to som samozrejme zabudla tam napisat ze cena je iba za plienkua vkladacky gratis proste mi to uslo a teraz ta mamicka sa mi vyhraza ze mi to donesie domou ze ako si to dovolujem predat jej flakate vkladacky no chapete to ale tie boli k tomu zadarmo som absolutne znechutena z toho a ona mi pisala ze to posiela spat sak nech si to posle ja to prevziavat nebudem niesom blbec no nie co si o tom mylsite
aj tak ideme zejtra na dovcu🙂

amouramour
29. jún 2011

@janka9898 to verim janka ale v BA tolko na vyber nema clovek...a s par statnymi nemocnicami som bola extrem nespokojna, tak radsej obetujem tych 140 eur za rocnu starostlivost kym som tehu...ja zas neulietam na babatkovskych veciach ako drahe kociky a prebalovacie pulty...len tu v BA je fakt tazky vyber lekara...

janka9898
29. jún 2011

@amouramour aha vau tak to ti zavidim teda v dobrom ze budes tmam rodit a mas to blizko ja si neviem predstavit akoby som utekala s porodnymi bolestami 200km autom🙂)

divetta
2. júl 2011

@sjuzan77 Ďakujem teda 🙂

janka9898
3. júl 2011

babule kde ste sa vsetky podeli hm?????

sjuzan77
3. júl 2011

@janka9898, aj ja uz par dni sledujem, ze sa to tu nejako vyprazdnilo, zeby sa vsetci tak usilovne snazili ?

janka9898
3. júl 2011

no mozno ale nemuseli by sa cely den🙂))
je mi tu smutno tak pekne sme kecali teda pisali he a teraz nikto aj prvu tehulku mame sikovna tato tema co mam na rodinke tam uz skoro vsetky su ale dvom to nejak nevyslo☹((((( ale inak tiez velmi plodna tema tak hadam by sa mohlo aj zarodit nie?
@sjuzan77

sjuzan77
3. júl 2011

@janka9898 mozno je to aj tym, ze zacali prazdniny, dovolenkove obdobie a kazda je niekde rozutekana. dufam, ze prvu tehulku budu nasledovat aj dalsie, tento mesiac sa zacneme snazit aj my, aj ked by sme mali pockat minimalne do augusta, ale dalsi mesiac uz nevydrzim 😝 tak som strasne zvedava, ako nam to pojde.

nena13
4. júl 2011

@janka9898 Ahoj.Aj ja si myslím,že sa všetky rozutekali podovolenkách a potom hádam sa tu zas rozkecáme ...Aj ja idem v piatok do Talianska-pri tomto počasí hádam človek nemá ani chuť sa snažiť🙂Ale koncom augusta-počasie -nepočasie-mladý bude znásilnený🙂)))))))))))

nena13
4. júl 2011

@sjuzan77 Sjuzan-držím všetky prsty,len sa pekne snaž,aspoň nás všetky povzbudíš🙂))

nena13
4. júl 2011

@oktavia
@lenkaso
Dlho som Vás tu nevidela-čo je s Vami?🙂

sjuzan77
4. júl 2011

@nena13 dakujem 🙂
dievcata, ja som taka happy, dnes som bola na kontrole oci a dopadlo to nad moje ocakavania. proces hojenia sa ukoncil, zrak je v poriadku a ani nemusime cakat do augusta, mozme kludne zacat tento mesiac 😵 takze pockam, kym mi skonci mrcha a hura do toho, drahy si bude usilovne plnit manzelske povinnosti 😀

oktavia
4. júl 2011

@nena13 ahoj, ale stále behám s malou po lekároch. Už mesiac máme kašeľ, vyskúšali sme pomali všetko možné, a ako vysadíme lieky, tak sa nám kašeľ vráti,dnes sa mi ešte aj vysypala, nevedia z čoho, tak moc nestíham písať. Len Vás sem tam prečítam 🙂 Vidím, že snažiliek nám pribudlo , ja už tiež doberiem posledné balenie tabletiek a hurá do toho 🙂
@sjuzan77 teším sa s tebou, že je všetko v poriadku.
inak ani neviem, či je táto téma ,,po lete začíname´´ aktuálna, keď sa pozriem von oknom a na teplomer, tak si myslím, že ani leto nebudeme mať...brr

sjuzan77
4. júl 2011

@oktavia dakujem 🙂
pocasie treba brat z ineho uhla pohladu. chce v nas navodit atmosferu jesene a naznacit, ze nemame uz cakat, ale mame zacat pracovat na novej generacii 😀