Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@yasmin0001 planujem testovat az v pondelok, som este len 23 dc, ale mam kratky cyklus, respektive mala som, po kyrete som mala iba tri, dva boli 26 dnove a posledny 24 takze neviem presne kedy moze prijst, lebo tento mesiac by to mohlo byt aj 28 a viac.. ale kedze ma uz bolia aj prsia, tak bud pride coskoro mrcha alebo nepride vobec... pochybujem totiz, ze by ma boleli uz o tyzden skor..
@monika2712 Mna boleli prsia uz od pocatia. Ale to som uz pisala, ze mna tak bolia kazdy mesiac. Vzdy uz dva tyzdne pred MS. Teraz bolia este stale, ale zdaju sa mi este vacsie ako obvykle.
@yasmin0001 no to zas mna nie, skor tak par dni pred mrchou.. ach jaj, ja uz chcem vediet na com som.. toto cakanie je na nervy.
@monika2712 to teda je, veru veru. Ale ono je to cele o cakani. Najskor cakas dve ciarky, potom sa nevies dockat kedy pojdes k doktorovi, potom kedy zacne kopat, kedy porodis.... a tak staaale dokola.
Ale cas taaaaaaaaak rychlo leti. Aj mne ten cas pripadal nekonecny a teraz uz v tom zijem cele dva dni 😵
@yasmin0001 hej hej len ja som tak netrpezliva, zaroven mam stale obavy co sa stane, ci o babo zas neprideme.. aby bolo zdrave atd atd... a viem ze to bude dalsich 9 mesiacov furt, nejake tie obavy... najradsej by som cele to obdobie preskocila a uz bola po porode a drzala v naruci zdrave babo... sice vsetky zeny vravia ze tehotenstvo je krasne, ja mam skor obavy ze to bude strasne trapenie pre mna.. mam krcove zily, nebudem moct brat na to lieky ktore mi pomahaju. budu mi strasne opuchat nohy z toho, atd atd.. a este ked nahodou budem vo vysokom stadiu tehu zrovna v lete.. ufff. tak to bude fakt peklo..
teraz ma asi ukamenujete, ze o tehotenstve takto skaredo hovorim, ale fakt mam obavy ako to zvladnem ked to pride..
@monika2712 Aleee noooo, neboj sa! Ja sa na to velmi tesim. Tiez si nemyslim, ze to bude len prijemne, ale predsa puto s dietatkom uz vznika v brusku a kazda tehula rada spomina na tehotenstvo.
Nikto ta tu neukamenuje. Ja mam tiez vselijake haluze a obavy, ale teraz sa budem snazit mysliet extra pozitivne. Chce to klud a nohy v teple 🙂
@yasmin0001 no hlavne nech uz mam tie dve //, najradsej by som uz zajtra testovala, ale mam obavy ze nic neukaze lebo je skoro a budem musiet v pondelok kupovat dalsi test..
@monika2712 ak si velmi netrpezliva tak skus! Ale nechcem ta nahovarat. Ja som sa skor testovala kvoli tomu, ze som isla na tu oslavu...
@yasmin0001 no len za ten test som dala vyse 5 eur, tak nechcem aby zbytocne skoncil v kosi negativny alebo s duchom.. radsej pockam aspon do toho pondelka. zatial sa mi dari odolavat, tak uz to do pondelka vydrzim.. aj tak sa bojim ze budem sklamana a nebudem tehu nakoniec :(
@asemilka dakujem moja,kiezby si mala pravdu
@ktore no ja ju (ne)cakam 27.10. ,myslis,ze by som mohla byt???Skusim Ti opisat moje pocity.Neviem preco ale citim,ze som tehotna,ale rozum mi hovori,ze nie a mam take zmiesane pocity,ale inak sa citim byt tehotna,tak ako ked som bola 1x so Stellinkou a uz som o tom vedela,neviem to spravne opisat
No ja dufam,ze ukaze ak tam teda nieco je,tiez som veklmi zvedava a aj pri tom mam taky tusak a istotu ze tam budu dve // a zaroven si pomyslim,ze iba si strasne verim a budem nakoniec sklamana a neviem ci mam testovat v pondelok rano,ci mam pockat do toho 27 ci pride ci nie,bojim sa ked uz viacerim babenkam tu testiky ukazali ciarky a aj tak neboli tehu Hmmmm?
@esmemia no podobne sme na tom tusim.. ja mam podobne priznaky ako som mala prve tehu,ale to trvalo velmi kratko, tak neviem.. rozum mi ale vravi ze nie som.. tak neviem. testovat chcem v pondelok, aj ak mam obavy ze tam nic nebude ;(
@esmemia neviem preco mam ten pocit.mozno tie priznaky su tak podobne z tehotenstvom.take pred cervenou nie su.tesis saa mas pocit obrovskeho stastia ale rozum ti hovori co ak nie.urcite su to len vsugerovane priznaky.to je taka tvoja vlastna obrana proti pripadnemu sklamaniu.dobre vravim?myslim ze v podvedomy si robis taku medzeru voci velkemu sklamaniu.mame ju kazda jedna.tak by to malo byt.ak by sme sa neblokovali tak by sme kazdy mesiac ked sa ukaze cervena asi prezivali ovela ovela psychicky horsie.treba mat otvorene zadne vratka aby sme sa s toho cakania nezblaznili.verim ze sa to podari.sa tesim na ten tvoj testik a ze dopadne pozitivne....ak by nie tak mysli na nas ze sme tu aj mi.a postavime sa na nohy vzdy ked pride novy zaciatok.
hlavne sa musime drzat pri zemi a to je to ze nam rozum hovori MOZNO NIE a to je zdravi pristup,trochu si vlastne sami sebe chladime hlavu.
ja asi tiez nic ☹ uz sa mi robia krasne pupaky 🙄
mna bolia prsia coraz viac aviem ze cervena sa hlasy.hoci som si vravela ze sa to nepodari ale budem urcite sklamana,viem to.no urcite je to lepsie ako sa zacat depcit az z toho ochorieme.neni tak neni povie rozum a my sa musime zmierit a pockat na dalsiu ovu aj ked to je tazke.viem ze budem sklamana.to je na beton iste.dnes uz som mala pokazenu naladu a doslova mi vsetko vadilo a hladala som len chyby,ale musela som sa ovladat aby som sa zbytocne nepohadala nebodaj.nemam naladu na nic.radsej sa vam tu vyrozpravam.tesim s ana zajtra.heh urobim testik vsak uz so zvyku.a budem ho otacat z kazdej strany ci nahodou tien nevidim.
@ktore myslim,ze si to vystihla presne mtak dako to vnimam,no ja som pri prvom tehu vela priznakou nemala,len som si povedala v den mrsky,ze ak do polnoci nepride,tak si spravim test a robila som ho presne 23:30 a boli krasne dve ciarky :D,no a prsia ma neboleli nikdy pred cervenou a ani pred prvym tehu a ani pocas neho a napriklad teraz ked zhodnotim za posledny tyzden moje pocity,tak ta neprestavajuca bolest krizov.pripisovala som ju minulej sobote,ked som bola riadit jednej pani,ale to by bolo dlhe bplenie a raz intenzivne,raz menej,tak to som vylucila to dvoj az troj dnove pobolievanie podbruska,pichanie v nom a vychadzalo to pichanie tusim na 6 DPO,tak som zvedava,teraz uz druhy vecer po jedeni mam zahu a neviem ci to mam pripisovat stale tej plnenej paprike,lebo dnes som si dala len gulku a zemiaky a omacku a robila som aj cinu dnes tam je tiez kecup a zle mi nebolo,rano po zjedeni buchty asi pol hodku ma zacalo napinat po napiti vody prestalo,no a miniem za den asi cca 2-3 intimky,koli zltkastemu vytoku,nezapacha ani nic ma nesvrbi no plus ta ranna teplota 37,zmerala som si len tak zo srandy aj ked viem ze sa to nema cez den,ked som si lahla k malej a uspavala ju ze aka je bazalna teraz a bola ze 37,8 no z toho nic nerobim,lebo poobedna teplota neplati a tak som zvedava na tu rannu a mam strach,ze klesne fuj fuj a inak som volaka vyrovnana ale stale pevne v realite :D,tak dufam,ze to nie je vsetko len osial a naozaj tie dve ciarky najdem,lebo ma porazi 😀
@monika2712 no tak som zvedava na tvoj testik v pondelok a uvidim ci to ja vydrzim a kedy testnem :D
@esmemia najdes ich,myslim ze ano.palenie zahy nemusi byt teho priznak ale moze byt,ako vlastne vsetko.ten vytok a zly zaludok a grganie je uz nieco ine.teplota poobede je vzdy vysoka.telo musi oddychovat.mozes mat 36.8 ci 36.9 A VIAC aj to zalesi o kolkej odmerias.to som len citala,lebo ja nemeriam.merala som sedem rokov a uz na to nemam nervi,no ale asi zacnem ak sa to teraz nepodari.dobru noc a zajtra sa ozvem,mozno len na chvilku lebo v nedelu mam toho dost.
@monika2712
@esmemia boze vy dve na to mate velky predpoklad.tie vase priznaky su dobreee.urobte si rano pekne teplotku a potom hned testik tak pa tesim sa na vas
@ktore moja,no ja pravidelne meriam iba rano ,v prve tehu bol jeden mesiac neuspesny potom som zacala merat a aj prestala,lebo som ostala tehu a teraz meriam uz druhy mesiac :D ...vsak uvidime :D
Dobru nocku aj tebe,uz pojdem aj ja,konecne som vsetko poriadne docitala a mozem ist spat,mam pocit,ze to je jak rozpravka pred spanim
@monika2712 ahoj, tak ako?? no citam, cítam, tak super dufam, ze testik vyjde pozitivne 🙂 🙂 🙂 my uz sme zacali snazilkovat po mrche, tak zas o mesiac uvidime, ci sa uz zadarilo... 😅 alebo zas budeme pokračovať 😖 teraz mi vychasza ovulka asi na zajtra-podla vypoctu kalkulackou, ale mam pocit, ze som uz ovulku asi mala vcera-lebo som mala take pichanie v podbrusku, az som sa cudovala, co to je...a to sme vcera nesex...tak zajtra skusime, ci to vyjde... 😀
Dobre ranko zienky,tak ja dnes 27 DC,9DPO,teplotka 37,0 a test negativny 😢 😖 ☹ ,tak uz sa budem asi musiet uplne zmierit s tym,ze za 4 dni tu cervenu mrsku dostanem fnuk
@esmemia na 9DPO este test nemusi vyjst, lebo mas cyklus viac sko 30 dnovy, podla mna si skoro testla, este to nehadz do kosa 😉
@blackswan75 dakujem moja,no aj tak sa mi ten test zda byt volaky zvlastny,este v zivote som nevidela taku skvrnku na tste odfotim a ukazem

@monika2712 ja mam nejaky hlien... ale vobec sa tym nestresuj! Kazda jedna baba popisuje trochu ine priznaky.
Kedy budes testovat? Mne ukazal test celkom viditelnu ciarku uz 3 dni pred menzesom. Tiez mi z toho uz sibalo, lebo som sa sledovala.