Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@anastacia242
@esmemia
baby, tak teplota dnes 37.2, takze opat o 0.1 stupla, test som nerobila, stale cakam do zajtra, chcem to vydrzat..
dnes v noci som mala ale nieco neprijemne, nahlu bolest v podbrusku, taku par minutovu.. nastastie mi nestiahlo svaly brusne, lebo toto som mala minule dva krat, nieco ako kontrakciu, ale teraz to bola len bolest, hoci silna.. trochu ma to vystrasilo tak som isla na wcko,ale nic, ziadne krvacania ani nic. no odvtedy som nejak nevedela zaspat,takze som brutal unavena a dnes asi prespim cely den.
@monika2712 uff,to je neprijemne,ja by som to ale nevydzala,ved som ani nevydrzala,vecer som si povedala,ze uvidim aka bude teplota a ak sa bude drzat na tych 37 tak skusim testnut rano,tak mi to nedalo a sla som testnut,no nic,este pockam,ale u teba tie kolajnicky budu urcite
@esmemia ja by som aj testla, ale tym padom by som uz nemala test na zajtra .. tak to necham tak, myslim si ze som tehu, prave kvoli tej nocnej bolesti, lebo toto bezne nemavam... tak uvidim co bude na teste ale stale to moze byt prilis skoro, nemusim mat este vysoke hcg..
No to je pravda,ja som zvedava co sa bude diat so mno v najblizsich dnoch ale uz som stotoznena s cervenou na 90%
@esmemia akurat hladam nieco ohladom tej mojej bolesti... ze cim to moze byt.. ze by len roztahujuca sa maternica? alebo uhniezdovanie? je mi inak opat zle od zaludku ale mozno len z tej unavy.
@monika2712 Moja,podla mna to bude tym ze sa vajicko uhniezdilo a maternica pripravuje na zvacsovanie,tak sa zacina uz cosi diat...juj to je napinave ako slak,ja sa neviem dockat zajtrajsieho ranneho merania BT a na tvoj testik
@esmemia no dala som si magneziovu tabletku, ostali mi este od prveh tehu, tiez mi ich vtedy predpisala na krce gynda, tak si ich pre istotu budem davat.. ta bolest ma velmi vystrasila, tak moc sa bojim aby sme o to zas neprisli ☹
@monika2712 nie moja,nemysli negativne...musime verit,ze to ostane tam kde ma,ved sa blizia Vianoce
No baby a teraz dilema,viem,ze sa vsledok testu nema odcitavat po 10 minutach,ale mala som ho na pisacom stole a pred chvilkou som na neho mrkla,tak je tam taky duch dusika,uz som z toho fakt sisi,lebo predtym ked mi testy ukazali iba jednu ciarku ,tak ani po hodke tam nic nebolo....no a uz som aj rozhodla,ze dnes si pojdem osobne kupit mamatest do lekarne a skusim este ten a inak budem cakat az do mrsky
@esmemia skus ale az zajtra.. aj na mamateste pisu ze najlepsie testovat rano... uz to dneska nesil.. zajtra bude lepsia sanca na nejakeho ducha.. ja som furt v posteli, na silu som natlacila dva toasty do seba, lebo absolutne nemam chut na jedlo, draheho chytila dnes rano nadcha, tak dufam, ze ma nenakazi, asi sa budeme distancovat od seba pre istotu... podbrusko inak stale citim tak mierne..
dobre ranko vsetkym vcera prvy test a na nom druha slabulinka ciarka hned od zaciatku uz som myslela ze mi sibe ale ked ju videl aj priatel tak hadam tam aj je a dufam ze aj zostane a bude len a len silniet...celu noc sa mi snivalo ze testujem a same pozitivne vychadzali snad dobre znamenie alebo mi uz fakt nemam v hlavicke v poriadku 😝 dnes sa chystam kupit digi test spravim ten a potom ak aj ten bude pozitivny sa zacnem az vytesovat
@monika2712 hlavne mysli pozitivne a zahod vsetky chmurave myslienky za hlavu tie ti nepomozu tiez som prisla 2x o dietatko no ale keby mam stale mysliet na to ze co ak sa to stane znovu asi by som sa od strachu dietatka uz nikdy nedockala lebo by som sa bala znovu otehotniet len aby sa to nezopakovalo
@sarrahmichelle dakujem za podporu, len je to fakt tazke, ta nocna bolest ma vystrasila, lebo nieco podobne sa mi stalo uz pri prvom, ztvrdlo mi vtedy cele brucho, tak kazda takato divna bolest vo mne vyvolava velke obavy ☹
Ahojte baby, viem, ze je to uz trapne, ale tak mam obavy 😒 Dnes alebo zajtra by mi "mala" dorazit mrcha, tak som si spravila test, teda posledne dva. Fotku potom vycapim pre porovnanie s minulym. Dnes som 29 DC, len ako som sa tu docitala, dve baby mali pozitivne testy a potom jaksi dostali kramy, a toho sa ja nechcem dozit. Okrem bolesti a krcov v podbrusku nemam ziadne ine priznaky 😕 Nic proste, ale zato to podbrusko citim cely bozi den, je to v poriadku? Vsak nedojde mrska? 😉
@barborka1446 a ake su tie krce? ja som dnes v noci chytila taky riadny, trval par minut, hrozne ma vydesil.. ja inak tiez citim podbrusko. a ake boli testy? silnejsie?
@barborka1446 inak bohuzial ale tomu sa neda zabranit ak pride k vyluceniu plodu krvacanim, tak to tak proste malo byt, moze byt ze vyjde tehu test pozitivny a neskor aj tak pride krvacanie a plod z tela odide, to je pririda, ona vie co robi..
@monika2712 No neviem to popisat, take predkramove krce to boli zozaciatku.. Ale uz to trva tyzden, trosku sa teraz zhorsili .. Najprv som citila aj vzdy trosku vajecnik, ale teraz uz len maternicu. Vytok nemam ziadny .. A ten krc ako pises ty, niekedy trva aj par minut, teda ten horsi .. Inak len pobolieva stale .. Ty si ktory den DC?
Ano, ciarky na teste boli silnejsie 😉
@barborka1446 ja som dnes 24dc, mrcha by mala prijst najblizsie dni, ale tazko povedat, nemam to pravidelne, ale posledne tri bolli 24 a 26 dnove... tie krce a bolesti su vraj roztahovanim maternice.. teda dufam ze to nic zle neznamena, neztvrdne ti pri nich aj brucho? mne sa to stalo pve tehu ze mi dvakrat v noci uplne ztvrdlo, taky pocit ako ked napnes brusne svaly a ostanu zaseknute v takom krci.
@monika2712 no ja som si prvy test robila v 24 DC 🙂 potom 26 DC 🙂 a teraz :P tak tebe by uz pomaly tiez mal ukazat test vysledok .. 😉 ee, netvrdne mi brucho, aspon nemam take priznaky ako si pisala .. a kedy sa ides testnut teda ? 😉
@barborka1446
@mima1983
@backorka
@02katka03
Snažilky ahojte, ja som dnes v 29 DC a test bol negatívny a mám hnedé špinenie zajtra má prísť mrcha. Takže som sklamaná :(.
@barborka1446 zajtra chcem testovat.
@monika2712
Daj zajtra vedieť ako si dopadla. Držím palčeky aby vyšli dve čiaročky.
@minerwa to mi je luuuuuto :( mne inak tiez dnes-zajtra (ne)ma dojst mrcha .. tak cakam, co bude .. neboj, najblizsie sa podari 😉
@monika2712 tak to som zvedava a drzim labky, a este k tym priznakom, vyhodili sa mi vyrazky na tvari .. co inokedy nemavam, tak tiez neviem, ci to pripisovat tehotenstvu 😎
ahojte babenky este nie som stale zdrava ale je mi uz trosku lepsie, prislo sme teraz s manzelom na dva tazdne k mamke byvat lebo davame auto do opravy, do roboty pojdem asi az tak koncom tyzdna aby som zase nieco nechytila od deti aby sa mi nezhorsil stav a teraz dulovane ked som si nasla 2 // na teste 🙂
@barborka1446 tak vyrazky mam aj ja, aj na dekolte aj na tvari, ale to mavam aj pred mrchou..
@minerwa dakujem dufam ze vyjdu //
@barborabilinova ja mam doma manzela s nadchou a zrejme som tehu, tak tiez mam obavy ze ma nakazi :(
Krasnu nedelu prajem 🙂 hlasim sa asi o 100kil tazsia- vcera veterniky, puding telka spod paplonu som vyliezla asi pred hodinkou 😀 perfektny vikendovy oddych 🙂 dnes ideme s drahym na hokej ech ako sa mi nechce 😔
@monika2712 drzim palceky nech zajtra najdes // 🙂 uvidis bude dobre vsetko 🙂
@jasin dakujem moja, ja som dnes cely den v posteli, strasne som nevyspata, takze asi sa na vela nezmozem, dufam, ze aspon do seba dam nejake jedlo cez den..
zajtra sa ozvem, ako som dopadla.. aj ked... trocha mam dilemu ci sa hned priznat k pozitivnemu vysledku aby som to nezakrikla :(

ten ruzovy pasik nie je cely rovnako tmavy a este je tam aj ruzova cmuha :D toto je moja prva skusenost s kazetovym testom :D no pockam do 27 a ak nepride,tak potom testnem asi ak to vydrzim :D