icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
23. okt 2011

@barborka1446 ja ja ja!! na mna treba mysliet!! 😀

asemilka
23. okt 2011

som vam hovorila, ako moja mamina nenapko skusa, ci som tehula? 😀 najprv ked prisiel bratranec, tak ze nalejme si... ale to som sa vyhovorila, ze by som rano nevstala do roboty... (to jej hovorim vzdy, ked som u nich na navsteve cez tyzden... cez vikend som castokrat autom, tak to je vyhovorka cislo 2 😀 ) tak to mi preslo... potom ked tam pridem tak neskor k veceru, davam si casto krat cajik... tak mi ponuka kadejake caje, samo ze bylinkove 😀 lebo tehula nemoze kazdu bylinku... tak si dam radsej kafe 😀 a najnovsie, ze si mam ist vybrat nejaky svetrik alebo nieco na vianoce... lebo ze ja nejako priberam, tak si mam ist vybrat, co mi bude dobre o 2 - 3 mesiace... 😀 😀

blackswan75
23. okt 2011

@asemilka ja som sa vydavala mlada cerstvych dvadsat, strasne som chcela mimco, nevedela som ake to je byt mazelkou, zdielat kazdodenny zivot, 5 rokov sa nam nedarilo, medzitim inseminacie, laparoskopia, velmi nas to s manzelom dalo dohromady, vtedy som pochopila, ze to tak malo byt, vzala som si toho najuzasnejsieho cloveka, lebo bol vzdy pri mne... prezili sme toho vela, a to ked sme sa dozvedeli ze je v brusku konecne nase vytuzene babatkko, bol najkrajsim v mojom vlastne nasom zivote... bol by ma na rukach nosil... a teraz prezivame nieco velmi podobne... ale zaroven ine, lebo viem do coho idem... vies, vela mojich kamosiek otehotnelo ako sa povie napovel, bez problemov... a uz su rozvedene... lebo pridu prve problemy a nevedia ich riesit... je jednoduche sa rozist... ale ustat to , to je odvaha 😉 😉

monika2712
23. okt 2011

@blackswan75 pekne si to napisala, my sme s manzelom len rok aj daco zobraty, inak sme spolu vyse 6 rokov, a prezili sme spolu velmi tazke roky.. ochorela mi mama na raka, a 5 rokov s tym bojovala, tak stal cely cas pri mne, pomahal mi, podporoval ma.. bez neho by som asi skoncila na psychiatri..

asemilka
23. okt 2011

@blackswan75 ja som rada, ze ho mam. len ma mrzi, ze niektore situacie riesime hadkou... mne bol tie posledne dni oporou, ale preco sa bal povedat, ze aj on potrebuje pomoc... poplakali sme si trosku, isli sa prejst... spravili si kolacik 🙂 a teraz je medzi nami take zvlastne nieco, co neviem pomenovat... 😵 🙂 aj moja mamina, co bola spociatku skeptik, co sa nasho vztahu tyka, sa na nas teraz nevie vynadivat 😉 🙂 a presne ako pises, je lepsie prejst si trnistejsou cestou za svojim snom a ostat spolu, ako mat vsetko a nevediet si to vazit 🙂 mame vo svojom okoli par prikladov, kedy jednoducha cesta nebola tou najlepsou...

monika2712
23. okt 2011

@asemilka no chlapi o pocitoch malo hovoria a ked zena trpi, tak nedaju na javo ze aj oni trpia, hraju to na silnych, lebo chcu byt oporou .. trapia sa vo svojom vnutri.. aj my sme si poplakali spolu vela krat, hlavne vtedy ked mi na sone povedali, ze plod tam nie je... teraz je taky obrneny, stale sa tvari tak skepticky, ze to asi nevyslo .. ale nevzdavam sa..

asemilka
23. okt 2011

@monika2712 zajtra testujes, ze? 🙂 drzim palceky na rukach aj nohach 😵 🙂

monika2712
23. okt 2011

@asemilka ano ano.. uz len paaaar hodin!! neviem sa dockat, uz to vidim jak sa mi bude celu noc snivat, dufam, len ze aspon zaspim a ze zas nebudem mat ten blby krc :(

asemilka
23. okt 2011

@monika2712 len chod pekne spinkat 🙂 a sniiiiiiiiiiiivat pekneeeeeeeeeee sny 😉

blackswan75
23. okt 2011

@monika2712 dobru nocku a rano netrpezlivo cakam 🙂

monika2712
23. okt 2011

@blackswan75
@asemilka dakujem baby, este kukam talent, vstavam o 6tej, tak snad nezabudnem prispata ze mam testovat 🙂

asemilka
23. okt 2011

@monika2712 neboj sa, nezabudnes 😉 🙂

esmemia
23. okt 2011

@monika2712 moja aj ja netrpezlivo cakam na vysledok testiku,uz sa tesim a urcite nezabudnes ja sa neviem dockat ranneho merania BT,som zvedava aka bude
@ktore ja som tu,len mi poobede vstala mala a isla som jej dat papat a pohrat sa,potom sme sli na navstevu a len o pol 9 sme prisli,kym som ju prezliekla,zubky umyla a uspala bolo pol 10,potom vas docitat a tak,ale uz som tu,kde si teraz ty ? :D
Inak babulky,mne teraz uz nic nie je,ani krize tak necitim,uz nemam ani zahu,grganie,len ten vytok,cipok mam uzatvoreny a vyssie,no co mam problem je ze ma trosku zduva a mam uz asi druhy den zapchu a inak nic,ja sa bojim,boze nech je uz stvrtok a hlavne rano,aby som merala teplotku 😖 🙂

Mate krasne vztahy s muzickom,my to mame trosku komplikovane,on bol v rodine zle vedeny,ziadne city,je dost chladny,ale tak ked sa treba tak sa vieme porozpravat a tiez sa stava,ze skor vo forme hadky a potom je dobre

esmemia
23. okt 2011

Dobru nocku

oskvarka
24. okt 2011

čaute baby ste zase dopisali toho tento tyzden... ja som si musela zmenit nick (ja som to teda fakt nevedela ze to mam mat jeden na moja svadba a ten isty aj tu :D... hehe no co aspon uz viem... tak co ste ma mali v priateloch tak to casom napravi...) dnes mi idu vyberat stychi po tom znamienku.. bojim bojim....
tak sa drzte mi sme pracovali cely vykend ;)

ktore
24. okt 2011

ahojte babenky,tak co mate novucicke?verim ze ste niektore testovali.bud ste sklamane a zato nepisete ako to dopadlo alebo ste stastne a horia mobilne linky... 😀 dufam ze to druhe.ja som dnes uz len teplotu merala,lebo uz testovat je u mna zbytocne.nic necitim ani vytok nemam.teplota je 36.9 nic moc tá uz mala byt nad 37.meriam ju rano o siestej.

orchis
24. okt 2011

dobre ranko 🙂 ja tu strasim uz od piatej, ale to tu bolo este uplne mrtvo 😎 precitala som si vcerajsie prispevku, ale s tym mojim nevyspatym mozockom som si vela z toho nezapametala 😀 viem, ze niektore snazilky sa chystali dneska rano testovat ta som cakali, ze tu najdem uz rovno vyfotene nejake ciarocky, no musime este pockat 😉
@oskvarka neboj 😉 to najhorsie si zvladla, toto uz bude nic oproti samotnemu vyberaniu znamienka 😉
@ktore no ja sa ti v tom merani BT velmi nevyznam, ale ze by 36.9 bola nizka na tehu??? ved je to len 0.1 stupna pod 37. to je velmi malicky rozdiel

ktore
24. okt 2011

@orchis vies ja tomu uz tento mesiac nedavam nadej.ms mam dostat 26 ale aj cakam ze bude meskat tie dva tri dni ako naposledy po duphastone.prsia su uz prichistane a uz len cakam na ten den a na dalsiu ovulku aby som mohla znova cakat na dve ciarocky.tentokrat ale duphaston vynecham a nasadim befoli a sarapis a dam si pichnut aj pregnyl.

ktore
24. okt 2011

@monika2712
@esmemia KDE STE BABY???

esmemia
24. okt 2011

@oskvarka nebojkaj moja,to uz zvladnes
@ktore no moja,ja tiez iba meriam,uz mi nic nieje,dnes citim iba podbrusko ako na mrsku a teplota mi z 37 po dvoch dnoch klesla na 36,9,takze som velmi smutna ba by som povedala,zemi je do placu a sice mam ten zltkasty vytok,ale to nebude v mojom pripade ten pravy,no vcera bolo snazilkovanie,takze ani to nepoistilo co malo,ja uz neverim,ze sa nam to podari,vsak ked sa to nepodari,ked sme sa milovali v case ovulky a nic,tak kedy potom? Boze tak som pesimisticky v tento pondelok naladena,no ak bude zajtra rano nizsia teplota,tak mrcha skareda je tu hned 😠 😔 😒

Inak dobre ranko

ktore
24. okt 2011

@asemilka ahoj.ktory den cyklu mas?uz robis ovu testy?

ktore
24. okt 2011

@esmemia bozeee ale sak pozri niektorym grafi sak aj tam neviem na ktorej stranke klesla na jeden den teplota.ja nic.uz som sa zmierila ze dostanem ms.vcera som mala teplotu 36.8 a dnes 36.9 ale ja sa aj tak citim uz par dni akoby isla na mna daka choroba.takze ta teplota sa mi neukaze poriadne.ktovie co je z monikou.mozno je v praci?

esmemia
24. okt 2011

@ktore urcite je v praci,spominala,ze az dako o pol 10 sa dostane na n et tusim
a Ja som sa rozrevala jak sibnuta az sa sama zo seba smejem ☹

ktore
24. okt 2011

tak velka skoda ze sa nada testovat na ten isty test...nemuseli by sme tolko kupovat...keby sa dalo na jeden kym je negativny

barborka1446
24. okt 2011

@asemilka ahoj asemilka, citala som si na forach co jest a co nejest, len teraz ako citam tvoj prispevok, tak by ma zaujimalo, ake caje teda nepit, lebo ja som si doteraz vzdy dala aspon jeden sakra 😒 😀 ake bylinkove sa nesmu ? 😲

ktore
24. okt 2011

@esmemia no pekne ale aj mne slzy vyhrkli ked som skontrolovala ten krcok,a stale negat test.

asemilka
24. okt 2011

@ktore 5.dc... a testy tak stredu stvrtok zacnem...
@barborka1446 teraz ma napadla len mata a salvia. ale pozriem ti doma, ked chces 🙂

ktore
24. okt 2011

@esmemia vies kedy som sa veeelmi potesila a zaiskrila vo mne nadej?ked ma v piatok zacalo pichat v podbrusku.to bol pre mna taky skvely den.potom uz nic.

ktore
24. okt 2011

@asemilka to by zaujimalo aj mna ake caje sa nesmu pit...dik

asemilka
24. okt 2011

@esmemia nebud smutna... nepodari sa teraz, podari sa o mesiac 🙂 ved tu predsa padol slub, ze do vianoc sme tehule vsetky 😉 🙂