Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
skocim do obchodu zavhvilu som naspet.neviem sa dockat
@monika2712 moniky,mohla by nas prekvapit...juj ako nas necha cakat....to je od nnneeeej skareddddeeee
inac dobre ranko 😀 zabudla som sa pozdravit... 😉 😀
caute baby, tak ako dopadli testíky? ja som len 11 DC, takže u mňa zbytočne strašiť testíkmi.. chcem sa spýtať,baby čo sa snažíte upravujete nejako stravu? teda pokiaľ ide o kávu, čaj, alkohol? či až keď sa podarí?
@orchis kukám že od piatej, nemôžeš spávať? 😲
@oskvarka držím palčeky, určite to zvládneš 🙂
baby kuk moj fotoblog
@ktore no ved to ked si vezmem to pichanie v podbrusku minuly utorok a vsetk oto zase co bolo a teraz nic,ja uz neviem,som strasne smutna ,nervozna no citim sa pod psa,toto je za pol roka snazenia najtazsi mesiac
@asemilka ja uz tomu neverim moja,ked sa to nepodarilo ani pocas ovulky tak kedy a priatel zvolil pristup flegmatika,takze bude snazilkovanie mozno raz max 2x do mesiaca,tak tomu uz nadej nedavam vobec...boze dala by som vsetko na svete aby ta teplota zacala stupat a podarilo sa to ,nic v zivote uz nebudem chciet,len nech sa to tento cyklus podari
@zabka88 priatel isiel dneska na nejake skolenie, ma pred sebou dlhu cestu a tak vsatval skor. snazil sa ma nezobudit, ale ja ked raz otvorim oci a zacnem rozmyslat nad roznymi vecami, povinnostami tak uz nezaspim 😒 tak dneska budem cely den ako zombie 😀
co sa tyka tej stravy, snazim sa pit menej kavy, nejest surove alebo inac neprepecene maso, tak raz do tyzdna si dam poharik cerveneho vina ale inac sa stravujem tak ako predtym. no minuly mesiac som to este az tak velmi nedodrziavala a tak som nakoniec bola rada, ze som nebola tehotna. boli sme viackrat v restike s kamaratmi a dala som si aj neprepecene masko a aj surove 😕, ale to som uz vedela, ze nie som v tom 😉
femibion uz neberiem a cyklus mam zase v pohode, zatial. zacnem brat nejake vitaminove doplky a jest vela zeleniny a ovocia, ktore obsahuju kyselinu listovu.
@esmemia drzim ti palce nech ti to tento mesiac vyjde 😉 a hlavne ked to samotne snazilkovanie mas take komplikovane 😒 ved mrchu mas este daleko, ked ju mas (ne)mat az v nedelu tak mi to vychadza tak, ze si sa testovala prilis skoro 😉 a ta BT moze skakat hore dole z roznych dovodov, ber ju s rezervou 😉 este pockaj moja, neklesaj na duchu
baby tak som tu otocila som to za 1,5 hodiny normalne nechapem 🙂 ... parada... ocividne sa oplati chodit ku sukromnym chyrurgom...:D.... aj ked sa mi zda ze mi len uzliky prestrihol a nie ze ich aj vytiahol ja som nic necitila tahat ... :D..
@orchis co ty ako to vidis?... tento tyzden zatial..??.. nejake nove priznaky :D...
... mne v piatok do vecera uz ten hlien zase nebol to asi bola len nahoda raz ze som ho mala co som sa celi piatok pozorovala.. tak sme to v piatok nechali tak kedze sme zase boli z celeho dna mrtvy co sme sa o deviatej dostali domou... ale sme si to cez vykendik vynadradili reku keby daco poistime to aj tak mala byt ovu v sobotu podla mojho vypoctu (fakt verim ze nebola v piatok... lebo to by bola desna smola ze by nam ta prestavka vysla zase na ovu :( aj ked od stredy zase mali skorej sancu ze prezili....)... tak sme poistovali cely oddychovy vykendik... 😉 ...
no a buduci vykend sa ide do prahy na vylet takze az do stredy budem mat myslienky uuuuplne inde co je super lebo mato cakanie aspon nebude tak ubyjat ...
tak sa drzte a neskorej urcite aj docitam co ste tu cely vykend pisali... :D
Babulky som taka rada,ze vas tu mam,co by som bez vas robila?
@oskvarka no my sme sa konecne vcera opat zacali snazilkovat 😉 mozno uz je neskoro, ale skor som nechcela kvoli tym krvavym vytokom, no tie hned po vypusteni femibionu prestavali a vcera a dneska uz uplne nic, teda len niekolko kvapiek svetlulinko hnedeho vytoku, ale to je takmer nic 🙂 no kvoli tomu som si nevedela odsledovat ovulacny vytok a tak neviem ci nejaky bol alebo este len bude. takze tento cyklus to bude take nijake, ale aspon nebudem ako na ihlach pred mrchou 😉 uzivame si a uvidime 😉
takze ty si uz vo faze ocakavania a sledovania sa? 🙂 ovulka uz bola?kolko DPO si?
@esmemia 10 DPO je naozaj skoro aj na 10-kove testy 😉 niektore ich mozu mat pozitivne, ale podla mna vacsine este nic nemozu ukazat. fakt skus az niekedy v stredu alebo ked ti mrcha nedorazi 😉
a teplota nema klesnut len tesne pred mrchou?
blackswan pisala, ze ona mala taky pokles v grafiku a ze to bolo kvoli uhniezdovaniu. u teba by ten pokles nemohol byt z rovnakeho dovodu?
@esmemia hlavu hore... ja som to tiez mala take vselijake tento posledny cyklus... vselijake pocity, chute, slabe palicky na teste a tiez nic... ale kebyze budem stale smutna, tak sa to nepodari ani teraz... ja viem, ze sa to lahko hovori, ale treba zvolilt taky optimistickejsi pristup... nemozes sa tym deptat...
@ktore tiez rozmyslam,ci s tym meranim neseknem na mesiac aspon,do vianoc uz vela casu nezostava,tak by to chcelo ozaj menej stresu,uz som si poplakala,tak mi je lepsie
@orchis no ja som tam mala pokles predtym ako mi vystupila na tych 37,tak som brala ako pripadne uhniezdovanie to,tak neveiem a ano mala by klesnut tesne pred MS,aj minuly mesiac mi tak poklesla jeden den o jeden dielik,druhy o dalsi dielik a v ten den aj MS prisla http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 terajsi graf
@asemilka Ja viem,ze nesmiem byt smutna a pesimisticky naladena,ze tym si to zhorsujem,ale ako som bola zmierena s moznostou ze aj tak pride MS,tak ma dnes samu prekvapilo ako ma ta teplota zobrala :D
Uz je dobre
Takze zahada stupajucej teploty 37,1 vyriesena ale v zlom zmysle, po 5 dnoch meskania prisla mrcha sice pri teplote 36,8 ale klesa nam a dnes je uz na 36,6. Takze prvy pokus byt tehu vyhlasujem za uplne neuspesny ☹ Nevadi, som rada, ze som aspon mrchu dostala lebo som sa bala nejakej cysty a pod. a pekne ideme na snazenie aj tento mesiac a moj manzelik navrhol, ze by sme to mohli skusat tak kadzy druhy den nie len pocas ovu, ze by si tak splnil svoj tajny sen 🙂 takze pekne kazdy druhy den budeme pracovat na babatku a ked sa uz ani teraz nezadari, tak neviem 🙂 Teplomer pripraveny, ovu testy nakupene, manzel pripraveny a dobra nalada tiez, takze nam nic nebrani zacat znova 🙂
@orchis no ja prave neviem ako to bolo tento tyzden z ovu.... lebo som mala pocit ze ide cca 8 DC zacali sme snazilkovat 9, 10, 12 DPO a potom som mala pocit ze bolo po ovu... ale v piatok som mala zase pocit ze som sa mozno vtedy zmylil... tak sme cez vykendik popracovali v piatok som bola presne 14 DC (mala som taky vytok ze sa mi to zdalo aj na OVU ale len jeden krat ostatne razi nic v ten den tak to bola mozno len najaka nahoda) no a vykend uz bol 15, 16 DC ale teda voobec netusim tento mesiac kolko som DPO :D necham sa prekvapit 😉
a ked to vidim ako mi to zistovanie ovu ide asi skusim po vianociach aj tie ovu testy teraz to este necham tak.. ved mozno to vide...
divne ze ten femibion ako na teba posobi.. mne to nic nerobi..
Este som zabudla povedat, ze si to tento mesiac idem uplne uzit - ziadne stresovanie ako minuly mesiac, normalne mi z toho sibalo a nebolo to vobec dobre, ani pre mna a ani pre manzela...Takze tento mesiac vyhlasujem v duchu pohodicka - radost - laska - pohodicka 🙂 A verim a citim, ze sa to teraz podari. Velmi sa tesim ale stresovat sa kvoli tomu nejdem, na to po minulom mesiaci nem silu 🙂 Takze aj vsetkym babulkam snazilkam odporucam pohodicku - radost - lusku a este jednu pohodicku 🙂
@esmemia nemozes sa na nic velmi spoliehat ani na teplotu.iba na ms ze to nevyslo.zatial mas stale nadej.som zvedava na moniku ako bude aj ta stresovat.baby ale bude mi za vami smutno.sme mali rovnako terminy a spolu sme cakali.teraz s kym budem cakat?lebo ja si stale myslim ze uz ms nedostanete.
baby tak uz som tu.. bola som v malackach na dedicskom konani, som hore od 6tej, spravila som vyse 120km, hladna jak vlk, unavana jak kon.. no a test bol teda negativny, ako som vam uz pisala :( ci je skoro.. neviem, ved som 25DC cyklus mam 26, tak si myslim ze uz daco mohlo byt vidiet... este nezufam, ale dnes ma zvlasnt pobolieva podbrusko, skor tak kramovo ... tak sa necham prekvapit.. test si zatial kupovat nebudem dalsi asi.. v stredu idem na sluzobku mimo SR, v piatok poobede sa vratim, tak si mozno kupim test az v piatok, ak dovtedy nedorazi cervena.
@monika2712 nooo pekne.ani ty si nas dnes neprekvapila.kolko mas vlastne po ovu?
@ktore a ty ako? nemam cas to tu vsetko citat, a musim si ist kupit jest lebo odpadnem od hladu..
no po ovu som 12 alebo 11 alebo som 25dc, cize najvyssi cas na mrchu...

@ktore mata, salvia... alchemilka 🙂 nechce ma to teraz napadnut