Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka jasne, bud taka dobra a pozri mi 🙂 lebo som asi v nejakom omyle, ze hmmm dam si cajik, aby som(sme) boli zdrave 😎
@monika2712 no to veru mas a o dost vacsiu ako ja,drzim paluchy moja,nech sa podari
@esmemia no neviem ci o dost vacsiu.. 🙂 ale tak budem to uz brat s rezervou, nechcem sa uz stresovat, ak to nevyjde, nic sa nedeje.. aj dalsi mesiac je sanca..
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b
@oskvarka no len malo ludi ma alergiu na kyselinu listovu a este menej ludi sa z nej vyhadze, no a ja zjavne asi patrim medzi tych "stastnych" 😀 ale ved je mnoho inych prirodnych zdrojov kyseliny listovej 😉
ono je aj vyhodou ked neviem kedy presne bola ovulka, aspon sa tak velmi potom nesledujem, neodratavam dni 😀 ja tiez ak sa do vianoc nezadari tak prejdem na ovulacne testy, teplotu si merat nebude, to by ma denno-denne znervoznovala, poznam sa 😉
ale potom co sa moj cyklus dal do poriadku ja sa citim normalne stastna, uvolnena a to snazilkovanie si opat uzivam. bola som totiz dost vystrasena, ze co sa to so mnou deje. a ked som si este na nete precitala mozne dovody mimomenstruacneho krvacania..... 😲
@monika2712 no teplota je pekna.ja nema len vcera bola 36.8 a dnes je 36.8 inak vobec ziadne priznaky akurat prsia ako vzdy pred MS
@ktore no ja dnes akurat to brucho viacej citim.. a je mi stale tak divne od zaludku... ale to uz budem asi hladom.. utekam po jedlo a vratim sa 🙂
@monika2712 no grafik je fakt pekny
@esmemia sak ja som ta rada ze si tu tak drzime prsteky.mne by mala prist ms v stredu ale neviem ci mi nebude meskat.lebo ked som brala duphaston tak mi meskala dva dni.a to som dastala ani ma nic nebolelo,ani prsia predtym ani brusko.az na druhy den ma vsetko zacalo boliet.cely rok som nemerala teplotu,nerobila testy.nechala som to tak.teraz som po laparke takze je velka nadej ze to moze vyjst .tak zato som uz nedockava.je to pekne cakat merat.lepsie ako doma depcit.takto aspon tu mozem s vami cakat.
@ktore ved to,ze aspon tu sa mozeme vyrozpravat,myslim,ze keby ma dnes videl priatel taku urevanu,tak ma zvozi pod ciernu zem :D...budeme este tajne dufat a cakat,ale u mna stale plati,ze do vianoc a potom si dame asi pauzu,alebo ja to teda nebudem brat ako plodenie,ale ako keby sme mali chraneny sexik a o druhom sme ani nerozmyslali 😉
@orchis aha no huste alergia na listovu ... to je drsne...tak snad to uz bude ok.... ja som minule 2 cikli mala podla hlienu (ale to sme aj ovela menej snazilkovali... a hlavne sme akurat pocas ovu nemohli takze som mohla pozorovat bez ovplivnenia zo snazilkovania) a vyhadzalo mi to presne cca na ten stred ciklu.... no ale teraz sme snazilkovali skoro stale takze tazko povedat ako sa popri tom da objektyvne porovnavat hlien :D... ale tak od stredy do piatku bolo az 2 dni preto som bola v soku :D:D
@ktore teplotu som si nemerala a ani asi nebudem .., zda sa mi to menej presne ako ten hlien... ale ktovie mozno po vianociam aj k tomu dojdem zatial ani len netusim ako to s tou teplotou funguje a tiez mi to pride velmi komplikovane...takze by ma to así psychicky odrovnalo... ... no aj ja sa inak cudujem ako nam to tento mesiac ide :D.... dokonca samo od seba 😉 dufam ze to prinesie aj nejake vysledky... a ak nie tak nas caka zase dalsi penky snazilkovaci mesiac.. aj tak dobre ...
ber to tak normalne.niekomu odide po sklamani chut merat,a cakat a testovat.a neskusala si pozret ten krcok aj ty?
@monika2712 tak uvidime ako to dopadne, pockaj aspon tyzden do nedele-pondelka a ked nedorazi mrcha tak urob baby test 😉
no ved ano takz enam zostava len cakat.ved ani dokt.nevie povedat podla vysetrenia krcku na sto percent ze ste tehotna...aj ona povie ze treba pockat kym nebude vidiet na utv....atd...vsak sa dockame..idem papat lebo aj som hladnucka...
@anastacia242 no hej, to mam v plane, ak do piatku nepride, tak budem testovat znova.. zatial sa hodim do kludu.. strasne som unavena po tomto vikende, vsetko ma nejak vycerpalo, zle som spala, do toho ten zaludok :(
@monika2712 juuuj ty sa len stresuješ, musíš sa nejak zabaviť, aby si až tak na to nemyslela...no my sme vcera skusili, tak uvidim a dalej ideme podla chuti 😎 a vtedy, ked si bola tehu si po akom dlhom case robila babytest? jak ti meskala mrcha
vtedy som mala pravidelny 28-29 cyklus, a uz na 29dc bola celkom jasna palicka.. nie uplne tmava,ale bola tam..
@anastacia242 nie ze by som sa zamerne stresovala.. vyplasil ma ten sobotnajsi krc, dnes v noci uz nastastie nic nebolo, a bolo mi dost zle v sobotu od zaludku.. mimo toho pocitujem dost velky pokles energie a teda riadnu unavu :(
@monika2712 aaaha, tak pockaj ..držím palčeky...ja som vtedy robila po tyzdni meskania mala som cca 32DC a hned ukazalo jasne //.....teraz mam 28-30DC takze ani sa to az tak nezmenilo po kyrete..
ja som bola v tehu uplne ok.ziadna unava nic.skvor energia,plna zivota.necitila som ani zo zaciatku unavu.nebolo mi vobec nic okrem zvysenej teploty (myslim normalnej)mala som ju do 4 mesiaca a neviem preco.
@ktore ja som uz aj prve tehu bola taka unavena... kazdy den som si po robote musela hodinku zdriemnut :(
tak mas teda velku nadej ze si teraz v tom.ja by som testovala furt keby mi bolo nejak zle.teraz ale myslim ze to je zbytocne uz.
@monika2712 aj ja som pri prvom tehu bola strasne unavena, to bol uplne prvy priznak.. potom som mala aj take typicke pms priznaky, tak som stale myslela, ze menzes dojde... ale nedosla 🙂 Ranne nevolnosti zacali az od 6 tt.
Aj ked ti testik vysiel negativny, este mohlo byt skoro. Vajicko sa uhniezduje 5 az 10 dni po oplodneni, tak ak sa ti uhniezdilo neskor a hcg ti stupa pomalsie, tak test vyjde az o par dni. Drzim palceky 😉
Ja som prechladla a chytila mechur ☹ Tak ma to hneva.. Dnes beham na zachod kazdu chvilku a teraz neviem, ci je to ten mechur alebo tehu priznak.. Okrem toho som zacala spinit a tiez neviem comu to mam pripisovat. Ja som teraz 4DPO, tak to by asi bolo skoro na uhniezdovanie, ale zase z mechura by bola jasnocervena krv a nie hnede spinenie..

@monika2712 no budem cakat kym sa neozves ci prisla MS,ci neprisla a ako si na tom s BT ty?