Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby žerem same sladkosti
@ktore hej tabletky vezmem urcite, ja som prvy den vacsinou uplne mimo, bolesti, navaly tepla, zle od zaludku.. tak dufam, ze to nepride zrovna tam :(
@esmemia tak to sme na tom rovnako. Mna tiez boli podbrusko aj krize ☹ a mrcha nikde...
kludna,naladova som bola dnes,plac,nervozita,smutok,stastie a v piatok ci v sobotu som si len poplakala od stastia pri rozpraveke :D...este som poznamenala,ze to je uz ake psycho revat pri rozpravke a priatel sa smial,idem dat malu na poriadok a uspat potom sa ozvem
@esmemia mna tiez boli oboje naraz, aj brucho aj krize.. dnes snad cely den..
@barborka1446 ahoj, tento clanok som si ulozila... http://www.nasarodina.sk/article.php?sid=421
ale mozem sa opytat aj kamosky, ona ovlada taketo veci 🙂
Co sa stane Stane v stane ked Stanovi v stane vstane? Stana pannou neostane 😉 😀
Chlapik u dochtora:
- Pan dochtor, ja ňeznam co je zo mnu... šicko me boľi, slabňe mi zrak, ja
cali slabňem, ľedvo stojim...
- Hmmm... a okenu sce nahodu ňepiľi?
- Ta jaak bym nepil, aľe ňepomaha...
jeden blondynovsky
Študentovi vysokej školy na skúške.Profesor položí otázku:
- Cestujete v autobuse,v ktorom je horúco. Čo spravíte?
- Otvorím okienko.
- Správne a teraz mi povedzte ako sa zmenia aerodynamické vlastnosti autobusu? - Eeee noo...
- Ďakujem,môžete sa prihlásiť na ďalši termin.
Príde ďalší,profesor položí rovnakú otázku,dostane rovnakú odpoveď a dá rovnaké hodnotenie.
Po pol hodine je skóre profesor:študenti 9:0.
Príde krásna blondína a profesor položí otázku:
- Cestujete v autobuse v ktorom je teplo.Čo spravíte?
-Dám dole blúzku!
Profesor zaskočene pokračuje:
- Ale v tom autobuse je horúco.
- Dám dole sukňu!
Profesor vypúli oči a vraví:
- Je tam veľmi horúco..
- Tak dám dole podprsenku!
Profesora oblieva studený pot a vraví:
- Slečna ale v tom autobuse je nedýchateľne horúco.
Slečna bez váhania odpovie:
- Tak si dám dole gaťky a keď ma poj*be aj celý autobus, ale okienko neotvorím! 😀 😀 😀
@asemilka Dakujem Ti velmi pekne 😉 No je toho dost, asi vobec nebudem pit caje 😎
@monika2712 Ja mam dostat asi v stredu.este nemam silne priznaky,ale citim.ak budu zajtra silne tak dostanem.hoci aj minule som tak dostala ze len ten den boli bolesti skvor neboli
@ktore hm aspon vies kedy. ja sa na moj cyklus nemozem nejak spoliehat... v podstate dnes je priemer, kedze som 25dc, zajtra to tiez este bude v norme, ale v podstate aj 28 ... mohol sa mi kludne posunut.. ale v tom pripade nerozumiem tym vsetkym priznakom..
no konecne vtipy a hned je lepsia nalada..su super...dik moc...som sa tu rehunala...
@monika2712 mozno psychika to bude ale este stale to moze byt tehotenstvo.urcite to bude to.na buduce si nebudeme tak vsimat priznaky.ked budu tak budu.povieme si ze ved boli aj minule.budeme si ich vsimat ale hodime ich cez hlavu a pockame na testik alebo ms.
@barborka1446 podla mna v malom mnozstve a len obcas by sa mohli aj bylinkove.. ale asi by som to nepokusala... 🙂

ide sudna sien