Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 neviem ako to je s tym krckom ja som to uz dnes nepozerala.ja som ho mala makky,mozno pozriem zachvilku 😀
Babyyyyyy vy pisete ako keby vas za to platili! 😅 Ja uz sa stracam.
Ja som dnes robila treti testik a ciarka bola pooooriadne silna, skoro uz taka silna ako kontrolna. A mm mi povedal, ze on tomu uveril vlastne az ked videl ten dnesny test. Ze si myslel, ze ked ta ciarka je slabsia tak sa to nerata. No zabit ho je malo 😀 Pritom som mu vysvetlovala ako je to s testami.
@barborka1446 aj mne vychadza podla internetovej kalkulacky termin na 1.7.2011 🙂 My sme mali minuly cyklus uplne rovnaky...
Inak kupila som si Femibion800 a papam kazdy den poctivo. Citim sa super, akurat co mam problem uz asi dva tyzdne je nafuknutost, plynatost a obcas taky krcik mnou prebehne. Dnes som mala zase kvazimenstruacne bolesti a rano mi byva zle, ale zda sa mi to este skoro na rane nevolnosti 😒
Hodim Vam neskor aj ciarku
@ktore ja zas tvrdy a zavrety.. aaa. uz doost.. uz sa prestanme sledovat 😀 ale chcela som zistit hlavne kvoli tomu hlienu, lebo ten teda nemam skoro ziadny... obcas len taky hrckovity, drobivy..
@yasmin0001 myslim si ze na ranne nevolnosti nie je skoro nikdy.. mne bolo zle minule tehu uz od pred 5tt, nezvracala som, ale mala som stale taky pocit tazoby na zaludku..
Baby a prosim Vas uz sa dalsia pridajte s ciarkami 😀 ! Drzim vam palce a moc dakujem za vsetky gratulacie.
@monika2712 tak presne tento pocit tazoby ja mam kazde rano. Citim velky hlad a zaroven nemam chut na jedlo. Inak sa mi to zda, ze fakt sa mi ta ciarka ukazala dost skoro. Ja som musela asi otehu skor ako som si myslela....
@yasmin0001 nooo mile rada by som sa uz chvalila kolajnicami aj ja!! ale neviem co z toho bude tento mesiac 😖
@yasmin0001 no to je presne ono.. uplne normalne 🙂 kolkaty si teraz den vlastne? kedy ste pocali?
@yasmin0001 a tebe sa kedy objavili kolajnice?
@monika2712 noo to by som chcela aj ja ale naraz tolke nemozeme...heh to by zaniklo toto forum 😀
@ktore do kelu zeny ja to musim do vianoc stihnut!!! chcem spominat na moju 30tku v dobrom, ze uz bude aspon mimi pod srdieckom ked este nie na svete... 😒
@yasmin0001 25.9. som mala prvy den poslednych kramosov 😎 tak to som zvedava na tvoje kolajnice 😉 ja uz ani neplanujem spravit, mozno cez vikend 😀 ja papam len kyselinu listovu a jem vela ovocia a zeleniny 😵
inak aj ja som mala tu plynatost a nafuknutost par dni, aj tie krce, ale celkovo skoro stale citim podbrusko, nie bolest, ale citim, sem tam ten krc 😖 ale nebyva mi zle, len sa mi vyhodil ksichtik s vyrazkami, strasne casto curam, vela aj pijem potom, a dnes konecne ma zacali boliet bradavky, ale nic ine .. 🙄
@ktore
@monika2712 teraz som 31 DC a ciarka bola uz na 27 DC.
Pocali sme bud 4.10. na 12 DC, co sa mi zda skoro, kedze mavam 30 dnovy cyklus alebo 8.10. na 16 DC. Podla hlienu som mala pocit, ze ovulka bola 17 DC, teda 9.10. (ciarka bola 20.10.) 😀 😀 😀
To je chaos, co? 😅
@monika2712 no to by bodlo aj nam.dietatko pod srdieckom na vianoce a dat to vediet nasej rodine.vidis mozno by som si to nechla aj teraz ako tajomstvo.xi xi len neviem neviem ci by som to vydrzala.och 🙂
@monika2712 dakujem 🙂 zajtra pojdem popozerat, hadam mi nieco na to daju
@yasmin0001 noooo oboje je mozne, ale skor to vyzera na ten 16dc na pocatie.. ciarku si tedamala uz 11 dpo.. hm. to som aj ja dnes a nic nebolo ani len duch :( do kelu..
BABY NO JA SOM SA UZ TERAZ NASRALA.SAK STE MA S TYM PALENIM ZAHY NAKAZILI!!!!SAK GRGAM A PALI MA ZAHA.TO JE PODLA MNA NIECO V HLAVE 🙄 🙄 🙄
@yasmin0001 NO TAK TO JE CHAOS
@ktore CHACHA... to uz co je... hehe.. ja som grgala posledne 3 dni furt.. aj dnes este ale uz menej... a zaha ma palila posledne minulu sobotu, co je blbost, lebo to bolo asi 3dpo 😀
@yasmin0001 blahozelaaaaaam 🙂 dalsia tehulka do klubu 🙂 hadam, aj my ostatne sa ku Vam coskoro pridame 🙂
@barborka1446 ja mam praveze konecne cisty ksicht bez vyrazok, ktore mavam vzdy pred menzesom, aj podla toho som zacala tusit, ze budem tehu 😀 cikam aj ja, a aj vela pijem, stale mam v ustach saharu, prsia ma bolia.
Zajtra planujem volat k dokimu, ze kedy sa mam dojst ukazat. Test este planujem minut aj posledny, a to v piatok, kedy ockavam poriaaadnu kolajnicisko! Ja som mala 1 DC 23.9.
Baby vy ste nedockave na testiky a ja k doktorovi! Ale este take tri tyzdne bude treba cakat aby bolo nieco vidno.
Mala by som si kupit aj nove nohavice, lebo tie co mam su mi tak tesne dobre teraz, ale cez den sedim s rozopnutym gombikom a doma v teplakoch je mi najlepsie.
@asemilka Asi tak 🙂 nebudem riskovat 🙂 A ked si uz taka skusena, nevies mi povedat, ci pocas tehotenstva sa smu farbit vlasy ? 😀 kamoska dlho nevedela otehotniet, a potom pocas celeho tehotentstva nesexovala ani si nefarbila vlasy :D
@monika2712 @mukesina tums mozu aj tehule, pozerala som manzelovi na skatulku... on to cmula 🙂
@yasmin0001 ja sa dufam pridam o par tyzdnov 😉 😀
@monika2712 hlavu hore, kazdej narasta hladina hcg inou rychlostou... teraz ti nic nemuselo ukazat a o dva dni tam moze byt duch.... 😉
@barborka1446 tak to neviem... nie je to napisane v navode na farbe? ale kamoska si farbila a ma dve zdrave dcerky... aaaaaaale opytam sa jej 😉 🙂
chcem dve palicky alebo aspon este jeden vtip na dnes a zajtra robim test.naco ma bude doma pokusat!sak uz to bude predposledny den!!!

@mukesina su na to aj take pripravky, napr anacid, alebo tums take cmulacie tabletky, myslim ze tehotnym by to nemalo ublizit, takze jedina najst nieco podobne tomu.. mne pomaha anacid a mlieko.
@ktore prave som kukala krcok, je tvrdy ale bol nizko.. a jak som donho "stuchala" tak sa akoby posunul.. ale mozno to bolo len tym ze som zmenila polohu.. najskor vo vani a potom postojacky.. ze by to bolo tym?