icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
24. okt 2011

@yasmin0001 a tebe som skoro zabudla zagratulovat... gratulujem k // 😵 🙂

mukesina
24. okt 2011

@asemilka zajtra sa pojdem popytat do lekarne, ale urcite pod tymto nazvom to nebudu mat, hadam im nieako vysvetlim co potrebujem :D ale dakujem

asemilka
24. okt 2011

@ktore ja by som ti poslala aj vtip... ale // ti prajem viac 😉 🙂

monika2712
24. okt 2011

@barborka1446 dnesne farby na vlasy su vraj neskodne... to bolo kedysi ze sa nesmeli farbit, ja som sa na to pytala minule mojej kadernicky..

ktore
24. okt 2011

@mukesina ja neviem ale kazda ma zahu a este aj grgaju tak musim aj ja aby som nevycnievala z kolektivu xi xi

barborka1446
24. okt 2011

@asemilka teba si dam do priatelov 😎 diky 😵 😵 😵 😵

mukesina
24. okt 2011

@esmemia nie len to mlieko, zajtra si pojdem kupit mandle a hadam ze uz nebude, je to moooc neprijemny pocit 🙂 , ktovie z coho ved nic take som nejedla

asemilka
24. okt 2011

@mukesina aj espumisan, ci ako sa to pise, mozu tehule... 🙂 raz som bola kupovat tehu test v lekarni pre seba a tums-y manzelovi, tak mi teta radilaaaaaa tych tabletiek... len to bolo pred vyse rokom, tak si to uz nepamatam presne...

monika2712
24. okt 2011

@ktore no ja ani test nemam doma 😀 pojdem kupit zajtra, odlozim doma a pocka ma tu do soboty.. ak este bude potrebny 🙂
jooj manzelik sa mi vratil domov konecne, idem ho vystiskat 🙂

barborka1446
24. okt 2011

@monika2712 ano ? hmmm .. tak zas este by som od dakoho asi pozistovala .. 😉 lebo zas s odrastenou hlavou by som nechcela byt 😀

asemilka
24. okt 2011

@barborka1446 potvrdene 🙂

yasmin0001
24. okt 2011

@asemilka u teba som si bola ista, ze to vyjde. Ale presne ako si pisala, radsej takto skoro ako potom. Verim, ze buduci mesiac ti to vyjde a ja ti potom budem posuvat, ze co a ako ta caka, dohodnute?

mukesina
24. okt 2011

@asemilka dakujem, skusim sa zajtra popytat, hadam tu to budu mat 🙂

mukesina
24. okt 2011

@ktore ved to 🙂 aj mne kazdy den je nieco, to je ten blby mozog 🙂 a ked budem tehotna, tak si poviem to si namyslam hahhah 🙂

asemilka
24. okt 2011

@yasmin0001 oki 😉

barborka1446
24. okt 2011

@yasmin0001 No ja som predtym mala cisty ksichtik 😎 Teraz tieto kraterceky na mojej tvari ma hnevaju 😀

esmemia
24. okt 2011

@barborka1446 mozes si s kludom farbit vlasy,neublizi to dietatku,jedine co sa moze stat,ze ti to nechyti tak ako ked si tehu nebola 🙂 😉

Baby a viete co je navacsia bomba na tychto mojich poslednych cykloch??Ze v zivote som nemala ziadne priznaky pred MS okrem zravosti a nervozity,teaz ma ja brusko pobolieva zvycajne ma bolelo vzdy len v prvy den MS a to som hned aj krvacala a potom zabrala vzdy tabletka a boleli ma uz iba krize dake dva dni a bolo po priznakoch a ohladne zahy,tak ja som ju mala od piatku ako nam babka doniesla tu plnenu papriku a paradajkovu omacku a teraz neviem ci to mam pripisat kecupu a pretlaku,alebo paprike,lebo ja som cez vikend robila cinu a davam tam rozmixovane leco a kecup,takze v oboch je ta ista ingrediencia a to kecup,paprika a z po zjedeni oboch jedal ma palila zaha ale to iba teraz mali sme plnenu papriku aj cca dva tyzdne do zadu od babky a nic mi z nej nebolo a omacka bola pikantnejsia ako terajsia varka plnenej papriky,tak ja sa uz iba smejem :D Vecer pri uspavani ma pichalo raz na pravej strane a raz na lavej trane podbruska,kusok pod pupkom a v pravom prsniku jupiiiiiiiiiii a co pridame dalej ako priznak????A najvacsia bomba bude,ked vo stvrtok dorazi MS :D

mukesina
24. okt 2011

baby a nahodou neviete co moze mi byt, ked od MS ktora trvala len 2 dni a to dost slaba bola, ma boli v podbrusku a v krizoch?nikdy predtym som to nemala :( som uz zufala, a tu sa dostat ku dktorovi je katastrofa, treba cakat min, 3 tyzdne :( momentalne som 15 DC

orchis
24. okt 2011

@ktore to bolo pekne 😀 sama seba sa pytas ci uz mas deti 😀
ja este deticky nemam, nejako som po nich ani velmi netuzila, vzdy boli ine veci, ktore trebalo riesit 😉 s priatelom sme spolu uz pomaly 5 rokov a tak aj vzhladom na nas vek je uz nacase zacat skusat 🙂 nie ze by teraz nebolo uz co riesit ale tak vek nepusti

asemilka
24. okt 2011

@esmemia ja som mala este aj zltkasty vytok 😀
@mukesina a nemoze to byt tehotenstvo? ze sice cervena prisla, ale slaba... ved to mohlo byt este z uhniezdovania... tak ona prisla len na kratko... hm?

esmemia
24. okt 2011

@mukesina aj mna napadlo tehotenstvo,neskusila si teraz niekedy robit testik?
@asemilka ale ten mam aj ja uz dva ci tri dni :D

mukesina
24. okt 2011

@asemilka no neviem, ale skor nee 🙂 robila som si test na ktorom som podla mna videla fest maleho ducha, ale chcela somist tu ku doktorovi, plati sa u neho, sa ma opytaj kedy som mala mrsku ja , ze 9.10 a on to nemozete byt tehotna. a ma vobec neysetril, teraz neviem co mi je vlastne. bojim sa toho najhorsieho :( . kazdy den mi je nieako divne, manzel povedal, ze nie som, ze by to ukazal test, ale ja fakt neviem ze co to je

asemilka
24. okt 2011

@esmemia tak potom ma uz napada len prdkanie a grganie... 😀

asemilka
24. okt 2011

@mukesina ja som to myslela tak, ci to krvacanie vobec bola mrcha. ze to nebola mrcha, ale krv z uhniezdovania... nemas tehu test, ze by si si spravila? ak si tehula, tak aj teraz vecer ti uz ukaze dve palicky

mukesina
24. okt 2011

@esmemia praveze nee, pretoze tu je to drahe stoji jeden 12 eur :( , bojim sa ze to bude zbytocne a zase 2 eur v kosi. ale fakt tuho rzmyslam ze si ho kupim a potajomky si ho urobim :D :D ale prsia ma nebolia

asemilka
24. okt 2011

@mukesina risk je zisk... kup si jeden a sprav 😉

esmemia
24. okt 2011

@asemilka aj to bolo cely vikend a to v takych intervaloch,ze raz som si pukla a o 2 min som si grgla a o dalsie dve tri zas pukla a priatel sa iba pri pocitaci chichunal a potom hovoril,ze tu zachvilku vybuchnem 😀 😀 😀

asemilka
24. okt 2011

@esmemia tak potom ma uz nijaky nenapada 😀 uz potom len tehu test si spravit 😉

orchis
24. okt 2011

@barborka1446 ja som si o tom prednedavnom citala lebo si tiez pravidelne farbim vlasy. farba ako taka nie je skodliva skor mozu byt tie vypary, ale tak ked pouzijes farbu bez amoniaku a farbis si ich vo vetranej miestnosti tak uplne kludne 😉

mukesina
24. okt 2011

@asemilka asi kupim, a budem aj ja spokojnejsia, ale ked nebudem tak ja fakt neviem co mi je :( ale prsia ma nebolia :(