icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
24. okt 2011

@mukesina no moznoze mas ovulku a takto to pocitujes. alebo mas psychiku taku silnu, ze snivas o tehu a nakoniec mas take priznaky... skor to ale vidim na realne tehu 🙂 riskni to. ved v najhorsom budes vediet, na com si 🙂

orchis
24. okt 2011

@mukesina ved aj ja som teraz rozmyslala, ze ja ta mam v pamati zafixovanu ako tehotnu a ze preco sa teda pytas na tu bolest krizov a tak, ze ved vies ze si tehotna 😀 no ja som si totiz precitala tvoj prispevok kde si pisala o tom, ze si mala dvojdnovu ms a hned som to brala tak, ze si teda tehotna 😀 pre mna si bola jasna 😀
a ty teda nie si tehotna? si si tym ista? 😉

mukesina
24. okt 2011

@asemilka podla mna ide len asi o psychiku :D ale zeby ma to bolelo vkuse. vlastne 15 dni :( a ovu by mala byt teraz , a toto trva uz dlhsie, ja fakt neviem :( skusim asi ten test, potom budem moct vylucit aspon jednu moznost, ze nie som tehu :( . citala som ze to moze byt aj mimo :( toho sa najviac bojim, lebo ku doktorvi sa dostavim az tak o 3 tyzdne a neviem ci to nie je neskoro

esmemia
24. okt 2011

@asemilka ja som nasla jeden,to pichanie bolo len take jedno a inak ma prsia nebolia :D a testik vcera negativny,takze cakam do vikendu

mukesina
24. okt 2011

@orchis ahoj moja, pekne od teba ze si ma pamatas 🙂 , no boli sme s manzelom tu u jedneho doktora u ktoreho sa plati. prve co sa ma opytal kedy som mala poslednu mrchu a ja ze 9.10 on hned to nie ste tehotna, ani ma nevysetril, ze zbytocne tolko platit ked aj tak nebudem, ale on by zistil aj keby som nebol atehotna nieco ine nie? tak som od neho odisla nervozna, cely den som preplakala, ze preco ja nemozem otehotniet :( od vtedy som u zna to nemyslela tak, ale bolesti este stale pretrvavaju a ja fakt neviem co je so mnou.dufam, ze nie mimo.

orchis
24. okt 2011

@mukesina to je co za lekara! ved mnohe zeny maju aj dlhsie trvajucu mrchu aj ked su tehotne a niektore aj niekolko mesiacov. dva dni mrchy to ani nie je mrcha! mal ta poriadne vyzetrit. kup si ten testik a uvidis. aspon budes vediet na com si 😉

ktore
24. okt 2011

no baby nie som tu par minut a nviem sa docitat.
@mukesina asi by som riskla ten test,ak by neukazalo tehu tak su to hormony anevisa ti pohnut ms.

asemilka
24. okt 2011

@mukesina tak skus fakt ten test. aspon budes vediet, co mas vylucit...
@esmemia hold... uz len trpezlivost teda 😉 neboj, budeme ti tu vsetky drzat palce 🙂

ktore
24. okt 2011

@mukesina a kedy prides na to slovensko?ja by som test urcite urobila lebo to neni takto dobre ze sa trapis.

esmemia
24. okt 2011

@asemilka dakujem krasne...ja tak tajne stale dufam jupiiii,mozno ked sa pozitivnejsie naladim,tak sa aj dockam // 😉

ktore
24. okt 2011

@orchis tak pome nato.
@barborka1446 ak sa bojis tak skus len sampon ale farba nema ublizit akurat ze nebude drzat ako ma ako ti uz zeny pisali

mukesina
24. okt 2011

@orchis no budem musiet, ste ma tu babule presvedcili, len to ze prsia ma nebolia

linuska1
24. okt 2011

tak my sme sa zacali pokusat ale potratila som v 5tt...:(. tento mesiac som sa pripravila..🙂) mala som ovulacne testy... meram si bt... tak som zvedava.... aj ked nemam velku trpelivost a to cakanie je strasneeee...🙂)

mukesina
24. okt 2011

@ktore no az na Vianoce

ktore
24. okt 2011

baby mne sa fakt grga a naozaj ma pali,ale viem ze keby som si to nevsimala tak to ani nevnimam

ktore
24. okt 2011

@linuska1 a teraz aky mas den cyklu?

mukesina
24. okt 2011

@ktore tak hadam, z ebudes dalsia tehula 🙂

ktore
24. okt 2011

predsa len nas tu je dost ako vidim uz som sa bala ze kde to viazne

linuska1
24. okt 2011

@ktore
este len 19dc....🙂 cakania este dost a dost...))

ktore
24. okt 2011

@mukesina no to ja vobec neverim.z dcerou som cakala 7 rokov tak pochybujem ze po roku uz otehotniem a hlavne ked aj progesteron mam znizeny.

mukesina
24. okt 2011

@ktore @esmenia @orchis @asemilka dakujem baby a zajtra idem kupit ten test a uvidime, ale mala nadej, ze bude tehu :( to by ma boleli prsia a mna nebolia,ale za pokus to stoji 🙂 , ten test si mozem urobit hocikedy?ci mam cakat az do rana :( , len dufam, ze to nieje mimomaternicove :(

ktore
24. okt 2011

@linuska1 no ale to je uz celkom fajn.lepsie ako cakat na ovulku.

ktore
24. okt 2011

@mukesina testuj rano. a nemysli na mimo.

ktore
24. okt 2011

@mukesina snad by uz boli aj bolesti keby bolo mimo

ktore
24. okt 2011

boze ja nestiham

linuska1
24. okt 2011

@ktore
hej... len snad neostanem v tom cakacom kolotoci prilis dlho..))

mukesina
24. okt 2011

@ktore no ved to ze neviem ke su, ale zatial nepotrebujem tabletku da sa to zniest, neboli ma to zase cely den, chodim cvicit aspon pri tom ma to neboli :D , tak raz za cas to zaboli, a aj krize, presne ako pred menzesom, ale ten by mal prist az 9

asemilka
24. okt 2011

@mukesina kazde tehotenstvo prebieha inak... pri jednom ta prsia bolia, pri dalsom nie... 😉

mukesina
24. okt 2011

@asemilka no zajtra pojdem kupit urobim si ho a dam vediet 🙂 myslis, ze mozem ho urobit aj pocas dna?ci radsej pockat na rano?

ktore
24. okt 2011

@mukesina zajtra kup test.mozno ti len hapruju a nevedia sa pohnut.neni to tym podnebim?