Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 Moc drzim palce 😉
baby dufam ze sa dostanete do juloviek,budem velmi rada.
@ktore Ja nemeriam, ked sme sa zacali snazit merala som a tak ale nic a potom sa nam zadarilo v lete ani neviem ako 😅 😅 tak to asi zatial necham a skusime len tak, cykly mam pravidelne, 28 dnove ale zase na druhej strane netusim ako mi to nabehne po kyrete a mozno sa aj nieco zmeni, tak mozno by nebolo na skodu 😒
@ktore moja nebud smutna,ani ja to este nemam iste,ci pride ci nie,ked pride aj mne,tak budeme cakat na dalsiu spolu,ok? hlavicku hore,ale na to tu sme aby sme sa podrzali a povzbudili ok
@kukucg je mi luto,ze ste prisli o anjelicka a prajem aby dalsi pokus bol uspesny ,vitaj vo velmi plodnej teme :D
@orchis no bud to bude @monika2712 ,alebo @mukesina a mozno ja ak ostane jedno miesto volne :D
@kukucg ja idem brat befoli a sarapis.befoli obsahuje aj kyselinu listovu a b vitaminy a podpporuje uhniezdenie vajicka.ja som brala duphasto lebo mam nizky progesteron tak miesto toho bude befoli.sarapis podporuje tvorbu vajicok,ten sa moze brat miesto clostilu.magnezium podporuje vstrebavanie vitaminov.to su vitaminy aj na upravu cyklu vsetko na prirodnej baze.pomohli dost zenam.

@ktore od decembra minuleho roku ako na hojdacke, ale priemerne mi to vychadza 37 dni, no minule to bolo len 31, ale nasli sa cykly aj 42 dnove 😒