icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivana82
25. okt 2011

@ktore od decembra minuleho roku ako na hojdacke, ale priemerne mi to vychadza 37 dni, no minule to bolo len 31, ale nasli sa cykly aj 42 dnove 😒

kukucg
25. okt 2011

@monika2712 Moc drzim palce 😉

ivana82
25. okt 2011

@kukucg ahoj, ja som sa tiez len dnes pridala...drzim palce, nech to vyjde co najskor 🙂

ktore
25. okt 2011

@ivana82 merias si teplotku?teraz mas kolky den?

kukucg
25. okt 2011

@ktore Kamoske sa podarilo druhe po 9tich rokoch, tak hlavne treba mysliet pozitivne 😉 aj ked je to tazke po takej dobe..

ktore
25. okt 2011

@kukucg ako postupujes?merias aj ty teplotku?

orchis
25. okt 2011

@ivana82 vitaj 🙂 uz sa snazite dlhsie alebo len zacinate?

kukucg
25. okt 2011

@ivana82 Dakujem 😉 Ja sa hlavne budem bat aby to dobre dopadlo ked uz to aj vyde, lebo som prisla o mimi v 11tt teraz v septembri... ☹ Ale verim ze bude dobre 🙂 Drzima palceky aj tebe, od kedy sa snazite?

ktore
25. okt 2011

@mukesina ahoj a ty ako?testik si kupila?

orchis
25. okt 2011

@kukucg vitaj dalsia snazilka 😉
takze mame dve nove snazilky tak aby sa vytvoril novy balance potrebujeme rychlo aspon dve nove tehulky 😉 sup, sup baby, ktora bude prva? 🙂

ivana82
25. okt 2011

@orchis ze by sme chceli druhe babatko premyslame uz dlhsie, dokonca v decembri som potratila v skorom stadiu, tak sme to nejak nesilili, ale teraz ideme na to naozaj vaznejsie, tak snad to tentokrat vyjde so stastnym koncom 🙂
@ktore teplotu si nemeriavam, teraz mam 23DC 🙂

ktore
25. okt 2011

baby dufam ze sa dostanete do juloviek,budem velmi rada.

kukucg
25. okt 2011

@ktore Ja nemeriam, ked sme sa zacali snazit merala som a tak ale nic a potom sa nam zadarilo v lete ani neviem ako 😅 😅 tak to asi zatial necham a skusime len tak, cykly mam pravidelne, 28 dnove ale zase na druhej strane netusim ako mi to nabehne po kyrete a mozno sa aj nieco zmeni, tak mozno by nebolo na skodu 😒

kukucg
25. okt 2011

@orchis Dakujem 🙂

ktore
25. okt 2011

@ivana82 no uz pekne mas cyklus a aku mas teplotku?

kukucg
25. okt 2011

@ktore To by som ja teda moc rada, aj ja som julova 😅

esmemia
25. okt 2011

@ktore moja nebud smutna,ani ja to este nemam iste,ci pride ci nie,ked pride aj mne,tak budeme cakat na dalsiu spolu,ok? hlavicku hore,ale na to tu sme aby sme sa podrzali a povzbudili ok
@kukucg je mi luto,ze ste prisli o anjelicka a prajem aby dalsi pokus bol uspesny ,vitaj vo velmi plodnej teme :D

dajaja
25. okt 2011

@oskvarka ahoj, aj ja mam zhruba 10 dni do mrchy, takze cakame-necakame spolu. Priznaky tiez ziadne, ale to by bolo asi trochu skoro.. Aj s tym nasim snazenim pocas ovulky to bolo biedne ☹ podarilo sa nam len 2 dni pred, tak neviem, ci to stacilo.. zostava uz len cakat a verit 🙂

orchis
25. okt 2011

@ktore nezufaj moja, podari sa to v dalsom cykle 😉 urcite nebudes musiet cakat na dalsie miminko 7 rokov. uz sa len sustred na dalsi cyklus netrap sa tymto 😉

kukucg
25. okt 2011

@esmemia Dakujem... Dufam velmi tiez ze bude uspesny lebo neviem ako by som to zvladla 😒
Som rada ze ste plodna tema 🙂 🙂

dajaja
25. okt 2011

@kukucg
@ivana82 vitajte nove snazilky 🙂

ktore
25. okt 2011

@kukucg ani ja som nemerala doteraz.zacala som len teraz asi 5 dni.ale po ms zacnem od zaciatku.som ovela mudrejsia ako som sa sem prihlasila,vela skusenosti a rad tu je.ja teraz zacnem brat vitaminy co podporuju ovu a podporia slyznicu.

kukucg
25. okt 2011

@dajaja Dakujem za privitanie 🙂 Nam sa naposledy podarilo tak ze asi tri dni pred ovu sme sa mojkali inak nic a stacilo 😉

esmemia
25. okt 2011

@orchis no bud to bude @monika2712 ,alebo @mukesina a mozno ja ak ostane jedno miesto volne :D

ivana82
25. okt 2011

@dajaja dakujem 🙂
@ktore ja som teplotu nemerala ani pri prvom tehotenstve, ani pri druhom...premyslala som nad tym, no nejak som sa na to neodhodlala, ani nemam dostatok informacii, ale ked to skoro nepojde, tak vyskusam aj tuto metodu 🙂

orchis
25. okt 2011

@dajaja baby aj ja sa k vam pridavam, ja mam 11 dni do mrchy 😉 ale DPO ani srnka netusi 😀 aspon sa nebudem tak sledovat lebo ani neviem ci ovu bola a tiez s tym snazenim sa to nakoniec bolo dost biedne, ale aj zevraj aj motyka obcas vystreli 😉

kukucg
25. okt 2011

@ktore No ja beriem femibion asi treti mesiac teraz zacinam a este Femi kvapky a pijem alchemilku a dufam ze sa moje telo cim skor spamata.. Ty idem brata ake vitaminky?

ktore
25. okt 2011

@esmemia dakujem ti.verim ze sa ti to podari.ak prisla ms tak zacneme spolu zase.som rada ze som tu bola s vami.dobre sme si pokecali a posrandovali pocas toho nekonecneho cakania.velmi som zvedava na tvoj a moniky vysledok.velllmi.zelam aby bol //

ktore
25. okt 2011

@kukucg ja idem brat befoli a sarapis.befoli obsahuje aj kyselinu listovu a b vitaminy a podpporuje uhniezdenie vajicka.ja som brala duphasto lebo mam nizky progesteron tak miesto toho bude befoli.sarapis podporuje tvorbu vajicok,ten sa moze brat miesto clostilu.magnezium podporuje vstrebavanie vitaminov.to su vitaminy aj na upravu cyklu vsetko na prirodnej baze.pomohli dost zenam.

ktore
25. okt 2011

@ivana82 aj ja som neskusala teplotu lebo pred prvym teho som merala 7 rokov.bolo to vycerpavajuce.teraz som ale aj mudrejsia tak som zato zacala merat.uz viem kedy aka ma byt