Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina aj ja mam, taky zltkasty. A tehu som, ten hlien sa tvori ako hlienova zatka 😉
@blackswan75 Tak vraj dievcatka beru krasu mamickam 😎 😀 A viem, ze je to priskoro hovorit, ale tak ja si myslim, ze to u mna bude dievcatko 😀 😀 Tak dufam, ze k flakom sa az nedostanem 😀 A ako sa citis ? 😉
@blackswan75 ahoj,
@barborka1446 aj ja som mala pocit hned zo zaciatku ze to bude dievcatko.nerozmyslala som nad tym co to bude len sa mi aj snivalo o dievcatku.taky vnutorny pocit
tak sa majte a rano dajte dobre spravicky kazda...
babule tak aj ja uz idem do hajan 🙂 prajem bru noc a zajtra sa tu vidime 🙂
@mukesina ma taky zltkasty aj ja ho mam,tak preto som zvedava
@ktore pozeram,ze sa nam snival rovnaky sen o dietatku,mne sa tiez snivalo,ze budem mat dievcatko a aj ked som chcela aby babo bolo zdrave,tak som tuzila po prvom dietatku aby bolo dievcatko :D a ine som si nepripustala :D tak som bola rada a stastna,ked mi to dr potvrdila
@ktore No hej presne to, taky pocit, ze to bude dievcatko, hlavne nech je zdravucke .. 🙂 Tak dobru noc a drzim ti labky :P
@blackswan75 Ja nemam ziaden vytok, a ani som nemala cely mesiac, tak snad to nevadi 😀 😎
nedalo mi... jeden na dobru noc 😀
Mladík s dívkou v parku. Mladík sedí s přítelkyní v parku a prosí ji, aby se s ním milovala, ale ona to nechce. Po dlouhém přemlouvání mladík říka:
,,Prosím Tě!!! Strčím ti ho tam jen napůl!´´
To už dívka svolí a říká:
,,Dobře, dobře, ale určitě jen napůl ... slib mi to!!!´´
Mladík slíbí,
... nato se vrhne na dívku a samozřejmě ho zasune celý....
Dívka si to moc užívá a celá vzrušená mu říká: ,,Strč mi ho tam celý!!! Strč ho tam celý!!!´´
Mladík je zahanben, ale aby zachránil situaci vstane, zapne kalhoty a říká:
,,Ne, ne, slib je slib!!" 😀
Ahojte babenky,ja som teraz na mk nemala veľa času ale píšem že od piatku mam mrchu. A asi už bude aj končiť 🙂 Tak sa veľmi teším že prišla. A čoskoro už zasa snažilkujeme ďalej. Pribudnú nám zajtra nejake testíky? A bribudla nám cez víkend nejaka buduca mamička?
caute baby toto mi nerobte ja uz podvecer niesom na mk a vzdy sa rano nemozem docitat :D... ako inak nieco nove niekto ??... ja zatial nic .. citim sa dobre rovnako ako vzdy 10 dni pred mrchov v pohode... ale tak dufam ze to este nic neznamena...
.. inak baby co si myslite o tesnych rifliach ale takych hrubych ze nepovoluju... chcela som si ich rano dat ale som to zamietla reku co ak by to mohlo uskodit potencialnemu mimi?... co vy na to ??
@oskvarka tesne rifle ti teraz podla mna ublizit nemozu..
Ja nic nove dnes rano, test nemam, takze nic, mrcha tiez neprisla, a teplota stale 37.1.
@monika2712 vav tak ta teplota teda vyzera slubne nie ?... teda aspon co som tu kukala nejake tie grafi... 🙂... ked tie rifle su take tesne ze mi je z nich niekedy trochu mdlo :D.. aj ked som schudla 10 kilo od vianoc.. nechapem... pred svadbou mi boli ok... ale to som jedla uplne biedne cely tyzden :D.. chaos panika :D:D
@oskvarka no teplota sice vyzera dobre, ale test bol vcera negativny, tak neviem ci z toho nieco bude.. dobra sprava je ze cervena zatial nedorazila,ale mozno si len dava nacas tento cyklus...
@orchis to mi aj drahy vravel tak to s nimi vari zajtra risknem :D... mam jedny znackove rifle a aj tie nenosim lebo najprv som do nich moc pribrala a teraz sa bojim o mimi :D.... (to mas tak ked kupujes rifle v total vypredaji (zlava zo 70€ na 9 €) a povies si ze nevadi ze maju posledny kus a je to 34 velkost aj ked si taka 36 a viac :D.. a ides niekoho zastrelit gombikom ze to sa schudne aspon bude motivacia :D:D... heh... ale su take fajne hrube a ja som strasne teplomilna a tu na kysucoch je kosa polka roka tak dufam ze ich este monosim 2 tyzdne a potom uz budem tehu tak potom uz nie 😉 )
@monika2712 a kolko ti meska mrcha?... mozno si mala neskorej ovulaciu a tak ti to neukazuje este... ani tie testy niesu vsevedi maju len urcitu citlivost mozno sa to este ukaze 🙂
ahpjte dievcata.rada by som povedala dobru spravu.test som si nemusela robit,lebo teplota bola uz o dva stupne nizsie 36.7 tak smola.baby ja myslim ze
@monika2712 a
@esmemia uz cochvila zistia ze su tehu.
Ahojte, mozem sa k Vam pridat? Aj my by sme boli radi, keby k nasmu drobcovi pribudla sestricka 🙂
Dobre ranko zienky,to je len 8 hodin rano a tu uz tolko komentov :D
Ja zatial MS n ikde 29 DC a 11 DPO a teplotka sa poslusne vratila na 37,tak uvidime co z toho bude,z rana citim len krize,takze uvidime
@oskvarka aj podla mna s tym nic nezkazis,vynos ich kym sa ti da,ked Ti brusko podrastie,tak nezapnes 😉
@ktore uff moja do kelu,ocakavas teda MS najblizsie vsak? 😠 ☹
@ivana82 vitaj vitaj
@oskvarka zatial mi nemeska v podstate, dnes som 26 dc, ale posledne tri cykle boli 26 a 24.. takze ak by som sa mala riadit tym tak dnes by mala prijst... ale kedze som po kyrete, telo sa spamatava este len, tak je mozne ze bude dlhsi.. ale inak opat mi je zle od zaludku.. 😒
@monika2712 tak to by som testovala az tak 29 den.. to uz sa podla mna isto ukaze neboj 🙂 ...(som ina odbornicka co nevie ani kedy ma ovulaciu a nikdy nerodila.. ale mam tusaka ;))
@monika2712 velmi chcem aby sa vam to podarilo....
@monika2712 drzim prsty, aby sa to podarilo 🙂
baby normalne mi ostalo spatne.je mi tak smutno.teraz uz aby dosla ms a nech uz je ovu.neverim ze sa to podari ale snad sa zazraky deju.uz dalsim sedem rokov nemozem cakat.max tak dva roky a aj to je vela.tak dajte testiky nech ma aspon nieco potesi.
Ahoj, mozem sa pridat? Cakam mrchu, aj ked teda neviem kedy presne 😒 a uvidime aka bude, ci sa zacneme snazit alebo pockame este na jednu, ale neviem sa uz dockat 😅

@esmemia a este taka otazocka, ze ked je baba tehu, asi nema vytoky nie>a ja mam :(