Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja no moja.. aspon vies kedy mas ovulku ja tento mesiac netusim kedy bola :DD ... ale tak max. roziel medzi snazilkovanim sme mali 3 dni .. teda vlastne 2,5 (lebo vecer a na 3 den hned rano) ale tiez mam podozrenie ze to bolo akurat vtedy.... 2 dni nieje podla mna vela moze to vyst musime dufat 🙂.... ked podla mojich prvych priznakov bola moja ovu 9 DC ale to sa mi zda fakt divne asi som sa zmylylila..... napriklad minuli mesiac bola presne 14 DPO a presne vtedy sme zial nemohli tak sme sa snazilkovali len 3 dni pred (tj vstredu ovu bola v sobotu) a den po.. ale teda nevyslo to ... no tento mesiac sme boli pilny tak snad to vyde ;) 🙂
@oskvarka dufam, ze vam to vyjde, ked ste na tom tak tvrdo pracovali 🙂 My sme sa zacali poctivo snazit kazdy 2 den od zaciatku cyklu, ale akurat cez ovulku nebol cas.. to ako naschval.. Ja som mala tento mesiac neprehladnutelnu ovulaciu. 4 dni som bola nafuknuta a podbrusko riadne bolelo, k tomu plodny hlien.. No uvidime, ci motyka vystreli 🙂
@dajaja ja som mla taku akurat minuli mesiac a tiez sme isli presne ako vy kazdy druhy den od zaciatku a presne sme isli na ten vykend kedy vychadzala ovu prec a akurat vtedy bola... ja sice bolesti nemavam zistujem len podla hlienu ale kedze snazilkovanie nebolo hlien sa urcoval lahko :(. .... aj ked som verila ze vari tie 3 dni by to mohly potvorky prezit ... nevadi tento mesiac to snad vyde... aj ked zatial fakt nic necitim...
@kukucg vitaj moja a dakujem za drzanie palcekov 🙂
@oskvarka no ved planujem az v sobotu testovat, to budem 30dc..
Baby ja neviem, ci si mam robit test alebo nie. Dneska som 30 DC, ovu som mala niekedy 15 - 18 DC, neviem presne iba tipujem podla hlienu. Od piatka ma boli podbrusko, priznaky typicke pre prichadzajucu mrchu, ale ta nikde. Nic, ani len spinenie....mam teda zajtra rano testovat, ci este cakat?
@barushkaaam a aky mavas bezne ciklus ... teraz uz ti podla normalu meska alebo nie?... ak ti uz meska tak by som skusila tetnut ale len s tym testom z vysou citlivosto.. ;).. ale zase ak sa nic neukaze este to neznamena ze z toho nic nebude...
@monika2712 Dakujem 🙂
@barushkaaam ved skus si spravit testik za vyskusanie nebiju :ň
inac ja som vcera bola na prvom ultrazvuku ale nebolo este nic vidiet ale potom sa rozhodol mi este urobit vnutorny ultrazvuk a tam sme uz videli nasho maleho drobceka, objednal ma na dalsi ultrazvuk presne o 2 tyzdne tak dufam ze uz bude vidno ho a aj bit srdiecko🙂
panecku vcera ma tak boleli krize ze co myslela ze sa scvoknem 😀
@oskvarka no prave, ze uz vcera mala dojst a nic. Ja som myslela, ze ked ma od piatka boli podbrusko, tak to tento mesiac nevyslo, ale vcera mi tu jedna kocka pisala, ze bolesti podbruska a citlive prsia mozu byt aj priznaky zacinajuceho tehu, co som ja doteraz nevedela, tak preto neviem ci mam cakat na mrchu, ci nie..tak skusim zajtra rano a uvidime 🙂
@barushkaaam no ja by som sa potesila na to testovanie.myslim ze je aj uz dobra doba nato.
Vitam nove snazilky 😉 Baby vy ste tu zas toho tolko popisali ze ja uz neviem co som citala na posledy 😀
@barborabilinova no ved krize ma tiez vcera boleli...a to som predtym netusila, ze v zaciatkom tehu mozu boliet krize. Inak tebe gratulujem k tehu 🙂
baby, ja sa tu straaaaaacam 🙂 bre ranko 🙂
@barushkaaam z vlastnej skusenosti ti mozem napisat, ze pri mojich tehotenstvach som mala strasne bolestive prsia, na podprsenku som nemala ani pomyslenie a v praci vydrzat 10 hodin v nej bolo utrpenie, ale po nejakych 2 mesiacoch ma to preslo alebo som si len zvykla 😀 😀 😀
@barushkaaam ja byt tebou by som sa uz testla :D
dnes rano je tu nejak živo.sa tesim lebo to je dobre,len aj ja ked odidem na desat minut tak uz nedocitam a neviem ktora co pisala.
@ktore no ja som uz tiez nedockava na testovanie, ale dneska som uz na wc bola, takze az zajtra rano.Myslela som si, ze sa tento mesiac nezadarilo, tak som isla vcera do lekarne po alchemikovy cajik a dneska tam pojdem zase po test. To budu mat zo mna radost 😀
Ahojte snažilky..dnes asi nemám svoj deň, už sa mi stali 3 neprijemné veci, som zvedavá čo ešte bude to večera.. 😒 Piatok by mala prísť mrcha, nemusela by už, ale mám také tušenie že asi príde..nemám vôbec pocit, že by som bola tehu..no uvidíme, necháme sa prekvapiť..milé prekvapenie nezaškodí 🙂 Až sa sama čudujem, ako to tento mesiac beriem v pohode, ani to čakanie na mrchu sa mi nezdá až také dlhé, nejak rýchlo mi letí ten čas..no minulý mesiac bol priam pravý opak, stále som na to myslela a nevedela som sa dočkať..a teraz, hmm 😨
@ivana82 moj drahy vcera chcel tutuli-mutuli robit a ako ma siahol na prsia skoro som ho zabila 😀 lenze ja som mala takto citlive prsia minuly mesiac pred menzesom, ale len jeden den teraz ma bolia uz treti den ☹ a na podprdu tiez nemam ani pomyslenia ☹ ach jaj, ked ja sa v tych signaloch mojho tela nevyznam...ci pride cervena, ci sa mam tesit....
@ktore tesit sa este nechcem...mozno som skepticka aj preto, ze sme len tento cyklus zacali....a to by bolo straaaasne stastie, ze na prvy sup 🙂 joj to by som tu skakala dva metre patdesiat 😀 😝
jaaaj ten moj posledny prispevok patril pre @esmemia, prepaaaac 🙂 😉
@barushkaaam aj na prvy sup sa to moze podarit,nebola by si prva 😀 😉 ,no vsak uvidis,ale zajtra by som skusila :D 😉
@barushkaaam viem si tu radost predstavit...ja by som sa takisto radovala, v decembri som sa z toho velmi neradovala a teraz si vycitam, ze to preto tak dopadlo ako to dopadlo ☹ ☹ co uz...prezili sme to...ideme dalej 🙂 ked mna bolia jeden dva dni a potom pohoda, tak viem, ze pride mrcha, ale ked ma boleli tyzden, uz mi nebolo vsetko jedno, ale aj tak mi test este neukazal //...ja som asi nejaky divny pripad...oba testiky mi ukazali az 50DC 😠 😎
@esmemia no vsak dam na radu vsetkych bab tu a zajtra rano hned idem na to...len ja sa poznam, ked to dneska nedostanem, tak zajtra nedospim 🙂 budem urcite v noci hore a rozmyslat, co ked... 😀

@ktore Aha, to vobec nepoznam.... Dik za info 😉