icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
25. okt 2011

@barushkaaam uz tu odznelo pri tehotenstve nie je dobry alchemilkovy caj

barushkaaam
25. okt 2011

@ivana82 coooze? az 50 DC cyklu???jeziiis vsak dovtedy zosediviem 😀 tato neistota je strasna, bud nech uz ta mrcha hnusna dojde alebo nech nechodi vobec 🙂 ja som asi divna, ale mna tie prsia sice bolia, ale ked to moze znamenat tehu, tak nech ma bolia kludne cely cas. Ja to prezijem a naopak by som sa tesila este na tu odmenu nakonci 😉

barborabilinova
25. okt 2011

@barushkaaam no dakujem ale inac tie krize to je bolest hrozna, ale to sa da vydrzat a aspon viem ze som tehu 🙂

esmemia
25. okt 2011

@barushkaaam no moja,ja sa tak prebudim uz pravidelne bud 6:05,alebo 6:15 na meranie teploty a potom neviem zaspat a vecer ked idem,tak vzdy ked sa prevalujem otvorim oci ci uz nahodou nie je termin merania,tak si viem aj predstavit ako sa ti nebude dat spat :D a naozaj tu alchemilku nepi teraz

barushkaaam
25. okt 2011

@ktore hej, hej viem baby to tu uz pisali. Cajik je odlozeny v spajzi len pre pripad, ze mrcha dojde 🙂

ivana82
25. okt 2011

@barushkaaam ani nechci vediet ako na mne lekarne zbohatli 😀 😀 😀

barborka1446
25. okt 2011

Ahojte baby, viem, ze teraz napisem trosku od veci, ale potrebujem poradit 😉 Uz asi tyzden mi je strasne teplo stale akoby som mala zvysenu teplotu .. Dnes ked som vstala, tak mi to uz zacalo liezt na mozog, tak som chytila teplomer, dala pod pazusku, ale vyslo mi 36,4 .. Viem, ze meranim teploty v posve zistujete, kedy mate ovulaciu, ale mne to nedalo, umyla som teplomer a merala aj v posve .. A tam mam 37, 2 .. 😎 Je to normalne ? 😲

ivana82
25. okt 2011

asi som sprosta, ale preco sa ten cajicek nemoze pit, ked si myslite, ze ste tehotne a preco sa vlastne pije? pocula som o nom, ale date mi prosim viac info? dakujem 😖

mimi1111
25. okt 2011

@esmemia dakujem prepac dlhsie som tu nebola blbe mi net pokusam sa stale tym preniest nemysliet nato teraz sa snazime opet som zvedava ci to este vide

mimi1111
25. okt 2011

@lenka112 ajoj no to hej az moc rychlo ten cas leti my sa uz zasa snazime snad to vide

ktore
25. okt 2011

@barborka1446 no to by malo byt snad teho nie?????hmmmm?????

barushkaaam
25. okt 2011

@ivana82 @ivana82 mne teta v lekarni vcera povedala, ze upravuje cyklus a nemoze sa pit, lebo moze sposobit stahy maternice a tym padom aj potrat ☹

ktore
25. okt 2011

@ivana82 na strane 182 pisala asemilka je tam stranka ktoru otvor a je to tam vysvetlene

ktore
25. okt 2011

@barushkaaam ano ano

ivana82
25. okt 2011

@ktore
@barushkaaam dakujem 🙂

barborka1446
25. okt 2011

@ktore Takze to je normalka ? To dokedy budem mat v posve zvysenu teplotu ? 😲

esmemia
25. okt 2011

@barborka1446 ano je,lebo v pri tehu sa drzi bazalna teplota hore :D a je odlisna ako telesna,ci ako to napisat :D
@mimi1111 to je v poriadku :D moja urcite sa to podari bol by cert v tom,keby nie,drzim palceky,teraz sa musis pozitivne naladit a otvorit vsetkemu dobremu aby dalsie mimi mohlo prist ok?

barushkaaam
25. okt 2011

@ivana82 nemas za co 😉 inak s bylinkami treba v tehu celkovo opatrne. Tak ti posielam link, ktore bylinky by sa v tehu nemali : http://maminky.eu/nabidka/jsou-bylinky-pro-teho...

barborka1446
25. okt 2011

@esmemia No len mne sa potom zda, ze cela horim, a lakam sa, ze som mozno chora 😀 Ale dik za odpoved, tato bazalna zvysena teplota tu bude pocas celeho tehotenstva ? 😲

ktore
25. okt 2011

@barborka1446 pokiala budes teho tak bude aj teplota.ale zase sa neplas ked ti jedno rano klesne.to sa moze stat ze
@esmemia ?ja bohuzial som mala teplotu iba 36.9 potom 36.8 + teraz uz len 36.7.takze mi klesa a cochvilu dostanem ms.mala by som zajtra ale moze aj meskat.takze mas nadej,ale teplotku meraj rano vzdy v tom istom case a nevstavaj pred tym lebo moze byt falosne zvysena teplota

ktore
25. okt 2011

@barborka1446 ale ty si teho tak sa tym nezaoberaj.teraz citam.uz som popletena .nemerkaj si teplotku.inak ja som sa potila tiez v tehotenstve.mala som aj zvysenu teplotu pod pazuchou az do 4 mesiaca.bolo vsetko ok.

barushkaaam
25. okt 2011

Baby este raz vsetkym dakujem za radu, zajtra vyskusam testovat. Len dufam, ze to dovtedy nedostanem 🙂

ktore
25. okt 2011

@barborka1446 citila som sa v tehotenstve ako v prechode,furt som sa potila,to su hormony moja.

barborka1446
25. okt 2011

@ktore Dakujem pekne, no prave vcera som sa zacala aj viac asi potit 😀 Aj na noc som pouzila deodorant 😀 Okej, tak nebudem merat uz, len ma to napadlo, lebo som sa citila unavene dost a aj mi fakt je velmi horuco, tak len ci nie som chorucka, a ked mi vysiel normalny vysledok telesnej teploty, tak som uz chcela vyskusat bazalnu 😉

mimi1111
25. okt 2011

@esmemia si zlata ja len dufam ze to bude coskoro verim tomu v kutiku duse uvidime ci pride hnusna mrcha dufam ze nie 🙂

esmemia
25. okt 2011

@mimi1111 nesmie prsit 😉
@barborka1446 ano pokial si tehu bude aj teplotka,ale neodporuca sa uz po potvrdeni tehu merat,aby si sa nestresovala,lebo moze kolisat dielik hore dole :D 😉

barborka1446
25. okt 2011

@esmemia Dakujem este raz za info 🙂 Tak vies, mne to okrem 4 testov este nikto nepotvrdil 😀

orchis
25. okt 2011

@oskvarka baby, tak ja dneska citim nejake pichanie v pravom vajecniku a mam aj trosku priesvitneho vytoku, ale len na toaletaku, teda nohavicky uplne suche. neviem, ale vyzera to ako ovulka, ale na 17DC!!! ja som ju predosle mesiace zvykla mavat okolo 10-11DC. no ak to znamena, ze sa mi predlzil cyklus tak ma asi porazi 😠
a co sa tyka nasich muzickov, aj ten moj sa ma vcera pytal, ze o com si to tu vlastne piseme, kedze nevie po slovensky tak si to chudacik ani nemoze precitat a tak som ho podpichovala tym, ze si tu porovnavme vykony nasich chlapov v posteli 😀

esmemia
25. okt 2011

@barborka1446 este tyzden dva a potvrdi

esmemia
25. okt 2011

@orchis ja som mala uz druhy mesiac na 18 DC ,tak je mozne,ze sa ti posunul cyklus