icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika837
25. okt 2011

@mukesina ja som taky nedockavec ze ja by som isla 😀 tak neviem myslim ze by ti ukazal... je to 10?

mukesina
25. okt 2011

@monika837 no prave ze neviem, lebo tu len jeden druh predavaju, a nikde nevidim tu 10 :( ale ani ine cislo :(

monika837
25. okt 2011

@mukesina ani na obale ani na letaciku?

asemilka
25. okt 2011

@mukesina vyskusaj 🙂 cakam foto s // 😉

orchis
25. okt 2011

@mukesina no aj ja som dost nedockava bytost a tiez by som do rana nevydrzala 😀 a my by sme tu uz uvitali nejake nove fotecky // 😉

orchis
25. okt 2011

@mukesina ako sa vola ten test?

mukesina
25. okt 2011

@monika837 nikde nevidno, ja pojdem to testnut aspon budem uz konecne spokojna 🙂 @asemilka tak idem to testnut 🙂

ktore
25. okt 2011

@mukesina no ak mas odchyteny moc tak urob.test by ti uz mal ukazat.

monika837
25. okt 2011

@mukesina chod 😵 myslim na teba 😵

ktore
25. okt 2011

@asemilka myslim ze mukesine by uz test mal ukazat.ked to bolo len spinenie miesto ms tak to to uz moze par tyzdnou tehu.

ktore
25. okt 2011

boze cakam tu jak by islo o mna ....xi xi xi....

esmemia
25. okt 2011

@mukesina no osm zvedava a nedockava :D

orchis
25. okt 2011

@ktore ja tiez sedim pre compom a cakam 😀

monika837
25. okt 2011

@ktore hej ja tiez 😀

esmemia
25. okt 2011

@ktore aj ja

@asemilka uz ???Hotovo???

oskvarka
25. okt 2011

@orchis no ...pekne 🙂... ja sosobne cakam o 10 dni... tj hned po navrate z vyletu z Prahy... juuuj aka som rada ze nebudem na to mysliet .. zatial mi je jedinou utechou to ze vzdy po obede vyzeram ako v 3 mesiaci 😝 (a kedze som prave prisla z obeda tak prave teraz :D:D)

asemilka
25. okt 2011

@ktore ved toto 🙂 uz sa tesim na vysledok 🙂

asemilka
25. okt 2011

@esmemia to nie ja som si robila testik 🙂

mukesina
25. okt 2011

babule niiiiiiiiiic :( takze az buduci mesiac :( hadam sa to podari 🙂

oskvarka
25. okt 2011

baby toto mi nerobte takyto napinak ... ved pracujem.. sa musim sustredit ... 😠 ...
dufam ze aj ja budem moct takto stresovat napinat a testovat v piatok.... (ze mi zase mrcha nedojde este skorej ako ma... ako to ma v poslednej dobe zvykom... 😠 )

oskvarka
25. okt 2011

@mukesina kolko ti meska?.. este to nemusi byt hned zle... a s akou citlivostou si mala testik ??

mukesina
25. okt 2011

@oskvarka no ja som mala 9 mrsku ale len 2 dni a slabu, tak som myslela ci nie som v tom, lebo ma stale pobolieva podbrusko a krize, asi budem skor prechladena alebo co

esmemia
25. okt 2011

@asemilka prepac,zle som si oznacila :D

esmemia
25. okt 2011

@mukesina to mi je luto,no kazdopadne by som vyhladala lekara,nech ta vysetri,ze preco tie bolesti hmmm 😉

monika837
25. okt 2011

@mukesina a taaak som ti drzala paste 😉

mukesina
25. okt 2011

@esmemia no asi budem musiet vyhladat doktora, ze co toj e :( , lebo kazdy den ma to nemoze len tak boliet

mukesina
25. okt 2011

@monika837 ohhh dakujem 🙂 hadam, ze dalsi mesiac sa to uz podari 🙂 snazilkujeme dalej 🙂

orchis
25. okt 2011

@mukesina no skoda moja a vyzeralo to velmi slubne 😒 ale ako pise @esmemia teraz sup k lekarovi nech sa na teba pozrie. a snad ta neodbije zase tak ako naposledy 😠 nedaj sa! 😉

mukesina
25. okt 2011

@orchis dakujem 🙂 ano pojdem k doktorovi a uz sa fakt nedam, lebo z niecoho tie bolesti musim mat , tak budci mesiac hadam uz sa podari 🙂

linuska1
25. okt 2011

@orchis

aj ja si na truhy tyzden urobim... 🙂 dnes mam 20 DC.... aj ked velmi neverim. .nemam ziadne priznaky..🙂