icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
25. okt 2011

@mukesina aaaaale... tak aspon budes dalsia snazilka v poradi, co tu bude s nami ostatnymi stresovat 😉 🙂

asemilka
25. okt 2011

babule, idem dalej robit. vecer si vas docitam 🙂

monika2712
25. okt 2011

Baby caute, takze otazocka, dosla som prave z lekarne, a pytam si 10tku mamatest, a tetuska sa ma pyta, ze kolko mi meska, ze preco chcem 10tku a nie 20tku, ze ved 20tka to zachyti sko... tak som kukala jak puk, lebo tu stale citam na konovi, ze 10tka je najcitlivejsia, ze ta zachyti najskor a ona ze nie, ze 10tka je menej citliva.. tak kto mi to vysvetli?? dopadla som tak, ze mam 10tku palickovu mamatest, za 4.20, iba jedna v krabicke, a jeden 20tkovi Pepino test.. nuz zase dilema ci testovat skorej ale asi to kaslem a testnem naozaj az v sobotu 😀

marcovka1
25. okt 2011

@linuska1 ako dlho snazilkujete o druhe babo?lebo mi uz 3 cyklus anist ☹ nechcem sa sustredit na tehu,lebo potom je to horsie 😒

marcovka1
25. okt 2011

@monika2712 a kolko ti meska ? ja som tiez mala mamatest,ale vobec neviem aky bol ci 10 alebo 20 ja sa tiez v tych testoch nevyznam 😎 drzim prsteky // 😲 😲

monika2712
25. okt 2011

@marcovka1 myslim ze mamates robia iba 10tku.. ale mozno sa mylim.. mne este nemeska, v podstate dnes mi mala prijst, ale ako som uz pisala, som po kyrete, mala som len tri cykly odvtedy, telo sa spamatava, a tie tri som mala 26 a 24dnove.. dnes som 26DC.. vcera bol 10tkovy mama negativny..

linuska1
25. okt 2011

@marcovka1
v sept. sme sa s muzom dohodli ze je cas...hned dalsia mrcha mi meskala... 7 dni..brala som to ako hotvoku... lebo mne nikdy nemeska.. snad dostavam na hodinu presne.. ale nakoniec som dostala... tak sme skusili aj tento mesiac... tak som zvedava... 🙂

ktore
25. okt 2011

@monika2712 no to je zaujimave.aj ja tak viem ze byby si robili test 10-nkovy a potom o dva dni 20-nkovy a bola slabsia ciarka.a aj na letaku je pisane ze 10 je uz hned na zaciatku.aj na webe je to tak vysvetlene ze su citlivejsie.mozno ona ma ine inf.ktovie odkial.xi xi.ale asi vadne inf sa mi zda

orchis
25. okt 2011

@monika2712 a to ta tetuska co studovala 😲 ak si kupim test s citlivostou 10ui/l to znamena, ze mi test ukaze tehotenstvo uz pri mnozstve 10 international units per liter kym pri 20-ke musim mat v moci minimalne 20 international units per liter. jednoducha logika!

orchis
25. okt 2011

@monika2712 nechcela teta nahodou povedat spolahlivejsie namiesto citlivejsie?

monika2712
25. okt 2011

@orchis no nechcela som sa tam s nou hadat, tiez som mala ten pocit, ale sak OK.. ona mi to tam zacala nejak vysvetlovat, to je taka ukecana lekarnica.. a ze 10tka to je len reklamny tah atd.. no proste keci.. nevadi.. tak mam oboje kupene, takze odporucate testovat najskor s 10tkou?

monika2712
25. okt 2011

@orchis hm mozno ze hej.. mozno islo o spolahlivost testu a nie o citlovost..

orchis
25. okt 2011

@monika2712 to sa ani neoplati s nimi hadat 😉 najlepsie je ist do lekarne uz s tym, ze si presne zistim co potrebujem a idem na istotu 😉 aj mne sa uz taketo veci stali v lekarnach, este ze ten internet existuje a clovek si sam moze pozhanat nejake info a nie je odkazany na niektorich "odbornikov" 😉

marcovka1
25. okt 2011

@linuska1 tak mi sme na prve babo dlhooo cakali tak tiez som zvedava.. 😕
@monika2712 skus tu 10 mozno hcg este nieje vysoke ale raz sa podari musime verit.. 🙂

linuska1
25. okt 2011

@marcovka1
ja som k dcerke prisla ani neviem ako...🙂 zo svadobnej cesty sme si ju doniesli..🙂 preto som si myslela ze to je jednoduche... ale zacinam sa presviedcat.. ze to az take jednoduche nie je..:(

monika2712
25. okt 2011

OK, ak to nevydrzim tak sa testnem mozno uz zajtra :D a ak vydrzim tak az v sobotu 😀

mukesina
25. okt 2011

@asemilka tak tak dalsia v poradi 🙂 to cakanie je najhorsie 🙂 tak ideme si dalej drzat prsteky 🙂

mukesina
25. okt 2011

@monika2712 na tvojom mieste si testnem najprv 10 a potom 20 🙂 drzim palcuchym nech ti to vyjde 🙂 potom saj hned vediet vysledok 🙂

esmemia
25. okt 2011

Babulky idem ja dnes od vas vidime sa vecer,ale akosi nevladzem sediet za PC a aj baby su uz hore,tak im idem dat papat kym sedia na nocnikoch a vyvalim sa k nim a pozrieme si Hlada sa Nemo papa

monika2712
25. okt 2011

@mukesina no asi ano.. ale tie testy idu riadne do penazi :( asi predsa pockam to tej soboty..

dajaja
25. okt 2011

@linuska1 tak ty si presne moj pripad 🙂 Tiez sme zacali v septembri a tiez mi hned meskala 7 dni, ale potom dosla. Ja sice nemam uplne pravidelny cyklus, ale vykyvy mam max. 1 den. Tak som sa tesila, ze sa nam opat podarilo na prvy sup, ale nic z toho nebolo.. A ktory DC si?

dajaja
25. okt 2011

@orchis riadne dlhy zoznam vysiel 😉 zeby sme sa dohodli a robili hromadne testovanie v ten isty den? 😀 😀 😀

linuska1
25. okt 2011

@dajaja
dnes mam 20 DC..🙂

zabka88
25. okt 2011

@monika2712 ty brdo, toto je aj pre mňa novinka 😲 skús postupne obe 😉 ste inak strááášne rýchle, nestíham vás sledovať 🙂 ale ja vás dočítam postupne, len píšte a snažilkujte 😀 😀 😀

monika2712
25. okt 2011

@zabka88 no ja naozaj neviem kde je pravda, ale zrejme je to tak.. ze 10tka je mozno citlivejsia, ale zaroven menej spolahliva, kedze moze ukazat iba ducha, alebo to proste nemusi byt pravda?? a 20tka je spolahlivejsia, lebo proste bud ukaze // alebo neukaze nic.. aspon ja to tak chapem..

mukesina
25. okt 2011

@monika2712 ved toto strasne do peniazkov to ide. Rozhodla som sa, ze testovat sa budem az po vynchani mrchy aspon tyzden, lebo to je hrozne vzdy kupovat test a je neg. tak drzim prsteky a v sobotu chem idiet 2// 🙂

zabka88
25. okt 2011

@monika2712 asi máš pravdu, má to logiku..
@mukesina fúúú, dobré nervy.. ide to síce do peniažkou ale za ten pocit istoty to stojíí..

monika2712
25. okt 2011

@zabka88
@mukesina tak tak..treba testovat ak ked je to naozaj viac menej iste.. teda az po dlhsom meskani.. ale kto to ma vydrzat???????? 😀

linuska1
25. okt 2011

@mukesina
ja testy objednavam z ang lekarni... odporucila mi ju jedna snazilka.. objednala som si 40 ovulacnych + 20 tehotenskych... prisla mi zasielka za 8 dni... a s postovnym ma to vsetko vyslo 12 eur... na neporovnanie s cenami u nas....

dajaja
25. okt 2011

@linuska1 ja som 27DC, ale cyklus mam az 35 dnovy.. tie testy, co objednavas sa naozaj vyplatia. ja som si teraz kupila 2 tehotenske za 4,70 a to boli jedny z najlacnejsich 😠