Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja
urcite sa vyplatia... tehotenske su 10.. a ovulacne 20 citlivosti... ja nemienim podporovat nasu farmaciu. pre moju netrpezlivost... 🙂)) .lebo oni uz nevedia ake ceny maju pytat... len aby poriadne zarobili... v ang.. ovela vacsie platy.. a testy za badatel... ale to by sme neboli na slovensku...
@monika2712 presne tak , to sa neda vydrzat :D :D hadam dalsi mesiac vydrzim, dnes som 16DC ul len 14 ale to je este dva tyzdne hroza :( dnes manzela ked sa zobudi po nocnej tak znasilnim :D :D
@linuska1 ty si ten isty priprad, ja teraz cely cyklus od oplodnenia, som sinahovorala, je mi zle, kazde rano zaludok ma bolel, hlava sa mi vecer krutila,potom som ostala sklamana :( ale tie bolesti v podbrusku mam stale a to si fakt nenahovaram aspon si myslim :D , no my sa snazime uz pol roka a zatial ziadny vysledok, ale hadam aj na nas sa raz stastie usmeje :D .
tie bolesti som mala aj minuly mesiac a mam ich aj teraz.... ale kedze minuly mesiac som nic.. a bolesti boli.. tak teraz im nepripisujem ziadny vyznam..🙂 moj muz by bol najradsej keby sa zadarilo.. lebo nema rad take planovanie...🙂) teraz pod mam plodne..🙂)) sa naprevracia ocami ze az..🙂)) a neviem ci je to zakon schvalnosti ale prave pri ovulke sa mi nechce alebo muz je unaveny lebo mal tazky den v praci... alebo stale nieco... tak je to fakt take silene... a to sa prestava pacit aj mne.. ale ked tuzba je silnejsia...🙂
@linuska1 no ja mam tento mesiac prvykrat, ale som si povedala, ze ked budem mat este niekedy nebudem ich pripisovat tehu, nechavame to an nahodu uz. aj moj manzel by bol moooc rada, ked som si teraz robila test a vyssiel neg, tk bol moooc sklamany. no aj my moc nema cas na snazilkovanie, teraz mam ovu a on je na nocnych, ked sa zobudi tak sa mu nic neche a o 2 hodky nato ide opat do prace :( .
Prave som zistila ze v tom mamateste su predsa len dva tie pruzky.. a tetuska lekarnicka, ze nie tam je jeden 😀 no vidim ze spolah na nu bol.
@mukesina ja som si povedala ze zatial testovat nebudem.. lebo je este skoro.. ale stale pokukujem po teste.... som nenapravitelna..🙂 aj ked som si povedala ze budem testovat az ked mi bude meskat... aby som zbytocne neplytvala... ale aj tak si neverim ze vydrzim... ale zaroven sa bojim sklamania... mne z toho svihne ..))))
@monika2712 tha pekne ,ze tetuska lekarnicka nema prehlad :D :D
Baby v praci mame asi virus kolegynka je tiez tehu po 8 rokoch 😀 a to sa nam tohoto roku narodili 4 deti mamickam , ja robim v skolke, tusim plodny rok 😀
@blackswan75 tak ten virus by sa mohol aj sem dostat 🙂
mne dnes konci MS taaaaaakze hor sa na plodenie deticiek...
je tu este niekto s podobnym cyklom??
Ahojte,
rada by som sa pridala do vasej skupiny 🙂. Aj my sa snazime o babatko, tak uvidime, ci sa podari. Uz mame dvojrocneho chlapceka. Je to mile si pisat so zenami, ktore su v podobnej situacii ako ja, ze cakaju ci to vyjde alebo az dalsi mesiac... Snad si budeme dodavat odvahu 🙂
vitaj..🙂
@mima1983 mimuska, co co co co ? 😉 mozme gratulovat ? 😎
@barborka1446 no zatial sa tesim tak potichučky... kukni, pridala som foto testu 🙂
@mima1983 Ale je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😎 Gratulaaaacia 😵 Tesim sa s Tebou 😉

@linuska1 waaaaaau tak to ako zadarmo :D , ja uz nekupujem nic :( budem cakat az do vymeskania mrchy 🙂 a potom hned len jeden kupim a ked nic nebude tak pojdem rovno za doktorom. na Vianoce ideme domov, tak hadam, ze sa nam o podari dovtedy, ze mozeme oznamit peknu spravu pod stromcek :D, mame uz ale nato len 2mesciace :( a vy ako?