icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mima1983
25. okt 2011

@barborka1446 ja sa tesim este tak veeeelmi malicko a tichucko 🙂

monika2712
25. okt 2011

Baby taka novinka.. prave som si cistila tvar takou pletovou vodou s alkoholom, ktoru pouzivam uz dlhe roky.. ale tieto dni mi akosi viac smrdi.. strasne citim ten alkohol z nej..??? ma niekto nieco podobne, ze citlivejsi nos??

mima1983
25. okt 2011

@ktore dakujem krasne, velmi dobre sa to pocuva, i ked stale mi to akosi nedochadza..... budem musiet tych testov asi vidiet viac 😀

ktore
25. okt 2011

@mima1983 ktory den po ovu si robila test?

mima1983
25. okt 2011

@monika2712 mne dnes nieco strasne smrdelo v robote, ale neviem co 😀

ktore
25. okt 2011

@mima1983 len si ich rob aj kazdy den a sleduj ako silnie ciarocka štastia.... 🙂

barborka1446
25. okt 2011

@mima1983 Mimus, ja sa doteraz tesim este stale len potichucky 😀 😀 Priznaky nejake ? 😵

orchis
25. okt 2011

@mima1983 woooow 😲 a ty sa pred nim dokazes tak dlho pretvarovat? to ja by som to nedokazala ani 5 sekund 😀 to ja by som chodila po byte s takym priblblym usmevom, ze hned by vedel co je vo veci 😀

mima1983
25. okt 2011

@ktore joooj, to fakt neviem... ja som si dala vypocit ovu cez net, na: http://calendar.zoznam.sk/menstruacny-kalendar.php a vtedy sme obden sexikovali.... neviem presne na den kedy som mala ovu, ale dnes ráno mám 30DC

monika2712
25. okt 2011

Baby no ja to mozno zajtra skusim s tym jednym mamatestom.. mam dva, tak jeden mozno zneuzijem, ostaneme mi dalsi na sobotu a este aj ten 20tkovy v zalohe... mrcha nic, ani len naznak ze by chcela prijst... uz by som v tom chcela mat ale jasno... idem zajtra na sluzobku, vecer sa bude popijat, aj vo stvrtok, tak vaham... ale jeden poharik vina mi neublizi ze?

suz2
25. okt 2011

@katarina_st ahojko a vitaj :o)
raz to predsa musi vyjst :o) my sa zatial snazime len o prveho drobceka, ale uz sa ho nevieme dockat :o) niekedy sa dokonca prichytim, ze mu rozpravam , ako sa na neho tesime, aj ked este nie som tehotna..hadam mi z toho ese totalne nehrablo 😀 a koncom tyzdna by som mala dostat MS, ale neviem, ze co a ako, lebo minuly mesiac sa mi to dako rozhodilo a mala som ju az po 40 dnoch..a inak som ju mala vzdy na 28 den...tak teraz ani neviem, ci mi bude meskat, tak som ako na trnoch....
ale verim, ze sa to podari :o) a aj Tebe drzim pelceky :o)

ktore
25. okt 2011

@mima1983 mala si uz pekne viditelnu ciarocku.je to ok...drzte sa ....

mima1983
25. okt 2011

@barborka1446 ti verim, šak to je uplne pochopitelne.... priznaky? dnes nebolí podbruško, ale sem-tam malilinko pichne, skor ma to šteklí.... inak nic, trolinku prsia

ktore
25. okt 2011

@monika2712 monika urob ho som zvedava.budem sa tesit..potesis moje sklamane srdiecko.

ktore
25. okt 2011

@mima1983 vobec ti nic neni?ale mas vytok?

mima1983
25. okt 2011

@orchis ked ono je to mozno tym ze tomu este neverim..... ked uvidim dalsie riadne čiary, potom mi to asi dojde! 🙂

monika2712
25. okt 2011

@ktore no zajtra rano mozno testnem, uvidim.. nerobim si velku nadej ze tam daco bude, ved to bude len 27dc.. ale ta sobota by uz mohla nieco ukazat, teda ak nepride mrcha... inak co ak ta mrcha proste bude meskat len tak bezdovodne, z mojich psychickych stavov, lebo si proste myslim ze som tehu??? moze byt psychika tak silna ze by ovplyvnila chod cyklu? ja si myslim ze hej..

ktore
25. okt 2011

@monika2712 aj ja si myslim ze ho ovplyvni.teda moze ovplyvnit.kedy mas dostat?stvrtok?

monika2712
25. okt 2011

@ktore ja uz by som podla minulych cyklov mala mat dnes.. ale vies po kyrete.. tri cykle iba, 24 a 26dnove.. mozno zrovna tento mesiac sa to chce znormalizovat a tak chce prijst 28dc?

linuska1
25. okt 2011

@monika2712
monika psychika robi vela... vies si dokonca mrchu oddialit a dokonca mozes pocitovat aj vsetky priznaky....

ktore
25. okt 2011

@monika2712 som zedava.aj na moju ms som zvedava kedy pride.ak neprisla dnes tak staci o tri dni xi xi....nech mi vyjde ovulka jak ma

monika2712
25. okt 2011

@linuska1 no ved toho sa prave obavam, lebo uz od piatku mam vselijake priznaky, v sobotu v noci som mala silny krc v podbrusku, co som nikdy predtym nemala za bezneho cykla, iba ked som bola neuspesne tehotna.. takze neviem... tu bolest som si vymysliet nemohla, takisto ako citlive prsia, nos.. ale kto vie cim to naozaj je 😠

monika2712
25. okt 2011

@ktore ja uz z tej zvedavosti nemozem spavat 😀 😀 ale nie, teraz to beriem tak v pohodke, mam sice testy doma, takze je to pokusenie, ktore mozno zazaniem zajtra rano, nech mam v pohode sluzobku, aby som sa tam na to nesustredila a potom sa uvidi..

ktore
25. okt 2011

@monika2712 teplotku na to mas tak si myslim ze tam bude aj ked mozno slaba bude.rano sa pozrem,budem zvedava.

ktore
25. okt 2011

@monika2712 aj esmenia by mohla dobry dvojciarkovy...juchuuuuu...

monika2712
25. okt 2011

@ktore no hej, teplota sa zahadne drzi... sa mi uz dnes v noci snivalo, ze mi klesla na 36.8 .. to uz co je ked sa mi sniva o BTcku? heh.. a rano som si ju skoro aj zabudla odmerat..

ktore
25. okt 2011

@monika2712 heh len nezabudni!!!dobre na minutku idem k susede..trochu sa odreagovat.

minusko
25. okt 2011

@mima1983 aj ja ti musím zablahoželať,tie čiaročky sú krásne 🙂

katka159
25. okt 2011

@mima1983 gratulujem ti a čo si po ET alebo KET? 🙂

ktore
25. okt 2011

@monika2712 ja som zabudla kde si mam robit graf na teplotu na ktorej stranke