Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina no ved jasne, zajtra jeden asi obetujem... uz nech sa to hlavne nejak prejavi, bud jedno alebo druhe..
@monika2712 tak tak hor sa testovat, dufam, ze rano ked vstanem uvidim tvoj prispevok s pozitivnym smajlikom 🙂
@mukesina nooo snad hej 🙂 alebo to bude zas ze nic.. fnuk, zase manzel ostava dlho v praci .. kua. tieto dni sa ledva vidime, furt taha 12tky. :(
@monika2712 neboj sa, verim ze budu 2 //, n aj moj manzel robi 12 momentalne ma nocne. o hodku uzide opat prec :(
@mukesina ten vypocet ovulky na nete je velmi vseobecny, treba sa riadit skor pocitom, hlienom.
@mukesina och no zas sa neviem dockat rana 😀 do kelu zajtra sluzbka, musim ist zehlit aby manzel mal co na seba.. tak zatim baby.. o par hodin som spat 😎
@barborka1446 ak vsetko pojde ako má a vsetko bude v poriadku asi áno 🙂 aj ja som narodená v juli - 7.7. 🙂
@mima1983 Krasny datum 🙂 Ja som len tak tak nestihla 😀 Som junova 😀 Ked sa vsak posnazim 😎 😀 😀 😎 Tak nech je vsetko v poriadku, kedy pojdes na gyndu ? 😕
@barborka1446 tento tyzden este porobim testy a asi buduci tyzden - vo štvrtok trebars... to podla mna uplne stací
@mima1983 Urcite 😉 Ja az buduci mesiac okolo 17teho, skor sa nedostanem, a to akurat uz budem v 8.tyzdni dufam, takze nacase a hned mozu padnut prve vysetrenia .. 😎 Drzim labky 😉
@barborka1446 aj ja tebeee moooc moc moc 🙂 urcite bude vsetko v poriadku
baby tak som zase naspat, bola som v sprche a mam taky blby pocit, ze mi zacina nejaky vytok, spinenie alebo daco take.. 😒 je to normalne aj v prvych tyzdnoch tehu ci ako? alebo to uz je predzvest mrchy ☹
@barborka1446 ahoj ty si tiez v uk? ci som si ta len s niekym pomylila??
@sarrahmichelle Nepomylila, som 😉 Kde si Ty?
@monika2712 nesranduj
@ktore :( no neviem.. aj brucho rozbolelo... kuaaaa
@monika2712 moze to byt kludne vytok ved to mavaju zeny,taky zafarbeny v case ked ma prist ms.citala som aj na inych strankach.este nerob uzavery,zajtra skus ten test.a ukludnis sa
@ktore no len dufam, ze do rana nebude cervena :( aj krize uz citim..
zeby si dostala skvor?ale nie to je teho
@monika2712 mas predsa priznaky,navyse mas teplotku a potom aj vytok si mala.grgala si,palilo ta.hlavne ta teplota ma tak vedie ktomu zetam nieco je.
@monika2712 - este to nic nemusi znamenat.... pozri vynatok z odb. clanku...
Práve v momente uchytenia sa oplodneného vajíčka v maternici môže dôjsť k slabému krvácaniu a tým k poškvrneniu spodného prádla.
Obvykle k nemu dochádza 14 dní od oplodnenia, teda presne v období očakávanej menštruačnej periódy.
Toto je spôsobené implantáciou vajíčka a takéto krvácanie môžeš považovať za periódu (tiež sa niekedy nazýva Mittelschmitz).
Je skoro vždy slabšie a kratšie ako normálna menštruácia
@barborka1446 birmingham a ty? nebola som si ista cely cas som ta mala zaradenu ako ze si v uk len predchvilkou si pisala ze prve vysetrenie budes mat v osmom tyzdni tak som si povedala tak to uk isto nebude..normalne zavidim ze uz tak skoro vysetrenia u vas robia
@ktore no ja neviem.. budem sa modlit a cakat do rana ze co.. ale ved teplota mi neklesla, tak snaaaad nie 😠
@linuska1 joj dakujem.. no troska som sa ukludnila.. uz mam nachystany test na rano, tak snad bude dovod ho pouzit este 🙂
@monika2712 sak jasne.teplota sa drzi tak to je tka nadej,dufam bazalna teplota sa neda ovplyvnit psychikou.priznakom moc neverim lebo vsetky su ako pred ms,
@ktore no ved tie priznaky ... tym uz tiez neverim..

@monika2712 urob si , a uvidis.mas este potom dalsie testiky. j aerim, ze zajtra uvidime 2//