Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 jasne ja sa riadim hlienom al aj tym :D :D no tak sup zajtra urobit testik, ze neckamae do soboty, odides na sluzobku a my nebudeme ediet :( , cize zajtra rano ked tu pridem chcem vidiet vysledok 🙂
@monika2712 dufam, ze to je len spinenie z toho, ze sa uhniezduje 🙂 , drzim prsteky moooooooooooooooc a netreba hend vesat hlavu 🙂 rano testik 🙂
@mukesina no dufam .. na uhniezdovanie je uz podla mna troska neskoro, som 12dpo, ale to spinenie. no zatial to nie je nic vazne.. tak uvidim do rana..
@mukesina neboj doobeda som este v praci, takze este sa tu lognem a pripadne teda dam update ako na tom som ...
muzovi stale vysvetlim.. ja viem.. tebe biologicke nebiju..🙂)) ty si najdes 20-tku a jej to mozes hovorit dalsie roky.🙂)) tak sa len usmeje..🙂) ze dooobre ti moja hodinka..))) ked som dostala v sept.. tak som vysla zo zachoda a hovorim no... a on hned... ja viem .. ja viem.. ja som na vine..🙂))
ked niekomu nestaci...
Šestnásťročné dievča sa vráti domov a smutne oznámi rodičom, že je
tehotná. Otec, rozzúrený, nabije pištoľ a chce vedieť, čo je to za bastarda, že
ho zabije. Dcéra nato, ze je to slušný chlapík a postavi sa k tomu
zodpovedne. Vtom zastane pred domom špičkové auto a vystúpi distingvovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí sa pred rodičov dievčaťa, pozrie im do očí a hovorí:
"Mal som pomer s vašou dcérou, ale bohužiaľ moja rodina mi nedovolí zobrať si ju. Keďže som vážený človek, chcem niesť následky za vzniknutú situáciu.
Nechcem nechať ani ju ani dieťa v nedostatku, preto navrhujem nasledovné:
Ak sa narodí chlapec, na jeho účet pošlem milión euro a bude spravovať 5
pobočiek predaja Alfa Romeo. Ak sa narodí dievča, dostane na účet
milión euro a 10 salónov krásy.
Keby však nešťastnou náhodou dieťa potratila....."
Otec ho preruší, položí mu ruku na plece a hovorí:
"Tak ju pretiahneš znova, žiadny problém..." 😉
@asemilka ty zas davas!! 😀 😀
no idem.. pozriet panelak... a mama ozen ma..🙂) idem pozriet romana co radost do nej dava..🙂)))
@monika2712 - budem ti velmi silno drzat prsteky.. aby si rano nasla tie 2 vytuzene ciarky...🙂
@linuska1 dakujem.. keby aspon duch malinkaty tam bol 🙂 jaka by som bola happy..
@monika2712 muzicek mi pride zajtra domou tak budeme vyvolavat ms juchuuuu ak pravdaze nepride rano.ale sak fakt teraz by aj bolo dobre to meskanie.tak budeme opatrne juchuuu
Aj ja pojdem pozerat panelak aj mama ozen ma 😀 opat budem plakat od smiechu 😀
A este mam poslednu otazku, ktora tu uz asi bola pred casom polozena, ale mozem este raz ? 😎 😎
verim..🙂 budem na teba mysliet...
a dnes jej do lezbiciek vynada... aspon v ukazke bolo..)))
tak ja idem.. ahojte rano..)
boze baby ja by som sa tak potesila ze by som snad na tom zachode aj infarkt dostala keby som nasla dve ciarocky.
@linuska1 🙂
@ktore to aby sme tu nemysleli stale len na to jedno... 😉 🙂
@barborka1446 no davaj 😀
inac... aj ja rada pozeram mama ozen ma... tak dobre sa pri to smeje 😀
@barborka1446 sak daj otazku

ak budem na buduci mesiac cakat po ovu tak si az tak priznaky vsimat nebudem to aspon dufam.len take silnejsie co fakt nemavam.to bude asi ten vytok a teplota.a test ale ako tu vidim ani ten vzdy neukaze pravdu.niekomu skvor niekomu neskvor a niekomu falosne teho.sice aj na tom zalezi kedy sa presne to vajicko oplodnilo a to nikto nevie.presne na den.tie dva dni moze byt rozdiel aj na tych ciarkach duch alebo silna.je to vselijak a nejak sa mi uz ani mysliet na to nechce.neda sa proste verit.