icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
25. okt 2011

este jeden mam 😀

Prechádza stará babka cez cestu a policajt na ňu kričí:
"Babka, a po prechode by to nešlo?"
A babka mu na to:
"Išlo, išlo, chlapče, ale nie si môj typ." 😀

monika2712
25. okt 2011

@ktore no to asi caka mna.. bud infarkt z cervenej alebo z ciarok.. akurat mi prisiel mm, tak som mu povedala, ze rano testujem.. a on ze hej, cestujes, ja viem 😀 a ja ze aj cestujem ale aj testujem!! ze ahaaaaa. ale ze prsia nemas take velke ako minule!!

monika2712
25. okt 2011

@barborka1446 no co to bude dnes? 😎

asemilka
25. okt 2011

@monika2712 chlapi mavaju zvlastne komenty...

barborka1446
25. okt 2011

@ktore
@asemilka
@monika2712
Bojim sa teraz sexovat .. Ani na to nemam chut nejako .. Aj som citala, ze netreba napinat brucho a take tie clanky, lebo, ze moze zena potratit .. A teraz sa proste bojim, ze sa mi bude tak stahovat tam to svalstvo pocas styku a orgazmu .. Som trapna ? 😀 😎 Ale tak fakt to mam stale v hlave ..

ktore
25. okt 2011

hej hej asi by som tam sedela este par minut kym by som prisla k rozumu.chodila by som po byte ako šišina.rozmylala ako to povedat.nie ze niekde havaruje.asi pockam do piatku...heh len aby to bolo do toho roka.och joj

ktore
25. okt 2011

@barborka1446 neboj orgazmus neublizi.skvor ked vojde hlboko.neboj nic.

asemilka
25. okt 2011

@barborka1446 ja by som povedala, ze nerob nic, na co sa necitis... ale ak si ti aj babo v poriadku, tak v tom nevidim problem... bude to iba blok u teba... ale ak nebudete robit nic krkolomne a budete opatrnejsi, tak by nemal byt problem 🙂 cize porad sa s lekarkou, ked tam najblizsie budes a zatial nerob nic, na co sa necitis 🙂

blackswan75
25. okt 2011

@mima1983 gratulujeeeem a ktory DC si? ja 35 a ciarky v 33 boli ako hrom 🙂

monika2712
25. okt 2011

@barborka1446 uplne chapem tvoje obavy. ja ani neviem ci som tehu a aj tak ich mam.. uz od ovulky sme spolu s mm neboli.. nejak nebol cas a teraz sa skor bojim...

blackswan75
25. okt 2011

@barborka1446 tiez som citala ze to sposobuje napatia svalstva ja tiez nesexujem tiez mam strach.. takze si z toho nic nerob 😀 😀 😀 no su aj ine praktiky nie? 😉 😀 😀 ako obstastnit manzela... neboj on to pochopii 😉 😀 😀

barborka1446
25. okt 2011

@blackswan75 vazne ? 😀 nie som jedina ? 😀 tak hej, ale este osem mesiacov ine praktiky 😎 asi mu poviem ze len niektore polohy, alebo neviem 😎 a pri predchadzajucich tehotenstvach si tiez nekeksovala ? 😉
ja som pred chvilou sexovala, a hned som si potom strcila teplomer 😀 😀 😀 😀

@monika2712
@asemilka
@ktore dakujem babulky za odpovede 😉 , lebo fakt mam strach a vidim, ze nie som jedina, len uz som po prvom sexe aj s orgacikom po zisteni, ze som tehulka, tak preto tie strachy nahle .. 😲 ☹

asemilka
25. okt 2011

@barborka1446 neboj, ja ked budem tehula, tak tiez budem mat take obavy... to len teraz som mudra 😉 😀

blackswan75
25. okt 2011

@barborka1446 nie len asi do 12 tyzdna potom sme sexovali to uz pracuje aj placenta a je male riziko ze sex ublizi, mne lekar povedal, ze mala zdrzalivost v zaciatkoch nie je na skodu 😉 😀
pokial je sex prijemny. a nie zaky akoze dry tak to nemoze uskodit, ked sa citi dobre mamina tak aj babo 😉 😀 😀 😀

kukucg
25. okt 2011

Joj toto je ozaj plodna pozeram, aj na prispevky a aj na tehulky 😅 Neviem ci to precitam vobec 😀
Gratulujem vsetkym tehulkam 😉 a prajem vsetko dobre 🙂

Ja cakam v piatok, cca MS ale nejak necitim PMS 😝 tak asi dojde neskor alebo mozno sa nieco zmenilo a nebude PMS alebo ja neviem... nikdy som tak necakal a netesila sa na mrchu ako teraz 😅

kukucg
25. okt 2011

@barborka1446 My sme v prvom moc sex nemali az od druheho trimestra a teraz naposledy asi trikrat a MM mi hovoril ze nabuduce nebudeme, kedze to zle dopadlo, aj ked to celkom urcite s tymto nemalo nic spolocne 😔
Inak osobne mne nikto nic nevravel ale viac kociek tu na MK uz pisalo ze im lekar povedal ze v prvom radsej vydrzat bez, lebo pri orgazme sa stahuje maternica a vraj moze vypudit slabo uhniezdene vajicko ale nechcem strasit lebo ci je to pravda vobec netusiiiim

barborka1446
25. okt 2011

@kukucg
@blackswan75
Tak teraz stresujeeeem 😒 ☹ 😔 😕

asemilka
25. okt 2011

@barborka1446 ale no. nestresuj

anastacia242
25. okt 2011

čafte baby, no super co máme nové?? 😉 😉 nejaká nová tehu nepribudla??
@monika2712 a ty už znova testuješ rano? ti to nedá čo do piatku.... 😀

kukucg
25. okt 2011

@barborka1446 nestresuj, to nema zmysel a okrem toho stres tiez skodi a velmi tak sa upokoj 😉 ja som len pisala co som pocula vobec to pravda byt nemusi 🙂 my sa teda asi sexu zriekneme pocas prveho trimestra ale to len pre istotu 🙂

katarina_st
25. okt 2011

@suz2 Dakujem 🙂. Ja tieto dni som tiez ako na trnoch. Myslim, ze som viac netrpezliva ako pri prvom 🙂. Stale premyslam nad tym, ci mi nie je zle a niekedy dokonca ci uz nemam aj vacsie brucho 🙂. V nedelu by som mala dostat..., tak uvidim, ci to pride a potom by som si chcela spravit test. Ale pri prvom, ked som si robila prvy test, tak bol negativny a az par dni potom ako som mala dostat, tak som si robila dalsi test a bol pozitivny a potom som si spravila preistotu este dva 🙂 a isla som k lekarke, aby mi to definitivne potrvdila. Tak uvidim, ako to bude v tomto pripade. Takze baby nezufajte, ked test ukaze najprv, ze je negativny...

blackswan75
25. okt 2011

@barborka1446 nestresuuuujjjj, nebojkaj len striedmo a bude dobre

monika2712
25. okt 2011

@anastacia242 no keby do piatku ale do soboty by som musela vyckat!! lebo do piatku budem prec a nechcem testovat bez pritomnosti manzela.. takze zajtra jeden a potom ked nic, tak sobota..
baby ale prave mi zacala riadna migrena!!! :( porazi ma.. tu zvyknem mavat tiez okolo mrchy.. toto uz nevyzera dobre.. sice spinenie uz zrazu nic..

anastacia242
25. okt 2011

@mima1983 juuuj, tak gratulujem a teším sa s tebou 😀 a po kolkom sledovanom cykle to vyslo??

esmemia
25. okt 2011

@mima1983 tichucke gratulko,to su v celku pekne ciarocky 😵
@monika2712 moja hlavne klud,zatjtra podla mna najdes minimalne dusika na teste :D

barborka1446
25. okt 2011

@blackswan75
@kukucg
Dakujem baby, cmuk 😵 Dam pozor 😉

anastacia242
25. okt 2011

@monika2712 aha, tak daj vedieť ako to dopadlo, prajem ti veeeeľmi //

monika2712
25. okt 2011

@esmemia no uvidime. ta migrena ma nastvala. musela som si dat panadol, lebo keby som s nou isla spat, tak ju mam aj zajtra.. uvidim ci liek zabere :(

suz2
25. okt 2011

@katarina_st xixi , tak to uz aj ja si dakedy pzeram brucko, ci mi uz nerastie a ci mi nahodou nepride zle, ked otvorim chladnicku a tak... 😀 ach tato nasa psychika... :o) uz sa dakedy citim ako lolo :o) no ale nesmieme zufat, urcite sa tych malych zazrakov dockame :o) ja tiez chcem cakat, ci do nedele nedostanem a potom robim test... som zvedava , ako to dopadne. Drzim palce, nech uvidis pekne dve ciarocky :o)

monika2712
25. okt 2011

@anastacia242 dakovala moc.. dnes je divny den.. nejak stracam nadej pomaly.. ked este aj teplota rano klesne tak je to jasne..