Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ha zacali mse 20tu stranu.-))
@janka9898 😀 😀 😀 😀 tak ti držím palce, aby vám to vyšlo..... 😉 ja nemám nenejaké skúsenosti s ráatním plodných a neplodných dní...ale pred dvoma týždnami som vysadila antibaby, tak podla toho by to vraj mohlo vyť od 6-10.júla.....tak neviem.....inak bez antikoncepcie moja menzes chodí ako sa jej chce...čiže asi to moc spolahlivá metoda u mna nebude...... 😠
@sjuzan77 ja som sa dočítala, že vela kyseliny listovej jej aj v kornflakesoch a pive...tak možeš vymeniť za zeleninu...jasné, že nealko..... 😵
@hnedka vy máte rozdielne RH faktory???? 😕
@amouramour dodatočne gratulujem..aj ja by som už chcela aspon ten 9-ty týžden... 😉
@janka9898 mne celkom vyhovuje aj to fertility, je po anglicky, ale ten graf chapem 😅
@denisenko pivo pre mna nie je, ja vobec nepijem alkohol a ani to nealkoholicke nevypijem 😀 kornflaksy mozem, ale asi by som z nich tolko tej kyseliny neziskala 😎
inak, nebudete mi verit, ale ja vobec neviem svoju krvnu skupinu, nejak som to nepotrebovala vediet, tak som si to nedavala zistovat 😅
Ahojte, pridam sa k vam, dufam,ze mozem....my by sme tiez chceli zacat so snazenim. No prerabame barak...takze asi to nie je velmi spravne. Aj ked je prerabka rozplanovana na 3 roky plus minus, babo by sme chceli....realne to vidim,ze sa zacneme snazit koncom roka...tak dufam,ze uz vsetci budete tehulky aby ste mi poradili 🙂 My tomu nehavame volny priebeh ale od sebtembra mi zacne chodit na tyzdnovky prec takze realne sa posnazime asi az od januara....dovtedy tomu nechame nahodny priebeh.
ahojte,aj ja sa chcem pridat...dnes som si bola akurat vypisat prihlasku na DNP,takze za mesiac sa zacina snazit 🙂 nakukla som len na poslednu stranu,tak hadam zapadnem 🙂
@sjuzan77 tak to ti ostali už len vitamíny v tabletkách..... 😉 ja som pri prvom nič nebrala a všetko bolo úplne v poriadku....ale zas ja milujem ovocie a zeleninu, jedla som ju asi aj na tony...... 😀 😀 ...krvnú skupinu som vyčítala z o zdravotnej karty, robili mi to ako novorodencovi, takže viem......sranda, lebo ja mám 0, moj muž AB a malému sa to skrížilo a ostalo mu len B..... 😀 😀 😀
@hnedka viem že mínus a plus može narobiť šarapatu.....na to treba upozorniť gynekologa.... 🤐
@dominika911 z toho si nič nerob, my sme začali prerábať, ked som bola tehu....tak to dobre poznám.... 😉 ale aspon sme sa do toho dokopali, kedže sme boli donútení.... 😀 😀 😀 😀 😀
@adula3334 @dominika911 vitam nove snazilky🙂
dominika my sme tiez prerabli u svokrovcou vrch chalupy a ostala som tehu planovali sme svadbu od januara ze teda o rok by sme zobrali ale moja starka uz nechcela cakat a iba mi oznamila ze 11jula mate svadbu salu som zajednala tak sme sa zobrali inak pekny datum nie??
DNES MAME DRUHE VYROCIE.-))
tak vecer bude romantikus.-)))
a dorobili sme si podkrovny bytik az septembri a touz mal maly nieco vyse pol roka takze da sa to a donuti vas to dat do toho vsetko aby ste mali svoje hniezdocko
@janka9898 aj my sme boli tak na tom, ako vy...prerábali sme podkrovie...už je našťastie hotové, aj ked ešte nejaké pikošky treba...ale malý má už 5 rokov pomaly.... 😀 😀 😀 a svatbu sme stihli minulý rok tesne pred vianocami... 😀 😀 😀 😀 😀 😀čo už, ked nikdy není čas???? 😀 😀 😀 😀...blahoželám k výročiu...len si doprajte romantiky..... 😉
Ahojte baby, dlhsie som tu nebola, ako sa vam dari? Nieco nove okrem prvej tehulky? 🙂 My sme so snubencom vyberali bytik, tak nebol cas to tu sledovat a uz nas tu je cela kopa, to je super 🙂
janka9898 to fakt s tym vyrocim? pretoze aj my mame dnes, brali sme sa 11.7.2009 😵
@dominika911 my sme na tom podobne, ale my neprerabame - staviame. stahovat by sme sa mali na jar, tak ak sa podari, tak pojdem z porodnice do noveho 😉
@adula3334 uz si zapadla 😀
@divetta a podarilo sa nejaky vybrat?
@janka9898 dakujem za podporu Janka, no mas pravdu donuti to cloveka nejake veci urychlit...ale bojim sa, ze by to nebol nas pripad,lebo my sme na opacnom konci slovenska nez nasa rodina a my byvame v hodne starom dome...nevhodny pre malinke babatko. A nechcem aby sme boli odluceny, ze by som sa mala prestahovat k svokrovcom alebo k rodicom koli tomu ze nemame vhodne podmienky pre babo. Som ako medzi mlynskymi kolesami...nejake veci sa jednoducho urychlit nedaju (co sa domu tyka) a velmi tuzime po babetku. Ale treba ist do toho s rozumom. Pred rokom sme mali plnu hlavu svadby a na dieta sme ani nepomysleli. Vsetko ma svoj cas, aj ked uz nam tykaju hodinky.
Poriadne to dneska oslavte....parada...dva roky, zdrave dietatko, dokoceny pribytok... 🙂
@sjuzan77 waw,,,pojdete do noveho....v dobrom zavidim....my to nevidime realne v taky skory cas. Nech sa vam podari priviest si babetko do noveho domceka...idealny stav. Dufam,ze toto leto pohneme trochu s domom,elbo by sme chceli mat babo koncom roka 2012....aj ked bude to musiet byt maly bojovnik, aby to s nami vydrzal a v nasich podmienkach 🙂 No dufam,ze s apodari, nama ten dom, lebo mazel ide od sebtembra na tyzdnovky prec a to sa uz vela neporobi na dome.
@divetta A podarilo sa...vybrali ste nejaky bytitk? Ako sa dari vam..?
@denisenko dakujem za podporu, no najhorsie je to s tymi financiami.
ahojte,strasi tu este niekto? 🙂
tak vam zavidime tie vyrocia...my este zobraty nie sme,furt nieco do toho pride,stale sa najde nieco,kam treba vrazit peniazky...a ja teda nesnivam o nejakej velkej svadbe,ale ani tych 1000eur sa nam nedari nasetrit... ☹ no co snad raz sa budem aj ja vytesovat a nazyvat pani 🙂
dnes drahy zahlasil,ze naco sa ponahlat s druhym babom...tak ma to nahnevalo...a to nevie,ze dnes som bola vybavovat DNP 🙂 ,no co,ma smolu,ked uz raz povedal ano,beriem to ako uzavretu vec...inak,asi sme tu vsetky do 30 rokov,ci sa mylim?som rada,ze je viac takych mladych bab,co tuzia po dietatku...u nas vela teda nenajdem
@adula3334 že 1000 eur na svadbu....my sme boli len narýchlo na úrade, len rodičia a svedkovia a náš syn....potom obed u nás, zákusky , niečo sa popilo.....a hotovo..... 😀 načo zbytočne stresy, ved aj tak ide len o ten papier, aspon ja som toho názoru...a to nám ešte nestihli opuncovať obrúčky, tak sme to dávali dodatočne... 😀 😀 😀 prišli sme zo zahraničia na mesiac domov a jednoducho som sa zastavila na úrade, vypísala papiere a mužovi už len oznámila termín........ 😀 😀 😀 😀 a to sme spolu už vyše 10 rokov.... 😀 😀 😀 ...inak, ja som stará korčula...nie do 3O 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@denisenko tak nejako si to predstavujem aj ja,ale drahy nesuhlasi...a ked si len predstavim,no neviem,asi to s tou sumou bude aj sediet...a to by bola len moja rodina na svadbe,teda na posedeni...drahy je nemec,tak ich by sme uz sem nemohli pozvat,plus papiere vybavovacky,vsetko prelozit,to tiez stoji peniaze,obrucky pod 400eur nenajdem,nejake saty...no snad ako sa narodi druhe,budeme zobraty,takto sa mi to vobec nepaci 😢
Ahojte baby, tak čo ako sa Vám darí? 🙂
@dominika911 to je pravda peniaze ak niesu je to hrozne a to ste kupili ten dom ci zdedili.-)
@dominika911 velmi sa na to tesim, ale stalo nas to vela nervov - 5 rokov sme cakali na stavebny pozemok 😖 a potom tie vybavovacky ohladom stavebneho povolenia a uveru, proste niet nad slovenske urady 🙄 ale teraz sa uz tesime a chodime kazdy den sledovat, ako nam to rastie. dufam, ze bude ta idealna situacia a stahovat sa budeme 3 😵
@adula3334 my sme snivali o peknej svadbe, aj sa nam podarila, som stastna, ze som to prezila, ale zarobit sme si na nu museli ist do zahranicia, tie peniaze, co sa okolo svadby tocia su fakt strasne 😠 vobec sa necudujem, ze dnes nastava trend sobasov na urade len v pritomnosti svedkov a potom obed s blizkou rodinou, ved odkial na to maju ludia zobrat?

@sjuzan77 no to dufam aj ja no a teraz akurat dojedam krupicu co som nikdy predtym v zivote nezniesla bleee a teraz mam plnu polievkovu misku s piskotkami a mrazenymi malinkami mnaaam manzel sa ma pyta ze a test si si nahodou nerobila????
lebo sa mi nezdas.-))))))