Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 fuuuu moja, no tak ked komplikacie tak poriadne, co? no skus resetnut sa aspon pocas skolenia, budes to riesit ked sa vratis 😉 drzim ti prsty nech vsetko dopadne uplne dobre, chapem tvoje obavy o vlastne zdravie, zazivala som to sama minuly mesiac. neboj, bude to dobre 🙂 urcite to bude dobre! 😉
@orchis dakujem krasne za podporu, si zlata.. naozaj mam obavy co so mnou je... uz je mi jedno aj ked pride mrcha, len nech pride a nech mi nemeska nejak extremne aby sme sa mohli cim skor snazit znova..
@oskvarka
tak to sme na tom uplne rovnako..🙂
ja tiez (ne)cakam mrchu buduci tyzden - ale uz teraz sa vytrvalo sledujem...🙂 normalne sa musim niekedy smiat, aka som sibnuta....😀
no co...ako sme spominali uz predtym....lepsie je sa zblaznit vo dvojici....😀 a tu nas je nejakych 6 - ktore idu testovat buduci tyzden...😀 😀
tak a zase nič...mrcha ráno dorazila, 😢 potvora jedna, ako keby ju niekto volal...no čo už, snáď o mesiac to už výjde..
Baby uz sa to to niekto raz pytal, tusim @ktore alebo niektora z vas, ze ci ma nejaky vyznam pozerat na test po niekolkych hodinach?? ta druha ciarka je tam predsa nejak predtlacena, preto sa tam objavi nie?
@monika2712
je to naozaj zvlastne ze ti nic neukazalo - hlavne ked si pisala ze pri prvom tehu si mala vysoke HCG - ale zase na druhej strane kazde tehotenstvo je vraj ine....
Nie som odbornik, ale co som tu odpozorovala - ta teplotka sa drzi stale vysoko takze je to dobre znamenie..treba chvilu teda vyckat - ako baby radili odpocinut si, odreagovat sa...
Skoda, ze tehotenstvo sa neda potvrdit hned po keksikovani...😀 😀
@ivcek no ja nechapem, ved medicina uz je tak daleko dneska, to sa neda nejak inak zistit skor? 😀 😀 ach my zeny netrpezlive...
@monika2712
ja som to pisala....😀 mojej segre, ked cakala dvojicky sa ukazala ciarka az po nejakej 1/2h....a kolegyna si nasla tiez ciarocku az tak neskor....😀 a v decembri caka prirastok...
Takze vsetko je mozne 😀
@ivcek aha. no ja neviem kedy presne sa tam zjavil ten miniduch, lebo som na to pozrela asi po 3 hodinach neskor, medzi tym som spala.
@ivcek a oskvarka, tak vy ste uz nastupili na cestu zblaznenia sa 😀 tak to ja sa este ani nechytam, ja som vcera este istila moznu ovulku snazilkovanim 😉 ale bude zaujimave zacat teraz sledovat vase priznaky 😀 len to neberte prilis vazne, tie priznaky, prosim 😕 vidim ako to tu nase baby priam ubija. je to taka psychicka husenkova draha 😀 berme to light 😉
@monika2712 takze je mozne,ze ten duch sa tam kludne ukazal do tych 10 min? Nie,tak to by bolo super a ja ked som mala snehobiely test,tak tam nebolo nic ani po celom dni,takze tak a ked som robila v nedelu,tak tiez nic a potom sa mi zdalo,ze tam daky dusik je,no mne sa ten test zdal byt vadny :D,ale na fotke toho dusika nebolo moc dobre vidiet
@esmemia no myslim ze viac ako 10 minut to muselo byt, lebo zhruba tolko som bola hore, isla som este pozriet kocura ci neprisiel domov a este aj manzel bol hore, isiel na wcko po mne,a tiez na to kukal.. takze myslim ze to muselo trvat dlhsie kym sa tam zjavil.
@esmemia len tak pre porovnanie ako ten moj testik vyzeral takto prva foto bez dusika a druha s dusikom dusika,tak teraz babo rad :D ,ked pisete take pribehy o dusikoch s uzlikom pod srdieckom Hmmm???Ale neviem ci to budete vidiet,tak @monika2712 je dost mozne potom,ze v sobotu uz bude pekny testik a vyrazne kolajnicky
@monika2712 ty si tam mala ducha??? 😲 ta predtlacena ciara je vraj len na tych, ktore su v umelohmotnom obale, neviem ako presne to popisat. ale ze sa to da rozoznat od skutocnej ciarky, malo by to byt sivaste a to by si podla mna videla hned. ja som nikdy nemala ani ducha ani po hodinach takze...... 🙂 teda nedej tam je 😉
@orchis no ja som mala palickovy nie ten umelohmotny, a hej rano ked som pozrela po troch hodinach na neho, tak nieco tam bolo, a bolo to ruzove nie sivaste...
@monika2712 ja som niekde citala, ze na palickovych tie predznacenia nie su, ale idem si to overit na nete 😉 ale teda duch tam bol a hotovo 🙂
@orchis no bol ale neskor.. ja tomu velmi neverim.. sobota ukaze.. dufam 😎
@orchis dakujem moja som rada,ze som nemala halucinacie,ale tiez sa mi objavil po dlhsej dobe,tak som nevedela ci to brat v uvahu,no v nedelu som slubila,ze vydrzim minimalne do 27.10. kedy by mala dojst MS a podla zajtrajsej teploty ak bude na tych 36,9 tak testnem zajtra rano a ak klesne teplota tak uz ani testovat nebudem,leboi tym padom do dvoch dni mi dorazi mrska
do keluuuuuuuuuuuu, ja som si zabudla pribalit teplomer!!! ☹ ☹
baby ja som dnes 5 dni po ovulacii (DPO)...vcera som mala teplotu 37.1, dnes 37 je tam volajaka nadej? ak by som bola tehu tak uz by takato teplota mala zostat vysoka az do zistenia tehu?
@monika2712 podla mna to tak malo byt,ze si si ho zabudla,to asi preto,aby si na to tak nemyslela a ked budes merat potom cez vikend,tak uvidis ci budes testovat a podla mna ta to prekvapi,teplota bude stale hore a na teste kolajnice :D

@jarkova ahoj a vitaj 🙂 ohľadom tej alchemilky si prečítaj čo tu baby popísali skôr, nech to nepiješ v nesprávnu časť cyklu .. a prečo sóju? 😲 kvôli kyseline či?