icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jarmila82
26. okt 2011

Ahojte.Tak aj my sa snažíme.Dokončila som balenie HAT ,mala som menzes a od 11 dňa si robím ovulačné testy a stále nič.a dnes je to 19 deň.Tak som zvedavá ☹

esmemia
26. okt 2011

@katuch30 Ano ak si tehu,tak takato teplota by mala byt pocas tehu,ale su aj pripady,kedy v tehu mali najviac tych 36,9 😉

monika2712
26. okt 2011

@katuch30 pozri moj graf, asi na strane 201 je, teplota by sa ti mala drzat nad priemerom, hovori sa ze ak sa drzi 18 dni od ovu nad, tak je to tehu.

monika2712
26. okt 2011

@esmemia do kelu ale ja som chcela merat pekne do konca kym pride mrcha, je to moj prvy tgraf ☹ rozmyslam ci si neskocim kupit novy teplomer este..

orchis
26. okt 2011

@katuch30 no, podla toho co sa tu pisalo, tak teplota ti moze este poklesnut pocas uhniezdovania, ale potom ak si tehotna, tak by sa mala drzat hore okolo 37 az do mrchy. clovek sa tu od bab vela toho nauci 😉 a potom takto mudrujem 😀 pozri si grafik blackswan, tusim ze ona mala ten pokles.ale je tu na MK forum "grafy BT" tam sa toho vela dozvies 😉

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 no kupit mozes a ak ti aj ten ukaze taku vysoku teplotu,tak je to super a mozes s nim v pohode merat aj nadalej aj ja meriam teraz cely mesiac je to moj sice druhy graf ,ale minuly mesiac som merala az dako od polovicky cyklu,tesne pred ovulkou som zacala podla vsetkeho :D,tak som zvedava dokedy bude tento mesiac trvat :D

katuch30
26. okt 2011

@jarmila82 nevesaj hlavu ja som uplne rovnaky pripad s vysadenim HAK a ovulku som mala 18 den cyklu 🙂

monika2712
26. okt 2011

@esmemia no aj ja som zacala po mrche merat.. no neviem kolko stoja tie teplomery idem pozriet na nete ceny, lebo zas nechcem mat doma dva drahe teplomery zbytocne.

katuch30
26. okt 2011

@esmemia a ak si neni tehu tak uz 5 den po DPO je teplota vacsinou nizsie? Mate take skusenosti....alebo sa udrzuje takto vysoko a vlastne to nic neznamena...

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 jasne chapem to ja meriam klasickym ortutovym

monika2712
26. okt 2011

@esmemia ja digitalnym.. keby som teraz merala ortutovym, tak by to asi neukazovalo velmi dobre...??

katuch30
26. okt 2011

@orchis pozerala som graf Blackswan ale neviem ho velmi precitat...vcera som sa prihlasila na fertilitiy frienda tak sa to musim naucit...no uvidime co sa bude diat....tesim sa na testik aspon budem vediet na com som...len to musim este par dni vydrzat...

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 neviem moja mi co mame doma digi tak ho dcerka pokazila,parkrat ho bachla o zema uz nejde ako ma,jej meram teplotku cez teplomer v dudke,tak ti neviem povedat,ale vsak vyskusaj 😉

Inak mam otazocku bola som omrknut krcok-cipok a je hore,tvrdy,uzavrety a je na nom podstatne dost vela bieleho husteho hlienu ci coho,takeho kremovej konzistencie,to tak ma byt po ovulke? 😀

katuch30
26. okt 2011

@monika2712 @esmenia meriam digitalnym Hartman, Theromval Rapid a v navode sa uvadze ze po pipnuti treba pri merani bazalnej este 3 min pockat takze verim ze je presny aj pre merania baz.teploty...

ludka77
26. okt 2011

ahojte baby, tak aj my ideme už tento mesiac fakt na to 🙂) len problém je že drahý je preč a ovu by mala prísť piatok - nedeľa, tak dúfam to bude cez víkend lebo v piatok doma nebude a v pondelok už doma zas nebude 🙂

ludka77
26. okt 2011

Nič ešte zatiaľ nemeriam, nepoužívam ani ovu testy, a prvá sa nám podarila na prvý šup tak dúfam že teraz sa nám to podarí najneskôr na tretí 🙂)) keď nie tak aj sa sa budem vypytovať na meranie teplôt 🙂

esmemia
26. okt 2011

@katuch30 drzi sa hore okolo a pred MS zvykne klesnut den dva
Ja meriam tym klasickym 5 min a ked pri tom nahodou zaspim tak aj 10,ale to malo kedy a je to tak a ked zaspim,tak strasiem a meriam opat ale uz iby tych 5 min ako sa ma a vysledok je rovnaky ako ked zaspim a pozriem potom :D

monika2712
26. okt 2011

@esmemia no tu take tehulkovske priznaky, krcok hore,tvrdy, aj ten hlien.. ten ja napr nemam.. ale krcok mam tiez vysoko..

esmemia
26. okt 2011

@katuch30 prvy som zacala merat az tesne pred ovu http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf... a druhy graf meriam od zaciatku cyklu http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf... to mas len na ukazku ,ale kazda z nas ma ine teploty a iny priemer

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 a ked vytiahnes prst,ked si ho skontrolujes,tak na nom nic nemas???Ja som vytiahla a mala som to skoro do polky prostrednika 😕

orchis
26. okt 2011

@esmemia tak to aby sme tu co najskor mali tvoj dalsi testik 😉

monika2712
26. okt 2011

@esmemia nie len velmi malo.. a skor taky drobovity bol alebo ako to opisat. ale malicko..

monika837
26. okt 2011

Ahojte baby, tak ja mam uz zopar dni nieake zltkaste spinenie, ms (ne)cakam na tyzden vo stvrtok.... neviete co to moze byt?

esmemia
26. okt 2011

@orchis no uvidime zajtra,uz aby bolo rano,len utekam rano do lidla pozriet cosi,tak odchytim moc a potom ked sa vratim urobim testik a uvidime este podla tej teplotky a myslite,ze tam nieco bude???
@monika2712 hmm

esmemia
26. okt 2011

@monika837 zltkasty mam na intimke aj ja

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 ako vyzera taky drobivy???Ja si ho neviem ani predstavit

monika837
26. okt 2011

@esmemia ty ho mas uz dlhsie?

monika2712
26. okt 2011

@esmemia no proste sa drobi.. .proste su to skor take kusocky hlienu nepospajane do jednej hmoty..

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 aha no nasla som na nete volaky obrazok aj s popisom http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... 😀
@monika837 no neviem kedy som sem napisala,ze ho mam taky cca 4-5 dni

monika837
26. okt 2011

@esmemia ja tiez cca 4 dni 😒