icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
26. okt 2011

@monika837 uvidime co z toho vsetkeho bude hmm :D

monika2712
26. okt 2011

@esmemia no tak tak nejak podobne ale nie uplne... troska vlhkejsie, ale urcite nemam ziaden husty ..

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 no ten moj sa podoba na ten kremovy,co sa tyka sfarbenia,ael nie je upne husty,ze sa ani nephne,je taky ako mask ana vlasy,trosililinku hustejsi-hlupe prirovnanie 😀 😝

fide
26. okt 2011

žienky vy ste tu naozaj jaké zbehle.... ja čakam druhe babo ale netuším ako sa robia grafy 😎 a BT som tiež nikdy nemerala a to som pred prvym tehu mala ukážkovy ciklus 27 dni a presne v 15 den som mala ovulku...ale to aky ma byt kedy hlien naozaj netusim ... viem ze pri ovulke je taky tahavy priesvitny alebo do biela.....
no ale nie to som chcela 😀 ked ste take scitane budete mi vediet poradit alebo ma upokojit. moja dr. mi dala duphaston- to som brala aj pri prvom tehu , kazala mi femibion to je tiez ok, aj ked som mala babyplan, ale predpisala mi pyridoxin a torecan čipky aby mi nebolo zle. Na tom torecane však vobec nie je napísane ci ho mozu papat tehotne aj ked je od vselijakych druhov nevolnosti....a pyridoxin je B6 a to predsa vo femibione je ci?????dakujem za radu......

monika837
26. okt 2011

@esmemia no to som zvedava 😀

mukesina
26. okt 2011

@monika2712 este nic nie je stratene 🙂 si len 27 DC a este asi nie je take silne HCG, to sponenie mohlo byt uhnuezdenie tak treba chvilu pockat a potom si urobit este jeden.drzim prsteky nech tam su 2// a prajem prijemnu sluzobku, nemysli na tom tam

barushkaaam
26. okt 2011

Ahojte baby. Tak som si robila tehu test ako ste mi radili a vysiel mi negativny ☹ bol to test s najvacsou citlivostou a nic, ani len naznak. Som 31 DC, vsetky priznaky mam ako keby som mala mrchu dostat a ta nikde. Neviete mi niektora poradit, co to moze byt? inak v auguste som bola na preventivke u svojho gynekologa a vtedy bolo vsetko v poriadku....robil mi aj kompletny rozbor krvi, aj ultrazvuk...

monika2712
26. okt 2011

@mukesina dakajem, uvidime do soboty uz snad budem mat jasno 🙂

monika2712
26. okt 2011

@barushkaaam kolkatka to bola test, 10?

esmemia
26. okt 2011

@barushkaaam a kolko DPO si?

barushkaaam
26. okt 2011

@monika2712 hej, hej 10. Len priatel isiel o 7 rano do prace a ja vtedy este rozospata som sa ja krava neuvedomila a sla na wc. A test som robila preto az pred cca pol hodinou. Tak ale taky test by to uz mal zachytit po cely den, ci?

barushkaaam
26. okt 2011

@esmemia dneska som 31DC a ovu som mala (tipujem podla hlienu, ktory mam vzdy ukazkovy) 15-18 DC.

esmemia
26. okt 2011

@barushkaaam mal by,al etiez je tu ta moznost,ze si este kratko DPO a kludne sa mohlo uhniezdit az v ten 10 DPO a este je kratko skus este zo dva dni pockat a testnut opat

monika2712
26. okt 2011

@barushkaaam no ja som na tom podobne a som len 27dc, mrcha nikde, priznaky vselijake.. a test negativny.. a inak pozri ci nebudes mat neskoreho ducha ako ja 🙂

barushkaaam
26. okt 2011

@esmemia cize je este moznost, ze som tehu? joj, aka by som bola rada 🙂

mukesina
26. okt 2011

@esmemia no ja tam tiez vidim maleho ducha 🙂))))) tak drzim prsteky 🙂

barushkaaam
26. okt 2011

@monika2712 upssss, ja som ten test uz vyhodila do smeti 😀 tak nevadi, urobim za dva dni opat 🙂

asemilka
26. okt 2011

@esmemia ja tam nieco vidiiiiiiiiiim na tom teste 😉 🙂

babule... ste tu toho tolko popisali, ze nemam sancu vas v robote docitat... a domov dnes pridem neskoro... nejake zhrnutie by som poprosila 😀

monika2712
26. okt 2011

@asemilka zhrnutie, ja som negativna, ale mala som ducha asi o tri hodiny neskor, mozno tam bol skor, ale spala som.. takze netusim na com som.. mrcha nic, teplota hore..

asemilka
26. okt 2011

@monika2712 tak este skus par dni pockat a testni znova. ked je teplota stale hore, tak je dobre znamenie 🙂

monika2712
26. okt 2011

@asemilka hej ved pockam do soboty uz urcite, lebo idem prec dnes, testy su doma, takze nic ine mi neostava.

martinka15
26. okt 2011

No dievčatáááá🙂 Ja z vás nemôžem 🙂 Nebola som tu dlhšie, lebo pracovné povinnosti a služobné cesty to nedovolili, ale toto som nečakala....teraz budem potrebovať tak týždeň intenzívneho čítania, aby som stihla všetko prečítať 🙂 Srdečne gratulujem všetkým novým tehuľkám a trošičku závidím....nám to ani druhý mesiac nevyšlo, mrcha došla s jedno-dňovým meškaním ☹ Hnusoba.....Ale odvtedy sa veľmi poctivo snažíme opäť...manžel bol mierne sklamaný a začína to brať veeeľmi zodpovedne🙂 Tento týždeň som mala služobky v okolí domova, takže som bola s manželom dlhšie ako len cez víkend...🙂 Ovulku očakávam dnes, zajtra, prípadne v piatok - snažili sme sa naposledy dnes ráno 🙂 V piatok a cez víkend budeme skúšať i naďalej.....🙂 Modlím sa, aby to tentokrát vyšlo....Už straaaašne chcemeeee 🙂

suz2
26. okt 2011

ahojte babulky, prosím Vás, potrebujem poradiť, ak ste mali niekto nieco podobne...s muzikom sa pol roka snazime o mimi, ale minuly cyklus sa mi rozhodil, nemal 28 dni, ale kremese som dostala az na 41 den 😒 . Ovulka by podla mojich pozorovani mohla byt v tomto cykle okolo 18.10. a ak by som mala tento cyklus pravidleny, tak by som mala dostat dnes/zajtra. Ale ziadne PMS nemam, len ma bolia bradavky na dotyk a mam taky husty zlty vytok, ale len trochu... kočky, kedy si mám podľa vás urobiť test? ja som už z toho cela domotana? ma si ho podla vas urobit zajtra, kedy by som mala dostat podla 28 dnove cyklu kremese, ci??? 😖
dakujem za kazdu radu.
a pekný den vsetkym

suz2
26. okt 2011

@martinka15 ahoj :o)
držím palčeky :o) neboj, iste sa zadarí :o) len treba veriť :o)

esmemia
26. okt 2011

@barushkaaam myslim,ze ano ,ale vsetko ukaze az cas :D
@mukesina
@asemilka dakujem,ste zlate,ale tiez to bolo az po dlhsej dobe vidiet,tak neviem ci sa to pocita 😉

martinka15
26. okt 2011

@suz2 Verím strašne silnoooo 🙂 A tvoj prípad je zaujímavý...ja byť tebou tak ak do zajtra, max. víkendu mrcha nepríde, testovala by som 🙂 Ja som si minulý mesiac už i testy nakúpila a s napätím čakala, ale je pravda, že pred mrchou som mala moje typické príznaky, ale tak človek stále v kútiku srdca dúfa, nie? Ale vydržala som netestovať 🙂

asemilka
26. okt 2011

@esmemia neboj, on zosilnie 🙂

bambulky, idem ja zase robit... mame toho dost... tak hadam sem vecer mrknem aspon z domu... pa zatial 🙂

mukesina
26. okt 2011

@esmemia neboj on zosilnie, videli sme ho viacere 🙂)) , tak o par dni budu riadne kolajniska 🙂

suz2
26. okt 2011

@martinka15 Ďakujem :o) neboj, dockas sa malinkeho zazraku, uvidis :o) posielam kopu pozitivnej energie :o)
no to máš môj obdiv, že si vydržala netestovať 😉 ... cakanie na testovanie je napínavejšie ako Poirot v nedeľu na STV 😀DD ja by som sa niekedy najradšej testovala hned par dni po ovulke, ale je to len take nutkanie, jasne, že sa netestujem hned, lebo by som skrachovala... 😀 skusim sa zapriet a vydrzat do vikendu... ozik, ak sa mozem spytat, nevies mi poradit nejaky kvalitny test? dakujem :o)

ivana82
26. okt 2011

Baby, nebojte sa, ono to raz pride, raz sa to podarit musi... 🙂 🙂 🙂 len dufajme, ze coskoro 🙂 ja som este v pohode, tiez mam sice rano taky hlien, priesvitny, ale len rano, no este si nic z toho nerobim, lebo som len 24 DC a ovulku som mala ani neviem kedy...no pri nasej 3-rocnej antikoncepcii sa aj snazenie obcas zda narocne nacasovat... 😀