icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
27. okt 2011

@esmemia chodim tu este stale len nemam co pisat he len odpovedam niekomi ked viem .-)))
a nemam uz teraz tak casu idu vianoce za chilku ak uz pomalicky chystam a upratujem 😀

monika2712
27. okt 2011

@janka9898 14dpo uhniezdovanie? pochybujem ...

esmemia
27. okt 2011

@monika2712 no som zvedava kedy my tu MS dostaneme a ci ju vobec dostaneme :D
@janka9898 no ved to ano,ja vzdy cakam ci nenapises aj daky pekny sen,alebo ako rastiete a daku fotku zo sona este nemas ?

janka9898
27. okt 2011

@esmemia nie este nemam az 7meho idem na kontrolu a prvy poradnu takze dostanem aj tehuvodicak a foto potom pridam🙂)

esmemia
27. okt 2011

@janka9898 juj,tak uz sa tesim :D...som strasne zvedava

janka9898
27. okt 2011

@esmemia jaaj aj ja ale nebojim sa nieje nieco v neporiadkua tak verim ze vsetko je ok a aj bude a basta.-)))

esmemia
27. okt 2011

@janka9898 spravne ,taky pristup treba mat,lebo ked s a mysli negativne,tak sa privolavaju zle veci

mimi1111
27. okt 2011

@lenka112 so srdiecka ti to prajem este ma aj predbehnes 😀 😀 😀

linuska1
27. okt 2011

pocatie by mohlo byt trosku jednoduchsie..🙂) by sme sa len s muzom dohodli.. obaja to chceli... naraz tlieskli a hotovka.🙂))))))

nufacikmi
27. okt 2011

@ktore ja mám tiež teraz ms, včera prišla potvora..a ďalšia by mala prísť 22.11., dva dni po výročí svadby...tak neviem, či to naše bábo chce počkať na výročie a spraviť nám takýto darček 🙂 to by bolo super, teraz už len musíme čakať kým skončí mrcha

nufacikmi
27. okt 2011

@linuska1 to by teda mohlo byť jednoduchšie, tak to by som to tiež prijala 😉

ktore
27. okt 2011

@nufacikmi tak sme spolocne cakatelky

nufacikmi
27. okt 2011

@ktore 😉 snažilky čakatelky....ešte dobre, že idem teraz na 4 dni k rodičom, aspoň mi to rychlejšie zbehne a keď sa vrátim, tak už bude po mrche...

mukesina
27. okt 2011

@monika2712 este nic nie je stratene moni 🙂 teplota klesla, ale mrcha este nedorazila 🙂 drzim moooooc prsteky, ze v sobotiu tu vidim kolajnice ano? len klud a hlavne nemysli na to, si na sluzobke tak sa venuj sluzobke 😉

mukesina
27. okt 2011

@esmemia ooooo tak to mi je luto :( a ktory si DC?lebo teplota pekna je 🙂 . drzim prsteky a ked nie teraz tak dalsi mesiac uz msi 🙂 aj ja cakam teraz na mrchu ale este koooooooooooopec cas mam , som este len 18DC, stale kontrolujem ten hlien ale z asi bola ou lebo nic take nebadam, hadam sme s manzelom spravny cas snazilkovali 🙂 , ale dnes si to asi este poistim 🙂

mukesina
27. okt 2011

@ktore presne ten isty test aj tu maju :( tiezs mi ukazal ducha prd z toho :( uz fakt asi nicomu nebudem verit, len cakat na vynechanie mrchy a potom az test.

ktore
27. okt 2011

@nufacikmi dobre potom sa ozvi

ktore
27. okt 2011

@mukesina uz nekupim taky len mamatest

mukesina
27. okt 2011

@ktore no mne nic ine neostane len tento lebo iny tu nemaju 🙂 len tento stale nukaju a ked sa spytam iny , ze nee :( , pozeram ze mamatest je asi najlepsi a najlacnejsi 🙂, ked do Vianoc nic, tak nakupim si kooope tych testikov a budem mat v zalohe 😀

esmemia
27. okt 2011

@mukesina dakujem moja,no snad ano,som 31 DC ,tak som zvedava co z toho bude :D,len pekne poisti to treba vzdy :D

mukesina
27. okt 2011

@esmemia tak tak treba stle 🙂 som sa rozhodla , ze ho dnes znasilnim 😀

minusko
27. okt 2011

@ktore ahoj až teraz píšem,tak mne prišla v piatok večer o 10tej 🙂 A dnes už je dobre 🙂 A ty ešte nič?

esmemia
27. okt 2011

@mukesina spravne,mozno bude milo prekvapeny :D

mukesina
27. okt 2011

@barborka1446 gratulujem a uz je to na 100 percent, to je uz dialnica 🙂

majkaa
27. okt 2011

ahojte, tak aj nam sa podarilo a to hned na prvykrat a to sme na maleho cakali predtym rok. Dnes mam len 29DC ale uz 25DC som si nasla // a uz na tretom su //. Myslite si, ze kedy by som mohla ist k doktorke?

linuska1
27. okt 2011

@majkaa

moja doktorka hovori ze od mrchy skor ako 6 tyzdnov sa neplati... optimalne je 8 tt... ked nekrvacas a nemas ziadne problemy..🙂

majkaa
27. okt 2011

@linuska1 cize nie na buduci tyzden ale az ten dalsi

linuska1
27. okt 2011

@majkaa
od 42 dna... najskor... 🙂

majkaa
27. okt 2011

@linuska1 dakujem tak pojdem az ten dalsi, hadam to vydrzim 😵

linuska1
27. okt 2011