Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@janka9898 14dpo uhniezdovanie? pochybujem ...
@monika2712 no som zvedava kedy my tu MS dostaneme a ci ju vobec dostaneme :D
@janka9898 no ved to ano,ja vzdy cakam ci nenapises aj daky pekny sen,alebo ako rastiete a daku fotku zo sona este nemas ?
pocatie by mohlo byt trosku jednoduchsie..🙂) by sme sa len s muzom dohodli.. obaja to chceli... naraz tlieskli a hotovka.🙂))))))
@monika2712 este nic nie je stratene moni 🙂 teplota klesla, ale mrcha este nedorazila 🙂 drzim moooooc prsteky, ze v sobotiu tu vidim kolajnice ano? len klud a hlavne nemysli na to, si na sluzobke tak sa venuj sluzobke 😉
@esmemia ooooo tak to mi je luto :( a ktory si DC?lebo teplota pekna je 🙂 . drzim prsteky a ked nie teraz tak dalsi mesiac uz msi 🙂 aj ja cakam teraz na mrchu ale este koooooooooooopec cas mam , som este len 18DC, stale kontrolujem ten hlien ale z asi bola ou lebo nic take nebadam, hadam sme s manzelom spravny cas snazilkovali 🙂 , ale dnes si to asi este poistim 🙂
@barborka1446 gratulujem a uz je to na 100 percent, to je uz dialnica 🙂
ahojte, tak aj nam sa podarilo a to hned na prvykrat a to sme na maleho cakali predtym rok. Dnes mam len 29DC ale uz 25DC som si nasla // a uz na tretom su //. Myslite si, ze kedy by som mohla ist k doktorke?

@esmemia chodim tu este stale len nemam co pisat he len odpovedam niekomi ked viem .-)))
a nemam uz teraz tak casu idu vianoce za chilku ak uz pomalicky chystam a upratujem 😀