icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
27. okt 2011

@oskvarka na vylete ti bude dobre a nebudes tolko premyslat nad tym.drzim prsty moja.

esmemia
27. okt 2011

@ktore JEDINE,lebo neviem,vsak sa z toho raz zblaznime,uz vidim ako tu ostanem sama co bude cakat na mimi
@oskvarka moja na vylete na to ani nepomyslis,nebudes mat cas ,neboj sa moja

barborka1446
27. okt 2011

@mima1983 nasla som tvoj testik v tvojom albume 😀 ziadne ciarky ? 😎 😎 ale vysledok krasny 😉 idem ja ocurat 😀

ktore
27. okt 2011

@barborka1446 no skus ocurat.ja mam obavy ze mozno tam aj nieco je a mam nizky progesteron a zato sa mi teplota znizuje lebo sliznica nevie udrzat plod.beriem duphaston ale som dobrala poslednu tabletku uz v sobotu.tak bolo asi malo.bojim sa teraz uz ak tam nieco je nech to neodide.zatial si dam befoli aj to ma mat ucinky ako duphaston

barborka1446
27. okt 2011

@ktore no ja som pozerala tvoj testik, a neviem .. ja sa v tom vobec nevyznam, kedze ja som zdrava ako ryba a nepoznam tak duphaston .. budes skusat dalsi test ? 😲

barborka1446
27. okt 2011

@mima1983 Tu je moj dnesny sexi test 😎

ktore
27. okt 2011

@barborka1446 no to je nadhera bodaj by mala kazda taku silnu ciarocku.

linuska1
27. okt 2011

@barborka1446

krasne kolajnicky..🙂

orchis
27. okt 2011

@ktore no ja som pozerala na ten tvoj testik a vyzera to, ze tam nieco je aj ked je to trosku rozmazane 😒 neviem, ja som z toho uz uplne popletena 😒 myslela som si, ze aspon tym testom mozno doverovat na aspon tych 99% v den predpokladaneho prichodu mrchy ale ked si vas tu tak citam tak fakt to budem brat s poriadne velkou rezervou 🙄 nejdem si slubovat, ze nebudem testovat pred prichodom mrchy lebo sa poznam velmi dobre, urcite by som to nevydrzala 😅 ale kym nebudem mat kolajnice tak tomu nebudem verit 😉

orchis
27. okt 2011

@barborka1446 tak o takychto kolajniciach som hovorila 😉 😀 tomuto sa uz neda neuverit 😉

barborka1446
27. okt 2011

@linuska1 dakujem krasne a tebe linuska som neodpisala vcera (alebo odpisala ? 😀 ), uz som bola unavena, teda boli sme 😝 nezavidim ti to prve tehulkovanie, muselo to byt fakt tazke a tie zuby mudrosti, tak ja ich mam uz napoly prerezane von, tak snad tiez sa nepohnu najblizsich 8 mesicov 😉 prajem ti teraz krajsie tehulkovanie, kedy bude testik od teba ? 😉

@ktore kazda z vas bude mat casom taku silnu ciarocku 🙂 len nestracat nadej a hlavicku, velmi silno drzim labky, ked viem, ako si dlho cakala na prvy zazrak 😵

orchis
27. okt 2011

a aby som uz aj ja zacala s "priznakmi" dnes rano som si nasla na nohavickach trosku krvi, maaalinko a potom som mala aj taky husty biely vytok (vela) s malinkom krvi v nom 😀 baby z druhej varky nervoznych cakateliek zaciname!!!! 😀 😀

ktore
27. okt 2011

@orchis aj ja uz budem verit len dobrym silnym ciarockam.

ktore
27. okt 2011

@orchis nooooo

barborka1446
27. okt 2011

@orchis 😵 nooo diky 😉 mne uz sa zacina zdat, ze ta nalavo uz je trosilililinku mocnejsia 😉

ktore
27. okt 2011

@orchis
@barborka1446
@esmemia toto je moj vcerajsi test.dnes som uz radsej nerobila

linuska1
27. okt 2011

@barborka1446

asi az na buduci tyzden... v nedelu mam 25 dc tak to je este skoro... aj ked to nevidim ruzovo ...teplotka mi dnes klesla o 2 stupne.. a zacinaju ma boliet krize.... a mam dojem ze sme presvihli ovulku...🙂 pockam na mrchu a na druhy mesiac si dam zalezat..))))

esmemia
27. okt 2011

@ktore no tak nebolo by mozno od veci skusit este jeden a ak aj tam bude dusik,tak skocit ku doktorke,aby sa urobilo vsetko pre udrzanie

ktore
27. okt 2011

@esmemia no baby takze som dostala cervenu.taku krasnu cervenu...hmmmmm ale aspon uz prisla a idem skusat o dva tyzdne.aspon som kludna teraz uz.toto boli najhorsie dni.ani som nespavala.takze teplota ukazala pravdu.tesim sa na dalsiu ovu...

esmemia
27. okt 2011

@ktore uff moja,tak aspon ze prisla, a snad sa to uz tento dalsi mesiac podari,ja ta s cervenou co skoro dobehnem ok :D

monika2712
27. okt 2011

Baby tak mne sa to zatial dako nerozbieha, nieco tam bolo rano ale uz zase nic ... @ktore aspon ty mas uz jasno a mozes sa sustredit na dalsiu ovulku, aj ja uz by som chcela, nech uz radsej dojde ta mrcha cim skor a mam pokoj aspon.

orchis
27. okt 2011

@ktore je mi luto, ze to nevyslo ale som rada, ze aspon konecne vies na com si a nemusis sa dalej zozierat neistotou 😉 dalsi cyklus=dalsia sanca 🙂 do vianoc este stale casu dost 😉

orchis
27. okt 2011

@monika2712 ale ved tebe este ani teplota neklesla, vsak?a trosku krvi v obdobi predpokladanej MS este nic neznamena, praveze je to casty jav na zaciatku tehotenstva 😉 ved uvidime v sobotu rano 🙂

ktore
27. okt 2011

@monika2712 ja som celkom rada ze prisla lebo som cakala.nemala som dobru teplotu tak som nedufala uz.dobre je ze neprisla vcera ale dnes.som rada.uz cakam na ovu.budem brat lieciky a uvidime.dievcata vy ms nedostanete urcite.mate predsa priznaky.pojdete pekne dalej medzi tehulky julove.ja to uz nestiham.ja uz mozno august xi xi dobre horuce dni....

monika2712
27. okt 2011

@orchis praveze klesla, vcera 37.2 a dnes 36,9 ale mam iny teplomer, horsie je ze dnes mi uz nie je ani troska zle.

janka9898
27. okt 2011

@monika2712 moze to byt uhniezdovanie este len vtedy zvykne teplotka trosku klesnut ako mne🙂))

ktore
27. okt 2011

babulky tak ktore z vas maju tiez ms?ovu by som mala mat 10.11-alebo11.11 ms by mala prist 24.11 alebo 25.11

esmemia
27. okt 2011

@janka9898 moja uz na teba myslim par dni,ze ako sa mi mas a ako tehulkujes???? Boze aky krasny tt uz mas,este dva a prve tri mesiace mas za sebou,juj tesim sa

janka9898
27. okt 2011

@esmemia juj aj ja sa tesim strasne este tyzden aj cosi 🙂)))
ale no musim pravidelne jest aby mi nebolo zle co predtym nehrozilo tak babo si vypyta uz mi ani zle nieje takuvidime 🙂

esmemia
27. okt 2011

@janka9898 tak babo si pyta,no vsak ono vie co potrebuje a tak dozici aj mamke :D
Uz si nam tu dlho nepisala,tak reku kde si s anam stratila,viem,ze ty si uz tehulka,nie snazilka,ale aj tak mi tvoje riadky volako chybali,/ju