icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

majkaa
27. okt 2011

@linuska1 dakujem

esmemia
27. okt 2011

@majkaa gratulujem

nufacikmi
27. okt 2011

@ktore ozvem, ale odchádzam až zajtra poobede, dovtedy sa tu ešte pomotam...naposledy som bola doma pred mesiacom a psychicky mi to pomohlo, vôbec som nemyslela na dietatko

majkaa
27. okt 2011

dakujem a uz niekto tiez caka?

dajaja
27. okt 2011

@orchis ano, ano, baby z druhej varky sup sem s prvymi priznakmi 😀 😀 Tak u mna boli vcera riadne menstruacne bolesti, podbrusko aj krize, ale dnes uz nic necitim. Zeby to bolo uhniezdovanie? Neviem, co si mam o tom mysliet. Vcera som bola akurat 6DPO.
Dnes som inac bola na vysetreni u dokiho, lebo som prechladla od noh a chytila zapal mocovych ciest ☹ Povedala som mu, ze antibiotika moc nechcem, lebo mozno som tehu. Dohodli sme sa, ze najskor spravime riadne vysetrenia mocu a krvi a len ked to bude zle, tak mi da antibiotika. Zdalo sa mi, ze sestricke posepol, ze nech mi zoberie aj krv na potvrdenie tehotenstva.. V pondelok idem po vysledky a som veeeelmi zvedava 🙂

nufacikmi
27. okt 2011

včera môj mužiček na mňa vyšiel s tvrdením, že podľa neho to že sa nám ešte nazadarilo musí mať nejaký dôvod...že hrozí finančná kríza, že na Islande sa obávajú že vybuchne sopka a to bude katastrofa a ktovie čo nás ešte čaká...som len žasla 😵 takto odôvodniť zatiaľ neúspešne pokusy o tehu asi dokážu len muži. 😀

dajaja
27. okt 2011

@nufacikmi to su celi chlapi 🙂 Ten moj sa zas tvari akoze nic, o nic sa nepokusame.. on tomu hovori, ze sa len nebranime 😉

linuska1
27. okt 2011

@nufacikmi

to je perfektne..🙂)) a ked sa vam zadari tak povie ze sa svet konecne znormalizoval..🙂)) achjaj ti chlapi...))

katarina_st
27. okt 2011

@mukesina ahoj, v com myslis ako som na tom?

ivcek
27. okt 2011

@dajaja
ja hlasim bolesti krizov...😀

anastacia242
27. okt 2011

@barborka1446 jeeeej super, gratulujem 😀 😀 hlevne to dotiahni do úspešného konca 🙂 nech ste zdraví 😉

monika837
27. okt 2011

@dajaja mna tiez pobolievaju krize, pobolievalo ma aj podbrusko ale dnes nic a mam nieake zlte spinenie 😀 tak som zvedavaaaaa 😀

monika837
27. okt 2011

@majkaa gratulujeeeeeem 😵

mukesina
27. okt 2011

@katarina_st v ktorom DC si?

nufacikmi
27. okt 2011

@dajaja to je dobre, že nebránime 😅 máme my to s nimi ale pestré, to zrejme aby sme sa nenudili...ale si myslím, že ten môj sa len takto chcel utešiť...on sa tiež tvári, že je v pohode, že však je nejaký chlap, ale naposledy keď sme boli na svadbe a už mal v sebe trochu alkoholu, tak mi začal plakať na pleci, že ešte nemáme bábo..aspoň som zistila, ako veľmi už aj on po tom túži 🙂

mukesina
27. okt 2011

@majkaa gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 , dalsia tehulka pribudla 🙂 , h

hadam ze my ostatne pribudneme dalsi mesiac 😉

nufacikmi
27. okt 2011

@linuska1 😀 no, asi ano...uvidíme čo z neho výjde

minusko
27. okt 2011

@ktore tak až ked som vas konečne dočitala,prišla som na to že ti mrška prišla. Tak budeme testovať o mesiac spolu,lebo mne chodi neskor medzi 34 až 40tym dňom. A vidim že aj ty si mala ducha. tak nie som sama a už ani ja neverim na duchov 🙂 Iked mne tie čiaročky tročku silneli,ak chceš kukni stranu 104 a aj napriek tomu to nevyšlo. Tak asi budem veriť ked budem mať čiaročky ako barborka1446.

ktore
27. okt 2011

@minusko no dorazila mi dnes.tak skusame zase heh....a ty beries nejake lieky?

minusko
27. okt 2011

@ktore ja som brala kys. listovu ale spotreba bola do novembra a teraz nemam nič. Ešte mam doma centrum materna ale to až keď zistim že som tehu začnem brať. A mysliš si že sa take tabletky môžu pokaziť? Lebo ja ich mam v krabičke ešte strašne veľa. Ty niečo berieš?

katie1
27. okt 2011

ahojte baby. Tak sa hlasim po dlhsej dobe - cez predlzeny vikend ideme na chalupu a cakam akurat tam ovulku 🙂 Dnes som bola na rocnej prehliadke + cytologii a rozpravali sme sa aj o snazeni, lekarka potvrdila, ze ovulka bude o par dni z praveho vajecnika, tak sa mame snazit kazdy druhy den a ked bude testik pozitivny, tak mam pockat 2-3 tyzdne a az potom za nou prist 🙂

Drzim Vam vsetkym palce!

minusko
27. okt 2011

@katie1 ake super správy 🙂 Ja mať taku lekárku....... Tak nas o pár týždňov možno prekvapíš peknými dvoma//.

ktore
27. okt 2011

@minusko ja som prave zacala befoli.je tam kyselina listova.b vitamin stoji to 1.72 eur a magnezium na lepsie vstrebavanie.a sarapis ten je tiez na prirodnej baze je to zo vcelieho produktu.to pomaha pri dozrievani vajicok a uvolnovani.odporucaju aj grepovy dzusik pit ten vraj prospieva na hlienik,a lanovy olej za lyzicku ale to nemam.takze vitaminy skusam.doteraz som nemala nic a vidim ze dievcata maju dobre skusenosti s nimi.

minusko
27. okt 2011

@ktore booože keby som bola doma tak si aj ja niečo nakúpim. Ale tu v Nemecku s nimi ešte neviem tak veľmi dobre komunikovať,hlavne nie na takéto témy. A niektore veci su tu o dosť drahšie. My taketo lieky a vitaminy kupujeme vždy ked prídeme domov 🙂 Aj testy som si radšej dala poslať zo Slovenska tu. Aj s poštou som za 10 testov zaplatila 18,95. A tu mňa jeden clearblue v lekarni vyjde na 10 eur.

ktore
27. okt 2011

@minusko kedy si dostala kramy lebo si vas pletiem,

minusko
27. okt 2011

@ktore ja v piatok. Ale nemam ani tušenie kedy príde ovulka. Ja to nepočitam,pri mne sa to neda lebo neviem kedy pride ovu ani mrcha. Tak sa len sledujem. A ja ked si čitam spätne všetky príspevky čo som zameškala,tiež sa mi všetko pletie jedno cez druhe 🙂

ktore
27. okt 2011

@minusko no je toho vela neda sa zapametat asi si to napise kto ma kedy xi xi.a teplotu si nemerias?

ktore
27. okt 2011

@nufacikmi kedy mas mat ovu?

ktore
27. okt 2011

@minusko este aj nufacikmi vcera dostala ms tak aj ona caka s nami

mukesina
27. okt 2011

@minusko ten isty problem mam :( tu tiez neviem ake maju vit. tiez neiem este o vsetkom komunikovat a hlavne nie medicinske hladisko :( mozno fakt by mi pomohlo mat nieake lieciky na podpru tehu. ked nepride dodecembra takna ianoce sme doma a hned pojdem ku gynge nech mi prredpise 🙂