icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
27. okt 2011

@katarina_st
budem drzat prsteky..🙂

katarina_st
27. okt 2011

@linuska1 dakujem, aj ja Tebe budem 🙂. V pondelok si tusim tiez budes robit test, ze?

esmemia
27. okt 2011

Babulky aj mna ratajte do dalsieho mesiaca aj toho dalsieho a aj dalsieho,hovorim ja tu budem sama 😢

katarina_st
27. okt 2011

@esmemia ale mozno moj test bude negativny, alebo si ho ani nestihnem spravit a v nedelu pride to "neocakavane" ☹. Tak mozno si budeme pocitat spolu dalsi mesiac 🙂

ktore
27. okt 2011

@martinka15 treba lebo nam uz sibka s tolkeho cakania

ktore
27. okt 2011

@katie1 ja som si to zacala pisat

ktore
27. okt 2011

@esmemia ty este nestresuj budu dve ciarocky ako lusk

ktore
27. okt 2011

pocuvaj Fero vies ze kazda stvrta zena na svete je doma muzom týrana?-ale to je blbost hovori Fero.mal som styri zeny a tlkol som ich vsetky bez výnimky...

ktore
27. okt 2011

Pride policajt do sluzby z termoskou.Co to je ?pyta sa ho druhy.-termoska,teple ostane teple a studene ostane studene...Na druhy den pride i druhy policajt z termoskou.-Co to mas?-pyta sa prvy policajt-No dole polievku a hore zmrzlinu...

martinka15
27. okt 2011

@ktore To čakanie je hrúza, ale aj tak s tým nič nenarobíme🙂 Aspoň sa učíme trpezlivosti...pri deťúrencoch to budeme potrebovať, nie?

rysauka
27. okt 2011

Tak ahojte kočky. Som tu úplne nová a rada by som sa k Vám pridala keďže aj my sme sa začali snažiť o bábätko. Tak nám všetkým prajem veľa šťastia. Nech nám to na budúci mesiac víde 🙂

ktore
27. okt 2011

Vojaci obsadili dedinu a zacali znasilnovat vsetky zeny,prislo aj na staru babku.-dedko dohovara vojakom:-nehanbite sa ?ved je stara!"čuš dedko!-zahriakne ho babka,vojna je vojna"

ktore
27. okt 2011

@martinka15 jaj keby rozdavali trpezlivost to by bolo fajn

ktore
27. okt 2011

@esmemia si smutna vsak?nebud.rano bude ciarka peknucka,mozno nebude silna ale bude tam uvidis a bude a bude a bude

katarina_st
27. okt 2011

@rysauka vitaj 🙂

martinka15
27. okt 2011

@esmemia Neboj, ráno tam bude taká koľajnica, že až 🙂 Idem ja už spinkať a snívať o niečom peknom🙂 Dobrú, dievčatá 🙂

esmemia
27. okt 2011

@katarina_st juj mnoja,len vy pekne tehulkuje,zjavne sa deje vsetko pr enieco ,ked nam sa nedari,asi teraz nie je ten spravny cas na druhe mimi 😉 ,mozno o mesiac az dva
@ktore ano som smutna a citim sa dost pod psa,akosi ma vycerpava aj to strazenie a aj takyto neuspech a uz dva tyzdne ma bolia krize,vcera som bola ako mrtvolka a dnes ani nehovorim a to som neni ani prechladnuta,ani na mna nic nelezie co sa tyk a zdravia,tak som ako rybka,ale dnes ma boli koza na dotyk v predu na poslednych rebrach a v zadu kusok pod podprdou,no hovorim hruza a som strasne unavena a myslim,ze sa mi cyklus tak zmiatol minuly mesiac,ze uz mozem ratat s tym,ze budem mavat 35 dnove cykly,takze ja uz netestujem,pockam si este tie 4 dni to budem presne 35 DC a aj koniec mesiaca a ak nepride ani potom,tak testnem,ale neverim tomu,zeby neprisla vsak test hovori sam za seba,ale ak by to vyslo o to viac by som bol aprekvapena a stastna 😉 ,ale inak nie som zase az tak moc smutna,mam zaradeny neutral a cakam MS :D

esmemia
27. okt 2011

@martinka15 Dakujme,moja,no radsej nebudem testovat zajtra,aby som sa nesklamala,mam doma posledny test,tak ho usetrim az na koniec mesiaca 😉

jarkova
27. okt 2011

kočenky aj so mnou rátajte v novembri, mne teraz končí mrcha, tak horsa do snaženia. Na odporúčanie Linuska1 som si včera objednala 40 ovulačných a 10 tehu testov (citlivosť 10) aj s poštovným 12,19 Eur. Mali by doraziť do týždňa, tak dúfam, že neprepásnem ovulu. Ale viac by ma potešilo, keby som potrebovala len 1 tehu testík, ostatné rada darujem. Už sa teším na spoločné testovanie.

minusko
27. okt 2011

Babulky dobru nocku,rano popíšeme 🙂 Dufam,že si budem vedieť večer zmerať teplotu.....

chelonka
27. okt 2011

taaak a pridala som par fotiek z dnešného dňa 🙂

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/chelonka/?fr...

lucka1987
27. okt 2011

ahojte kukla som nazov vasej temy a som si tak "zaspominala" ked som sa ja zacala snazit pred letom 2009. a teraz mam maleho 6 tyzdnoveho stuplika.. tak vam drzim palce aby ste nemuseli cakat na tie male batosteky dlho 😉
mozem vas poprosit o laskavost? zahlasujete za mojho drobca vo fb sutazi? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=26355241... staci dat na foto paci sa mi... teda ak sa vam samozrejme bude pacit... bola by som rada za kazdy hlas. dakujem vam. a sorry za vtretie sa do temy 😀

linuska1
27. okt 2011

@katarina_st
ano.. v pondelok.. ak dovtedy mrcha sama nedorazi..)

linuska1
27. okt 2011

@jarkova

drzim prsty..🙂

linuska1
27. okt 2011

cim je blizsie datum mrchy... tym som nervoznejsia a nedockavejsia.. nastastie ide vikend... nebudem mat cas rozmyslat ci ano alebo nie...🙂) posledne dni cyklu mi idu neskutocne pomalicky..:(

monika2712
28. okt 2011

Ahojte baby, tak uz je to na beton, mrcha dorazila prave v celej svojej krase. Plodne dni ocakavam okolo 10 nov, tsk dufam ze nas tu este par bude dalsi mesiac ;)

esmemia
28. okt 2011

Dobre ranko zienky ako sa dnes na konci tyzdna mate?? Ja sa uz tesim,ze zacina vikend,snad bude pekny a prijemny 😀
@chelonka krasne fotky a mimi v brusku :D jupiiiiiiii
@lucka1987 dakujeme a zahlasovane za drobceka spiaceho :D,je zlaty
@linuska1 ani nehovor,ja sa uz tiez neviem dockat vysledku ci pride ci co s nou ach jo
@monika2712 ale dokelu a aj teplotka klesla? Jasne,ze nas tu par bude 😉

monika2712
28. okt 2011

@esmemia teplotu uz neriesim.. leje zo mna tak to je jedno uz 🙂

esmemia
28. okt 2011

@monika2712 jasne chapem,no 10-ho je tu za chvilku,tak dalsie kolo musi byt uspesne 😉

ivcek
28. okt 2011

Ahojte kocky,
mne sa dnes v noci snivalo o tom ako som tu pridavala fotky pozitivnych tehu testov...😀 😀
Takze niet pochyb, ze som uz uplne zmagorena...😀