icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

minusko
28. okt 2011

@esmemia divne lebo ja som včera našla toto:
Goodellovo znamení

měknutí děložního čípku jako znak těhotenství. Podle původního výstižného popisu: je-li čípek měkký jako ret, je žena pravděpodobně těhotná, je-li tvrdý jako nos, není těhotenství pravděpodobné

esmemia
28. okt 2011

@minusko hmmm,tak teraz uz vazne neviem,ale ak je to tak,tak potom u mna tehu nehrozi,mam ho vyssie a dako makky sa mi moc nezda byt,idem ho omrknut teraz 😉

minusko
28. okt 2011

@esmemia skus si dať do googla že goodellovo znamenie a najde ti veľa odkazov. Ale niekde píšu že ten krčok je takyto aý okolo 6 týždňa. To som pozerala včera v noci tak aj ja idem ešte niečo kukať.

katuch30
28. okt 2011

snazilky tak to ja snivam kazdy den...a dnes uz aj moj drahy 🙂 Zevraj sa nam babo narodilo oblecene....🙂)))) A rano som hore na minutu o 8mej aby som zmerala BT...a stale citim podbrusko, vcera na zumbe som sa bala o zahniezdovanie tak som sa trochu flakala 😉 V utorok testujem....uz mam aj mamatesty 3krabicky pripravene...tak sa uvidi ci som ta statna na prvy sup...alebo sa budeme este chvilu napinat...ale aj to je z casti pekne obdobie...

minusko
28. okt 2011

Prepačte ak vas tento vtip nejako urazi ale ja som nemohla 😀

Nový farár bol pri svojej prvej kázni tak nervózny, že takmer ani nedokázal prehovoriť. Ďalšiu nedeľu, pred druhou káznou, sa spytal pritomneho arcibiskupa, že čo by mal urobiť, aby sa uvoľnil. Ten mu
poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší."
Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal rečniť aj vo víchrici, úplne kľudne. Po bohoslužbe sa vrátil do sakristie, kde našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:

Vážený Otče:

Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V ďalšom pripájam niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl na dnešnej omši:
- Na okraj kalicha nie je nutné dávať koliesko citróna.
- Tie kabínky v bočnej lodi,kde ste si odbehli sú spovednice, nie toalety.
- Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a už vôbec nemusíte objímať a bozkávať jej sochu.
- Máme 10 prikázaní, nie 12.
- Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich nebol trpaslík.
- Pána Ježíša Krista a Jeho apoštolov nenazývame "JC His Boys".
- Dávid Goliáša prakom a kameňom "porazil", a nie "zajebal".
- Judáša neoznačujeme za "zkurveného bonzáka".
- Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi".
- Bin Ládin nemal nič dočinenia s Ježíšovou smrťou.
- Svätená voda je na požehnanie,a nie na zapíjanie vodky,alebo na osviežovanie zátylku.
- Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom.
- Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa prikusavať k vínu.
- Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte
nápis: "Vaše sprepitné je môj plat".
- Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do piče".
- Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nie robiť mexické vlny.
- Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne, ale robiť vláčik po celom kostole, to NIE!

DôLEžITé: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte. Inak, na druhú kázeň to bolo celkom dobré.

S pozdravom,

Arcibiskup

esmemia
28. okt 2011

@minusko no bola som to omrknut a co ja viem je tak ani tvrdy ako spicka nosu ani ako pera :D ale kebyze ho mam oznacit v tabulke,tak dam tvrdy,hore a uzavrety,aj ked zeny po porode,ho maju stale ako keby trosku otvoreny idem studovat
@katuch30 pekny sen,ze uz aj obleceny :D drzim palce v utorok :D

ktore
28. okt 2011

@minusko NO PEKNY VTIP.STOJI ZA TO.MYSLIM ZE SI TYM NEURAZILA NIKOHO.VSAK SRANDU CHAPE DUFAM KAZDY.JE TO DOBRE.

monika2712
28. okt 2011

@ktore
@kukucg babule, takze ideme do dalsieho kola v podobnych terminoch, tak toto uz musi vyjst!!!
Uz som konecne doma zo sluzobky, tesim sa na manzela vecer, aj ked skoda ze nemozme nic robit .. blba mrcha nech uz je rychlo prec a ide sa na to! uz sa tesim.. skoda len ze to zas vychadza cez tyzden, tak sa len modlim nech mu skoncia tie dlhe dni v praci aby vobec vladal :(

ktore
28. okt 2011

@monika2712 ty to mas este dobre mozte aj ked nie inokedy ale aspon tie tri dni oklo ovu,ale ja nie do kelu.to je hrozne.keby vajicko aspon dlhsie vydrzalo.budem sa snazit brat aj vitaminky a merat teplotku a sledovat hlien ale sama sa oplodnit neviem oooochhh

monika2712
28. okt 2011

@ktore teplota vcera bola 36.9 a dnes tusim tiez..

esmemia
28. okt 2011

@monika2712 moja tak si aspon oddychni

monika2712
28. okt 2011

@esmemia hej to mam v plane.. nic nerobim, oddychovat, a uzit si snad konecne troska casu s manzelom.. poslednu dobu sa ledva vidime ☹

monika2712
28. okt 2011

@esmemia tebe uz vlastne prisla?

ktore
28. okt 2011

bude nas dost na cakanie.snad aspon polovica bude mat dve ciarocky.

esmemia
28. okt 2011

@monika2712 nie este nie ,cakam 😉

monika2712
28. okt 2011

@esmemia a este je sanca ze nepride? ci s tym uz nepocitas? takze dalsia partacka do dalsieho kola.. no som zvedava ako dopadneme v novembri . ja pojdem este na gyndu na kontrolu cez plodne dni, nech to pre istotu kukne tak som zvedava co mi povie.

kukucg
28. okt 2011

@monika2712 Ano ano to musi teda 😉 Tiez sa tesim ked bude po mrche a pojdeme na to 😅

monika2712
28. okt 2011

Baby, nasla som uzasne video, odporucam pozriet.. krasne spracovane:

https://www.youtube.com/watch?v=qm8vrt2ebnk
katuch30
28. okt 2011

@esmemia 🙂 Ja mavam vacsinou sny ze mam baby a nemam nic pripravene....rada planujem a organizujem veci dopredu...a neviem sa dockat shoppingu detskych veciciek tak asi pre to take ,,nocne mory"...ten krcok vobec nerozumiem..ale dufam ze bude taky aby ste boli spokojne..ja to neviem testnut tak radsej meriam a testujem 🙂

esmemia
28. okt 2011

@monika2712 no ja s tym uz neratam,skor pocitam s tym ze dorazi apo vcerajsom negativnom teste dorazi urcite ,takze tiez pokracujeme v snazilkovani :D

linuska1
28. okt 2011

@monika2712

to je najkrajsie co som zatial videla.. az zimka po mne behala.. aj hudba je k tomu nadherna..🙂
skoda ze to nie je take jednoduche..🙂)

monika2712
28. okt 2011

@linuska1 hm mne az slzy vybehli... ale to bude asi aj tymi dnesnymi depkami z prislej mrchy ☹

ivcek
28. okt 2011

@monika2712
to je uplne kraaasne....😀 dakujem, ze si to tu pridala...🙂

monika2712
28. okt 2011

@ivcek neni zac . tiez som bola unesena..

linuska1
28. okt 2011

@monika2712
veru...clovek ked vidi ze prisla mrcha. .tak to je sklamanie ze az... mne ma prist. 02.10.... a kedze nemam ziadne priznaky.. ani prsia... krce.. nic.. tak ani ja nedavam tomu velku nadej... ale snad raz len nedorazi
.🙂

monika2712
28. okt 2011

@linuska1 hm drzim ti palce.. ja som dneska naozaj zdepkovana, hormony robia svoje 😒 uz nech je aspon manzel doma, nech ma moze utesit.. tak to zacina cele odznova.. zase cakanie.. na koniec mrchy, na ovulku a tak dalej.. porazi ma ☹

linuska1
28. okt 2011

@monika27 - toto je o inom ale tiez mile.🙂

https://www.youtube.com/watch?v=zFWr-CKMWGY
monika2712
28. okt 2011

@linuska1 hmm presne toto by som teraz potrebovala. velke objatie.. ☹ manzel uz ide nastastie domov, tak ma dufam vystiska..

linuska1
28. okt 2011

@monika2712

vystiska...🙂 aj on bude rad ze si uz domka...)