Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore no nepojdem tam, vies mam to vyse 60 km z domu k otcovi, a fakt sa mi nechce.. chcem nieco nakuchtit doma s manzelom, ist na prechadzku ked bude pekne.. proste uzit si ten vikend vo dvojici.. ale potesil ma, asi mu zas svokra dohovorila alebo co.. aspon ze sa mi ozval a pozval nas.. aj to sa rata.. nejaky krok vpred..
@monika2712 ak odmietnes moze to inak zobrat.nie?
@janino mozno blba otazka, ale preco ste nezacali skor? budem drzat palce, aby to bolo co najskor 🙂 hej hej, len niekedy to vyzera tak ze chcem babo len aby som nemusela byt v praci 😒 teraz koncim pn po mesiaci, som oddychnuta, nabuchana informaciami tak to idem vyuzit. som zvedava kedy po povrzem 😀
@monika2712 kolko rokov ste manzelia?
@ktore uz som odmietla, povedala som ze nejdem ani do BA tento vikend ze proste chceme byt doma a nieco si navarit.. bude tam mat totiz brata so svagrinou uz od zajtra, tak to je jedno. a este k tomu sa mozno zastavi mamina sestra u nas s muzom a sesterkami, tak chcem byt pre istotu doma ak by prisli..
@ktore rok aj daco preco?
@monika2712 my sme sa brali tiez tento rok
@ktore my v juny 2010.
@lienkalienocka v pohode otazka...no my sme sa spoznali neskor...sme spolu dva roky, takze to beriem ako "pravy cas"...uz po svadbe 😉
ah, tak ...oddychnuta...to je dobre znamenie 😎 drzim palce, aby si dlho v robotke nepobudla ...chi
@monika2712 my v juli 2011
@janino tak potom ano 🙂 to je taky akuratny cas. tento rok ste sa brali? dakujem, pevne verim, ze tento mesiac motyka vystreli a zasiahne uz aj konecne mna. hovori sa, ze aj "blbec ma stastie" 🙂
@monika2712 bozenko ja tecem ako vodovod heh
@ktore 😀 napodobne.
nasla som dalsia krasne video:
preco mi to pride ako zazrak prirody ? a preco mam pocit ze to nikdy nezazijem? 😖
@monika2712 kolko dni mas ms?ja obvykle takych 5 a siesty je len take farbenie
@orchis jeeej ty máš ale sny 😲
mne sa tuto noc snívali minimálne 2 sny asi aj tri ale ten si nepamatujem, jeden bol že som bola v anglicku na druhy sviatok vianočný že všetci ludia vychýdzali na balkoný a vyberali velke povistrihované z papiera makety krála a prišiel ohnostroj 😀 a druhý sen bol za katastrofický že chodili divné bytosti po zemi chrlili ohen so seba a chodili kade tade po panelákoch proste v šade a odohravalo sa to v zime v snehu a na koniec tie divne veci boli tvori ktorý vytvoril nejaký vedec a tie tvory hladali zdroje jedla 😀
@monika2712 hned pozriem ale najprv ti hovorim ze to ZAZIJES!!!!NEROZMYSLAJ TAK!!!!LEBO DOSTANES PO HOLEJ RITI!!!!SI MLADA BABA ESTE MAS TOLKO ROKOV PRED SEBOU!!!MNE UZ ODBIJA,TAK CO MAM POVEDAT.SOM Z TOHO HOTOVA.LEBO BY SME HROZNE CHCELI NASE SPOLOCNE BABETKO.ALE STALA SI ROBIM NADEJE A AJ BUDEM ESTE DVA ROKY SI DAVAM.
@ktore hm ako kedy tak od 6 do 8 boli posledne.. ze na siesty akoby skoncili a potom zrazu 7 a 8 zase nieco malo, take spinenie.. tak uvidim. mam pocit ze toto bude konecne normalny cyklus po kyrete, tak snad aj normalna dlzka ms bude a ovulka tiez hadam pride jak ma..
@ktore rozkaz 🙂 vies mne to cele pride take zvlastne.. fakt ako zazrak, cely ten proces ked som dnes videla to prve video, ze ake je to cele komplikovane, a vsetko sa to odohrava v nasom tele...
@lienkalienocka hej jasne, ze si tato najde...trpezlivost ;) my sme sa brali teraz v septembri
@monika2712 krasne video 🙂 nesmies mysliet negativne....
@janino dakujem..
@janino ja som velmi netrpezlivy clovek v hocicom 😠
idem pozerat tv majte sa tu pekne
@lienkalienocka ahoj a nech sa to cim skor podari....netusim, kedy sem zas kuknem 🙂
@monika2712 stale existuje nadej...jasne,ze kazdy si preziva svoje sam, ale drzim palce, nech sa vasa nadej naplni cim skor...aby si uz myslela iba pozitivne 😵 a zazila to, co je v tom videu 😉
@janino dakujem ti velmi pekne.. nadej umiera posledna .. to je pravda, len tazko sa veri ze aj mna stretne tolko stastia a ze mi bude dopriate v zivote zazit tento zazrak.
@monika2712 ako dlho sa snazite?
@janino nie dlho, ale som 4 mesiace po kyrete po prvom a bohuzial neuspesnom tehu, v oktobri bol prvy nas prvy pokus od kyretu.. neuspesny, a vies tu ani nejde o to ze by som neverila ze znova otehotniem... to mozno ano.. len mam obavy aby to neskoncilo ako to prve.. kedze nevieme pricinu, tak sa to moze zopakovat a nemozem nic urobit preto aby som tomu zabranila.. kedze mi to (plus ina tragedia v tej istej dobe) dost podlomili psychiku tak sa mi na veci len velmi tazko pozera pozitivne.
ako čítam tak veľa z nás má mrchu takže aj ovuláciu budeme mať spoločnú 🙂
@monika2712 musi to byt strasne stratit babo ☹ a ked sa k tomu prida este nieco dalsie...cloveku sa tazko pozera dopredu...tiez som si zazila svoje ☹ ale zivot je ako hojdacka ver mi 🙂 tak strasne prajem vsetkym zenam,aby sa mohli stat mamami...aj my mame v rodine neuspesne uz viacrocne pokusy...tak to prezivam s uplne blizkou osobou...ale o to vacsia radost bude, ked sa to konecne podari...

@monika2712 to je dobra sprava moja ten obed...no tesim a daj vediet potom.aha prave dorazil manzel domkov.tak sa idem venovat.este sa ozvem pa pa