Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore caves 🙂 ja som rovno z roboty prisla domov, sadla do auta a isla k nasim este pre posledne veci, co som u nich mala... a potom sme tam chvilu posedeli 🙂 pred chvilou sme prisli.
dnes bol zly den.... toto som si mala rano precitat, kym som vyliezla z bytu...
Keď máte skutočne blbý deň a vyzerá to, že vás chcú všetci nasrať, pamätajte si, že potrebujete 42 svalov na zamračenie ale iba 4 na to, aby ste natiahli prostredník a poslali ich do pi*e 😀
@monika2712 drzim palce, nech coskoro vyjdes na ten navyssi kopec...nech sa ti vytvori na brusku 😉 musim ist, papa drzim veeeelmi palce
@asemilka dnes sme mali asi zly den viacere ...
kurnik furt tu stekaju susedove psy.. lezie mi to uz na nervy!!!
@janino dakujem ti krasne!
@monika2712 este ze je uz dnes piatok 😀
@asemilka kde ty furt chodit na tie vtipky?? to by snad uz ani nebol poriadny vecer bez nejakeho vtipu od teba 😀
hej nastastie je uz piatok.. asi by ma porazilo keby som musela zajtra do roboty
@monika2712 z facebooku ich mam 😉 😀 ja si takto zlepsujem naladu... 😉 a presuvam to aj na vas 🙂
ja som povodne mala ist aj zajtra do roboty... ale nakoniec nejdeme a cez tyzden asi budeme ostavat dlhsie...
@monika2712
fuuu to muselo byť pre teba veľmi ťažké, to ti veru nezávidím. Dúfam, že moje tak neskočí a dúfam že sa Vám druhé podarí čo najskôr a všetko sa privedie do úspešného konca.
vcera som zahajila misiu prisivania putok na uteraky... nestihla som vsetky... dnes sa mi nechce... tak hadam zajtra 😀
@asemilka ja mam volno aj v pondelok!! 🙂 a v pondelok vecer idem ku kamoske a mame babsku jazdu, spoluziacky z gympla, este nejake dalsie dve asi dojdu, aj tam ostavam spat, tak sa tesim.. troska spestrenia v mojom pochmurnom zivote a hlavne pred tym najsmutnejsim sviatkom.. tento rok bude bohuzial najbolestivejsi 1.november v mojom zivote..
@asemilka prisivanie putok na uteraky??? 😀 😀 skvela zabavka.. ja rozmyslam ze zacnem strikovat.. ze budem pokracovat v slapajach mojej zosnulej mamicky... ustrikovala nam vsetkym niekolko - deky.. alebo hackovat... kedysi ma to naucila a este si mozno budem daco pamatat...
@monika2712 to sa niekomu zije 🙂 ja mozem o dovolenke len snivat 😀 a hlavu hore moja, my to tiez nemame nejake ruzove tento rok... aaaaaaale sme silne a vydrzime 😉 🙂
@chelonka no bohuzial to nikdy nemozes vediet ako to skonci.. ani jednu tehotnu to asi ani len nenapadne, pokial sa s tym uz nestretla u niekoho blizkeho alebo u seba samej... pritom to postihuje neviem.. mozno kazdu tretiu? takze nie je to nic nezvycajne... ale drzim ti velmi palceky aby tvoje babo bolo v poriadku.. urcite bude! 😎
@monika2712 no... uz dlho ignorujem, ze ich len tak vesiame na vesiak... tak som mala vyhovorku, ze nestiham galanteriu, ked je otvorena... a dva dni dozadu som bola s kolgynou cez obed.pauzu vonku, hladala pre syna kostym na halloween... a narazili sme na galanteriu... tak som rovno kupila tu snurku na to 🙂 uz som zabudla, ako sa to vola 😀 ale teta ma hned pochopila, co myslim, ked som jej spomenula uteraky 🙂 ja som minule rozmyslala, ze si ustrikujem sal.. 🙂 len si budem musiet pozicat ihlice od maminy 🙂 neboj, budes si pamatat 🙂
@asemilka no ja musim pozriet u otca, ci este niekde najdem ihlice, haciky.. neviem ci to nevzal brat pre svagrinu.. ak to tam ma, asi si to vsetko poberiem.. aj sijaci stroj som chcela, ale tiez skoncil u svagriny.. predsa len ona vie aspon sit na nom troska, ja som naposledy sila asi v 13tich , vecicky pre barbiny.
@asemilka super vtipky moja :D
@monika2712 Monicek hlavu hore,bude dobre,raz to slniecko musi zasvieit a brusko zacne uz coskoro rast moja,velmi ti to prajem a zvlast po tvojom zlom roku 😉 a myslim,ze tento 1 . november bude tazky pre par z nas z jedneho rovnakeho dovodu a ty mas este o jeden viac,bud silna moja a poriadne sa odreaguj na babskej jazde :D
@monika2712 ja som si raz prisila strojom prsty o latku 😀
@esmemia ano bude to tazky den.. uz dnes horia u nas sviecky.. tento rok zomrelo velmi vela dobrych ludi..
verim ze ta babska jazda mi dobre padne aspon na chvilku vypnem...
@asemilka auuuu preto ja na stroji nesijem mam z toho strach :D
@monika2712 moja,urcite ti to prospeje
@monika2712 prospeje ti 🙂
@esmemia ked mamina nebola doma a ja som to nutne musela vyskusat 😀
@monika2712 ahoj tak ked dobre čítam tak nič ?? 😠 😠 😠 😠 dostala si mrchu?

@rysauka ano, zas budu cakatelky na ovulku v rovnakej dobe a potom aj ne-cakatelky na mrchu 😎
@janino u nas to bolo nastastie vo velmi skorom stadiu, ale boli to rovnako a ked sa k tomu prida dalsia velmi tazka tragedia, tak to vyzera ze zivot nema zmysel, a musi hladat znovu dovod a silu zit dalej, ist dalej.. padla som tento rok na same dno a pomalicky sa splham hore.. ale je to na dlho...