icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
28. okt 2011

@anastacia242 bohuzial ano :(

esmemia
28. okt 2011

@asemilka teraz??Cakam na mrsku :D alebo na dve // ovulka ee dufam :D

blackswan75
28. okt 2011

ahojte babulky, ako sa mi mate? ja by som prespala cely den, v praci ked deti spia sa mi normalne ziva by som spala normalne.. zle mi zatial nebyva, len zo sladkeho sa mi grga, asi sa mu sladke nelubi 😀 😀 😀 nejak mam pocit ze by to mohol byt chlapcek, ale ono je to nakoniec jedno, len nech je zravuckee . strasne mooc na vas myslim a moc drzim palceky aby ste sa ku mne coskoro pridali 😉

blackswan75
28. okt 2011

@esmemia uz meskaa???

asemilka
28. okt 2011

@esmemia prepac 😀 mne sa dnes dari perlit...

monika2712
28. okt 2011

@blackswan75 kedy ste asi splodili? kolko dni pred ovulkou?alebo nevies? teda ak ste skusali obden tak sa to tazko urcujte presne na den.. podla toho by sa malo dat urcit pohlavie.. chces chlapceka?

anastacia242
28. okt 2011

@monika2712 mrcha hnusna jedna...tak viac snahy po mrche ..... a co ta teplota bola zvysena do frasa...mi nejde do hlavy...vidis to uz sa na nič neda spolahnut...zato ja kašlem na grafy BT..atd...lebo clovek si dava nadeje a potom este viac sklamania a tak ked nemyslim, nic necakam a basta, co ma prisť príde...joooj ma to mrzí 😢 😢 😢 uz som myslela, ze sa zadarilo...potom si aj ja uz davam malinké nadeje s tebou 😉 😉

monika2712
28. okt 2011

Ta Drew ma neskutocny hlas!!! mam z nej zimomriavky.. tak zvlastna farba hlasu..

chelonka
28. okt 2011

@monika2712 no ved to a ja mám o to vačší strach že mám trošku problem tak budem posluchať doktorku do kontroly budem len lezať a ak bude bábo po zdravotnej stranke v poriadku tak v daka liekom by sa malo udržať.

Ale je to hrozne celkovo ked som ešte predtým kukala na nete že aké veľmi veľké % tehotenstiev sa končí v prvom trimestri potratom no hruza proste.

anastacia242
28. okt 2011

@esmemia možno ovulka pred mrskou 😉 😉 😉 😉 😉 treba skusiť 🙂

monika2712
28. okt 2011

@anastacia242 hmm. ani ja uz nebudem radsej na nic spoliehat... merat BT budem kvoli ovulke aby som vedela co a ako. ale uz aspon viem, ako to u mna chodi a ze teda zvysena teplota po ovulke nic neznamena u mna.. a ocividne ani ostatne priznaky u mna nic neznamali.. no co uz, uz len vydrzat kym skonci mrcha a ide sa do toho, tento krat uz to lepsie naplanujeme a hadam to vyjde 🙂

monika2712
28. okt 2011

@chelonka no bohuzial je to tak :( je to smutne.. ale myslim ze to uz je takto starocia, akurat sa predtym o tom nevedelo, nehovorilo.. medica nebola taka ako dnes...

anastacia242
28. okt 2011

@blackswan75 pobúvinkaj s nimi 😀 😀 😀 sak máte tam azda dosť postielok 😉 😉 😉

chelonka
28. okt 2011

@blackswan75 jeeeeeeeeeeej achoooooj, ani ja zatial nepociťujem nevelnosť a stým spánkom ani nehovor sťastie že som doma, bo ja som dnes vstala naprv o 8:00 potom dala si lieky a hned zaspala a vstala o 14:00 a potom znovu zaspala o 15:30 až do kým mangel neprišiel z roboty no haluz som zvedava či teraz budem vediež zaspať v noci.

A podľa čoho máš pocit žeby to mohol byť chlapček? 🙂

anastacia242
28. okt 2011

@monika2712 jasné, že to vyjde.... 😉 😉 😉 a robila si ovu tesy? mozno treba este skusit, aby si vedela presnejšie ovulku rozpoznat....

esmemia
28. okt 2011

@asemilka pohodicka moja vsak su pripady,ked otehotnela zena aj kratko pred mrskou ,hmm 😉
@anastacia242 no to by bolo fajn,ale mm nema chut ,je kaput
@blackswan75 no ak to mam brat podl adatumu,tak som ju mala dostat vcera a ak to budem pbrat podla dni cyklu z minuleho mesiaca ked meskala a prisla az 35 DC,tak ma este tri dni na to aby prisla
@monika2712 nadherny hlas ma ta baba

chelonka
28. okt 2011

@monika2712 hej máš pravdu, len v tedy to nebolo tak vnímané ako teraz a hlavne teraz v tejto dobe.
bleeee ale už s takýmito myslienkami heš, musíme pozitívne myslieť 😀

anastacia242
28. okt 2011

aka romantika v x faktore.........jeeeeeeeej, krráááása, pekne spieva...pesničku od Whitney Houston..

ktore
28. okt 2011

BABY MOJE nic sa mi nechce je mi nejak spatne.o dva tyzdne cakame ovulku a bude lepsia nalada.budeme pisat o teplotkach.tuto ms musime nejak vydrzat.oddychnut si psychicky.je to na nas velmi vela.chapeme jedna druhu,pomahame si navzajom postavit sa na nohy a zacat novy cyklus.radime si co uz vieme.pochopime stale viac a viac.zdielame si radost aj smutok.nepozname sa a predsa si dokazeme vyjadrit svoje pocity,mozno to je lepsie ak sme si cudzie a vieme si tak bit blizke.dufam ze som sa dobre vyjadrila.

orchis
28. okt 2011

@esmemia ze by sa hlbsie uhniezdovalo 😉

monika2712
28. okt 2011

@anastacia242 robila som aj ovu testy ale tie ma tusim viac vystresovali ako merat si teplotu.. vlastne to meranie mi vobec neprekaza.. zvykla som si na to uplne v pohode.. mozno si ich este teraz kupit znova len pre istotu. 😎

monika2712
28. okt 2011

@anastacia242 normalne ma rozplakala ta melanie.. podla mna vitazka..

asemilka
28. okt 2011

@anastacia242 a co sa tam deje?

ktore
28. okt 2011

musim si kupit grepovy dzusik na dobry hlienik.ved musim pomoct spermijkam,maju dlhu cestu k vajicku

monika2712
28. okt 2011

@ktore no ano.. nase nalady su ako tie nase cykle.. raz hore raz dole.. teraz mrchujeme tak je nalada zla.. ale bude zas lepsie, budeme ovulovat tak zas budeme plne nadeje.. raz sa to podarit predsa musi nie? 😉

anastacia242
28. okt 2011

@monika2712
@chelonka a určite nemali také vymakané stroje-ultrazvuky a pod. ako v dnešnej dobe...ze uz vsetko hned vidia co sa deje...ale uz na to nemyslime...hlavne Monička.....už bude len lepšie...zle sme už zažili 😉 😉

ktore
28. okt 2011

ma to nebavy dnes.idem si lahnut pred telku.caute decka.
@esmemia rano testik cakame

monika2712
28. okt 2011

@ktore dobruuu 🙂

anastacia242
28. okt 2011

@asemilka wwwwwwáááááááuuuuuuuuuu....nadherne spievaju poniektorí uz ako hotove hviezdy 😀 😀 😀

chelonka
28. okt 2011

@ktore nebud smutná ja som tiež presne bola takte nešťastná keď nám to predtým nevyšlo a povedala som si nie nebudem na to myslieť dokonca som nesledovala dátum s tým že kedy má byť ovulka a presne v ten mesiac sa to podarilo, tak sa netráp skús myslieť na niečo iné aj čo tu jedna baba pridala linky tam to bolo tiež presne tak napísané že niektoré pary dlho nevedeli otehotnieť a až ked sa žena rozhodla pre adopciu alebo umelé tak už ked to vzdali a nechali to tak, tak už "netlačili na pílu" tak sa im to podarilo.