Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore grepovy dzus??? na co pomaha?? ja az cca 8-10.11
@anastacia242 ten dzus pomaha mat dobry hlien na ovulaciu.podporuje tvorbu hlienu
@anastacia242 dakujem. my pozerame nejaky film.. manzel zapol
@janino toto je dobra terapia ked nemas svoj den. baby povzbudia, rozosmeju... aj ty sa maj pekne 🙂
@ktore a kedy treba ten dzus pit? kolko dni pred ovu ci jako? preco mi to pripada ako jedna z tych babkovskych rad ktora ale vobec nie je nicim podlozena?
@asemilka moj isiel spať...a potom, ze sme sklamane ze mrcha prišla...ked to takto s nimi 😀 no uz x faktor skoncil a nic poriadne nejde....
@anastacia242 sak ved oni su unaveniiiiiiiiiii a taaaaaaaaak 😀
@ktore
@monika2712
@asemilka no no povedz, porad nam ten grepový, nech mame zas nieco nové čo skúšať 😀 😀 😀 😀
@asemilka ale ked kamarat zavolá tak uz hned skok...zrazu vládze 😀 😀 😀 nieee krivdíme im, oni veela pracujúú 😉 😉
@anastacia242 presne, bo teraz ti to už ukážu a už si z toho mimo, už to ľúbiš, už sa naň hrozne tešíš a ...........
v tedy ani poriadne nemali páru že su tehu a väčšinou to zistili až ked už to bolo takmer za vodou myslím 1. trimester
Babulky, idem ja do sprchy a tiez do hajan... dnes bol dlhy a skaredy den.. chcem sa zobudit do krajsieho rana vedla mojej laskonky 😀 tak vam prajem krasne snicky a pekny vikendik.. a dakujem vam dnes vsetkym za povzbudenie.. niekedy si proste potrebujem poplakat a dostat zo seba vsetok stres, emocie a sklamanie.. dnes bol ten den.. zajtra bude zase lepsie 😎
@monika2712 no neviem kolko pred ovu ci ako.proste pit ho mozes pocas cyklu.neviem ako to funguje.len viem ze to robi dobre hlieniku.aj to befoli a sarapis je ok na otehotnenie.sarapis je z vcelieho vosku pomaha pri tvorbe vajicok.vlastne napomaha ovulacii.od pondelka ho papam.a befoli tiez.
@ktore tak tie nazvy mi nic nevravia.. zajtra vygooglim.. diky
@chelonka ano tak to je 🙂 🙂 🙂 takze buďme rady, že aspoň, ked niečo hrozí, vieme uz dopredu...(ja som tiez po kyrete-jun 2011, takto sme nevraveli nikomu ni,č ked sme vedeli, ze uz to nevyjde) samozrejme potom uz sa to aj tak kazdy dozvedel...lebo chlapi su horsí ako baby viac klebetia 🙂 🙂 🙂 🙂
@anastacia242 no dajte si pekne dzusik vraj to fakt pomaha.skuste sa opytat na stranke duphaston tam vedia vela poradit....
@anastacia242 no sak toto.. ako keby my nie 😀 ale ked oni su aj viac chori... a taaaaaaaaak... 😀 este ze mame na koho frflat 😀
@monika2712 tak tak 🙂 zajtra bude lepsie 😉 🙂 bru noc 🙂
@monika2712 po tazkych casoch je cas na tie stastne 😉 neboj aj ty budes mat babatko a velmi skoro 🙂
jedna papala sarapis a tak krasny graf mala ze az.krasne ovulovala...aj bez clostilbegitu...na gogli to neni tak popisane tam je iba nieco ako pomaha pri uprave cyklu a tak.ale su to dobre vitaminy aj na oteho.vlastne posobia na hormonalny system...ved pozrite na tom duphastone...tam to riesia tiez lebo neviedia otehotniet,ovulovat a udrzat...
dobru noc babenky a zajtra bude lepsia nalada.ahojte.
som si znacila do kalendara... dni cyklu.. kedy by mala byt dalsia ovulka... teplotku.. atd... a nahodou moj manzel isiel okolo... a hovori.. dufam ze coskoro otehotnies... lebo sa teba a tych poznamok zacinam bat..))))))
dobrúúúúúúúúúúúúúúúú noc 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

@anastacia242 ty kedy necakas ms?