Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
no idem aj ja hajat... bru nocku 🙂
dobru nocku zienky,ja este oprasujem stare a nove pesnicky :D a pojdem za chvilku :D vidime a piseme zajtra
Dobre ranko snazilky,takze pre mna sa vikend moc dobre nezacala a j pekne grafy mozu skoncit skaredo,teplotka mi rano klesla na 36,7,takze ockavam dnes,alebo zajtra MS 😠
@esmemia hmm moja poznam.. ved aj moja sa drzala do predposledneho dna pekne.. no co narobime.. 😒
@radkovadanka vitaj ,niekde som ta uz videla?? v nejakej teme tusim... no po vysadeni HAK je bolestiva ovulka uplne bezny jav. tiez som to mala.
@monika2712 no co uz,hlavne nech sa cim skor pusti,lebo chcem cim skor zacat snazilkovat
@esmemia neboj najneskor zajtra ju mas uvidis.. mne tiez vo stvrtok klesla a piatok rano uz bola.. a teda riadne silna.. aspon ze ma to takto na vikend chytilo.
dobre raaaanko.. vsetkym..🙂
@monika2712 no budem rada,ked sa jej uraci prist
@linuska1 dobre ranko
No idem ja obliect malu pojdeme so psom a pozriet babku a potom ked cez obed zaspi opat nakuknem ,zatial peknu sobotku prajem papa
dobre ranko buduce tehulky 😉
@radkovadanka vitaj u nas 🙂 aj ja som ta uz videla na niektorom fore 😉
@monika2712
@radkovadanka tak baby, to meranie BT sa mi zda napomocne len pri urcovani ovulacie, zda sa ze na prichod mrchy az tak spolahlivo neupozornuje. ja som si myslela, ze ak BT pred ocakavanou mrchou neklesne pod 37 tak je vysoka pravdepodobnost tehotenstva, no ale po tomto, neviem, neviem...... 😕
@orchis
ja som teplotku nad 37 nikdy ani nemala...to musi byt nad 37?...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/linuska77/gr...
@linuska1 ja som mala od ovulky stale nad 37.. je to individualne, zalezi aj kde merias, akym teplomer atd.. napr ja som pred ovu mala najnizsiu 36.6 tusim a po ovulke najvysiu 37.2 a pred mrchou klesla iba na 36.9 .. niekto moze mat 36.9 maximum a niekto minimum..
@linuska1 no ja ti ani presne neviem, ja som to hlbsie nestudovala. BT si nemeriam asi kvoli pudu sebazachovy 😀 to by som sa uz prilis sledovala, to by bolo o nervy 😀 ale zatial z toho co som si tu precitala mi vyplynulo, ze by mala byt nad 37. tak teraz neviem....ale ak si mala 36.9 tak podla mna je to viacmenej to iste 😉 stale sa mi nechce verit, ze by ten 0.1 stupienok mal v merani nejaky vyznam. ved vsetko ma svoju urcitu chybu merania 😉
@linuska1 ahojko teplotka by mala byt vyssia od ocakavania ms stale.ale vidime ze si to rozmysli a klesne a dorazi ms.takze ani ja nebudem merat uz len kvoli ovulacii inak to je zbytocne.to je asi normalne ze ostane hore do ms.nemusime sa spoliehat na teplotu.potom uz len na testiky a prichod ms.merat si budem teplotku ale nebudem tobrat ako priznak.jedine ak mi test ukaze pozit a teplotu tomu tiez hovori.tak ano.inak nie.
@monika2712 uz sa citis aspon trosku lepsie?
aha...a ty ako moja?.. dnes uz lepsie??...
@monika2712 ahojko dnes mam treti den ms a uz je slabsia ako vcera a predvcerom.dostala som ju v plnom prude.ziadne spinenie predtym.aspon mozem presne ratat ovu.
baby ideme sa strihat a potom k nasim pilit strom.neviem kedy sa ozvem.zatial prajem peknu sobotku.
@monika2712 viem to presne, bolo to 1 den pred ovu. Mam to aj v grafe na mojom fotobloku, tak chlapcek by bodol po dvoch dcerach, ale hlavne nech je drobcek v poriadku 🙂
vraj pred ovulkou dievca a po ovulke chlapec..🙂
@anastacia242 no to mame , len ako by to vyzeralo 😀 😀 😀 😀
@chelonka nejak vnutorne to citim, ze by to mohol byt chlapcek, aj baby doma ho volaju Matko 😀 😀 😀 a moj muz vravi, ze bude spachtos, ked mama furt by spala 😀 😀 😀 , a pocaty bol den pred ovu tak snad to vide, ale ak nie tak nevadi,, hlavne nech je mimi zdravuckeee, 😉 😉

dobru noc baby a krasne snicky 🙂 ideme buvat 🙂 tak zajtra