icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
29. okt 2011

@linuska1 uvidime, nechame sa prekvapit 😉 😉 aj Kristinka je pekne meno 😉

orchis
29. okt 2011

@blackswan75 pockate si na uzv na zistenie pohlavia? da sa to aj skor, nie? no tusim, ze sa za to plati

orchis
29. okt 2011

@blackswan75 jeeej, Kristinka sa mi velmi paci 🙂

linuska1
29. okt 2011

@blackswan75

ja by som chcela mat doma taky babinec..🙂)

blackswan75
29. okt 2011

@orchis moj doki ma ja 3D/4D sono takze sa ho na to opytam ked bude robit sono, 🙂) ale on je betar pri prvom nepovedal ze nevidi, ale ja som vedela ked ma nechal rodit KP ze prejde, lebo chlapcom robia sekciu kvoli semenikom, a druha bola furt chrbtom, ale ja som to nejak vnutorne citila ze dievcatko, a teraz citim chlpceka tak uvidime
😉 😉 😉

blackswan75
29. okt 2011

@linuska1 no aj nas Ocino si ten babinec uziva 😀 😀 😀 😀 😀

katka3012
29. okt 2011

😕

orchis
29. okt 2011

@katka3012 a co to ta zacudovana tvar? 😀 co sa to stalo?

orchis
29. okt 2011

@katka3012 ty si tu nova alebo mi uz pamat vynechava? 🙂

katka3012
29. okt 2011

nie nie som tu nova 🙂

katka3012
29. okt 2011

a ta zacudovana tvar?,ved uvidime ci k nam tiez pride bocianik a prinesie babetko 🙂

asemilka
29. okt 2011

caute 🙂 ja som tu na chvilu a idem obed varit...

orchis
29. okt 2011

@katka3012 takze narvozne neocakavas mrchu? uz ti meska?aj testovat zvyknes? BT si merias?to je otazok 😀

monika2712
29. okt 2011

@blackswan75 no ak to bolo iba den pred ovu ,tak si myslim ze to bude chlapec..

@orchis
@linuska1 babulky dakujem za opytanie.. je mi lepsie, ale dala som si hned rano moju veselu tabletku, tak to bude asi aj tym, kedze som od rana myslela na mamu a nerada by som si tym kazila zas cely den.. boli sme totiz na nakup a bola som jej kupit nejaky kvietok na hrob aby som jej tam mala co zobrat v utorok.. akurat varime strasne nezdravi obed a zajtra sa chystam na speci cesku svieckovu, taku dusenu v rure, taku som este nerobila, tak som zvedava ako sa podari.. ale tesim sa na nu hrozne.. inak dnes nic nemam na place len odhrabat liste z travnika a oddychovat 🙂

esmemia
29. okt 2011

@linuska1 nie moja netestujem,uz to nema vyznam,cize prenasam jeden testik do dalsieho cyklu:D a testovat budem,len v pripade,ze MS nedorazi ,staci mi sklamania a minania penazi :D no hodim ti len pre ukazku moj graf,ja som po MS a pred ovu mala najnizsiu 36,4 a po ovu tych 37 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@orchis no to by bolo najlepsie,ale zataial ani spinenie,nic,je sice pravda,ze ona niekedy pride tak,ze zrazu mam ruzovy papier a tecie ako keby som prasiatko podrezala a niekedy den spinenie a v noci sa zvakne spustit potom poriadne,no som strasne zvedava do kedy da na seba cakat 😠
@ktore veru ocakavam a mohla by cim skor prist :D,nech mame priblizne ovulku par dni hore dole po sebe :D aby sme spolu mohli cakat

blackswan75
29. okt 2011

@monika2712 ved uvidime, a tebe bude moooc drzat palceky tento mesiac, verim ze tvoja maminka v nebicku na teba mysli a nejakeho anjelika ti urcite coskoro posle do bruska,,, 😉 😉

blackswan75
29. okt 2011

@esmemia podla grafu MS dorazi coskoro, prudko ti klesla teplotka, mozes jej pomoct alchemilkovym cajikom, 😉 aby si mohla zacat snazilkovat 😉 moooc ti drzim palceky moja, 😉 🙂

monika2712
29. okt 2011

@blackswan75 no to jej aj ja stale hovorim, ze nech uz posle babatko.. ale nejak sa jej nechce aleco co.. tak dufam ze do vianoc uz posle, v utorok jej budem musiet dohovorit znova 😉

blackswan75
29. okt 2011

@asemilka co dobrucke??? daj nejaky typ ja som uplne bez fantazie a v posteli toho moc nenavarim, jedna cerka je u babky a druha sa hra, ona si vystaci sama 😀 😀 😀 od vcera mam granatier, ale na veceru uz budu otravovat co mame 😀 😀

esmemia
29. okt 2011

@blackswan75 dakujem krasne,ved to,ze klesla velmi nahle,takze ju ocakavam mozno najneskor podvecer 😉 a ak by sa tu zdrzala len tri dni ako minuly cyklus,tak by som nebola proti 😀

esmemia
29. okt 2011

Babulky,tak mala je hore idem jej urobit papat a vidime sa vecer 😉

asemilka
29. okt 2011

@blackswan75 francuzaky 🙂 a ku kave pernik 🙂

marcovka1
29. okt 2011

@monika2712 nebojsa raz to vyjde ,len neplac ja som tiez mala take stavy a dockala som sa 🙂 zamesnaj si hlavu niecim,lebo ked na to myslis tak je to este horsie to viem podla seba to je ta psychika hlupa 😉

marcovka1
29. okt 2011

@esmemia krasny graf a kde si merias teplotu?ja som si merala v posve ale bola som s toho jelen 😀

monika2712
29. okt 2011

@marcovka1 dakujem.. ano treba sa zamestnat niecim inym. ale niekedy sa to proste neda... depresia je bohuzial choroba a tu sa da jedine liecit... na tu sa neda len tak zabudnut a hodit ju do kosa.

linibini
29. okt 2011

baby, tak prišla, o sedem dní neskôr, nech už rýchlo skončí a ideme na to 😉

linuska1
29. okt 2011

tak dievcata.. ja konecne poumyvane okna..🙂) priznaky mrchy... boli ma brucho ako pred mrchou.. takze asi nestihnem ani testnut...🙂

asemilka
29. okt 2011

@linuska1 pod umyt aj k nam... ja uz ich druhy vikend ignorujem 😀

linibini
29. okt 2011

no, ja ich po cisárskom môžem akurát tak ..... myslím tie okná.)

orchis
29. okt 2011

@linuska1 aj mne by si ich mohla prist poumyvat 😉 nejako tazko sa dneska rozbieham s tym upratovanim, ale aspon vlasy som si uz stihla zafarbit 🙂