Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby... jeden trochu neslusny... 😉 😀
Mladý a starý zamestnanec idú spolu do práce.
Mladý - notebook, 3 mobily, iPod, 3 čipové karty na krku, kufrík plný DVD, CD, USB atď.
Starý - uvoľnený, len s igelitkou s jablkom a jogurtom.
Mladý hovorí s obdivom:
- "Teda, po toľkých rokoch práce to máte všetko v hlave, že?"
- "Nie, pán kolega, v pi*či, v pi*či to mám." 😀
@orchis toto je druhá po cisárskom, tak som sa strašne bála, že keď mi začne haprovať ešte aj toto, tak ma už ozaj porazí ---- Náš Dominik sa nám narodil 12.8. a 18.8. zomrel v nemocnici, môj gynekológ povedal, že po 2-3mesiacoch môžeme ísť na to, tak som sa bála, že to sa niečo zlé deje - vedela som, že nie som - robila som si test.... Tak držte baby palce, nech sa to čím skôr podarí... Nikdy mi to neskákalo, vždy presné ako hodinky, preto som sa bála... ono to bude zrejme tým celým stresom...
@asemilka mnaaaaam este aj dezertik, sikulaaaaaa
Ahojte baby, tak depka je spat.. prave sme mali prepadavku, mamina sestra s muzom, a tehotnou sesterkou... o 4 roky mladsou odo mna... akurat odisli a mne je opat hrozne.... mamina sestra mi len pripomenula mamu.. a tehotna sesterka.. hmmm.. len jej zavidim... vlastne ma vsetko co som mohla mat ja... ma mamu ktora jej bude pomahat a rastie v nej novy zivot... je to strasne nefer... preco? preco moja mama nemohla zit a preco som ja nemohla ostat tehotna?
netrap sa monika.. vsetko bude.. len treba na to spravny cas... a tak ako verim ze moj nebohy otec bol na mojej svadbe.. pri narodeni malej.. tak verim ze aj tvoja mamka vie o vsetkom... aj ked ju pri sebe nevidis.. neznamena to ze pri tebe nieje....
@linuska1 to na neda netrapit... ked vidim tetu.. tak velmi podobnu mojej mame.. keby aspon byvali blizsie ku nam, aby mi mohla tiez trochu pomahat, podporovat ma psychicky.. ale su od nas 150 km.. nenavidim tento zivot.. preco mi musel vziat to najvzacnejsie ???
na vsetko treba cas.. aj na to aby sa clovek vysporiadal so vsetkym co mu zivot nadeli... a musis trosku verit... ze bude lepsie... a to najvzacnejsie... este len pride...vsetky tomu verime... 🙂
@linuska1 to najvzacnejsie mi uz vzal, najlepsiu kamaratku a mamu v jednom.. a babo... ano chce to cas... ale prazdnota ostane navzdy.
@monika2712 no tak, musi byt v tvojom zivote aj nieco dobre, sustred sa na to. mas manzela, ktory ta miluje a podporuje a este stale mas rodinu 😉 a mysli na to, ze tvoju mamku by urcite netesilo keby ta videla taku utrapenu, nasi rodicia su stastny len ked aj my sme stastne. svojej mamke sa najviac zavdacis za vsetko co pre teba urobila tym, ze budes stastna, musis preto urobit vsetko. a babatko urcite budes mat, tym som si ista 😉 neskusala si zajst za psychologom, mozno by to pomohlo
@monika2712 napada ma len taka veta.. netreba si spominat, ale nesmies ani zabudat... hlavu hore dievca, mas vedla seba muza, co pri tebe stoji a lubi ta 🙂 spolu to zvladnete 🙂 viem, ze sa to lahko hovori... ale neboj sa, zvladnes to 🙂
@monika2712 on je tvoja rodina 😵 🙂
@asemilka hm a nie to trocha malo?? mat len jedneho cloveka v zivote.. ze je mojim muzom, a jedinym priatelom? a jedinou rodinou? nemal by mat clovek v zivote trochu viac ludi okolo seba?
@monika2712 Moni neboj, už bude len lepšie, hlavu hore, úsmev číslo 5, aj keď cez slzy, vykročiť pravou nohou a ideš do života ... Ten koho stále ľúbiš, hoci už nemôže byť s tebou tu, ostáva v tvojom srdci navždy. Mamina ťa určite ochraňuje a nechce aby si sa trápila. Boh má na naše otázky tri odpovede: 1.áno, 2.nie, 3. mám pre teba niečo lepšie. Neboj sa a nemaj strach, niekedy nás skúša, keby vedel, že to nezvládneme, nestalo by sa tak. Život je sviňa, keď nám berie tých, ktorých milujeme najviac. Ale môžeme sa tešiť na to, že raz budeme znova spolu. Spravodlivosť neexistuje, a pýtať sa prečo práve my, alebo ja... na túto otázku ti nikto nikdy neodpovie. Všetko je tak, ako má byť. Niekedy sú aj tie najhoršie veci v živote na niečo dobré a majú nejaký zmysel. Hoci my to nechápeme práve teraz, raz všetko pochopíme. Máš úžasného manžela, a dúfam, že takých tu máme všetci, mužov roku🙂) Keď máš chuť plakať, plač, keď nadávať - otvor skriňu a ponadávaj do nej. A keď ti vadia tehotné - ja viem, keď človek túži po dieťatku, tak je mu to veľmi ľúto - pomysli si, že možno práve tá baba bola na tom tak ako my. Dopraj im to a povedz si, že aj ja budem tak chodiť. Netráp sa, uvidíš, ono to príde, keď to budeš najmenej čakať. Tak sa to hovorí, a my sme to zažili sami. Držím ti palčeky a všetkým babám tu, aby nám to vyšlo. Možno nie tento rok, ale čoskoro.
@monika2712 on je zaciatok 🙂 a potom mas este aj nas 😉
@monika2712 aj jeden je viac ako nic 😉 a coskoro budes mat vlastnu rodinu 😉 chapem, ze teraz nic nepomaha, ale je tazke "vidiet" niekoho tak trpiet a neskusit aspon trosku pomoct alebo skusit potesit 😔
@linibini problem je ze ja uz neverim na lepsiu buducnost... neda sa ... po tych ranach co som tento rok dostala.. po tom ako mi zivot vrazil noz do chrbta... ja snad ani nechcem verit ze bude lepsie.. na co? co ak to nikdy nepride? mam si zbytocne naivne nahovorat ze este niekedy budem stastna??
@monika2712 nic, co sa stalo, nie je zbytocne. vsetko ma svoj zmysel, aj ked ho momentalne nechapeme...
a ozaj "kočeny", mení sa čas, takže môžete buď o hodinu dlhšie spať, alebo "sexovať" 😉 Ja som momentálne "samička" doma, aj keby môj manžel nemal poobednú, tak je tu "mrcha", no úžasný víkend, ale čo už...
@asemilka ano to mi vravi vela ludi.. a ja sa stale pytam.... na co to bolo dobre ze som akoze otehotnela vtedy? na co bolo dobre ze mi zomrela 52 rocna mama dva tyzdne potom co som zistila ze som tehotna? iba na to aby ona zomrela s vedomim ze bude babka... dozvedala sa to den pred smrtou od otca... super.. tak som ju spravila stastnu na poslednych par hodin jej zivota... a ani som pri tom nebola... nie ze by ma to netesilo, ano som rada ze sa to aspon dozvedela, inak by som si to vycitala... ale nestacilo to ze umrela? to som este musela aj o to babo prijst? nepotrestal ma dostatocne uz len tym ze mi vzal ju?
@monika2712 Monika, deticky Ta opat urcite spravia stastnou. Ked ich budes mat a urcite ich raz budes mat, tak budes vediet, ze oni Ti davaju dovod sa smiat, byt stastna, nemat cas na to, aby si bola smutna. Nehovorim, ze zabudnes na Tvojich najblizsich, ale zistis, ze babatko Ti da novy zmysel zivota budem vediet, ze to dietatko si porodila, dala mu zivot a je pre Teba vsetkym...
@monika2712 po zlych casoch vzdy prichadzaju dobre 😉 u mna je to akasi 5rocnica 😎 takze od januara by sa mi malo zase zacat darit 😉 a myslim si, ze aj pre teba nasledujuci rok nachystal len pekne prekvapenia len sa im nebran 😉
@monika2712 Moni, nám zomrel v lete synček - dožil sa 6 dní, krásne zdravé bábätko, keby si blbý doktor uvedomil niečo, a urobil cisársky skôr, nemusela som chodiť každý deň za ním na cintorín... Moji svokrovci po pohrebe išli oslavovať do reštiky svoje výročie sobáša, moja švagriná pol hodinu potom, ako sa dozvedela, že Dominik zomrel, to riešila na fcb... Ako sa môže cítiť môj manžel??? ja ich už v živote nechcem vidieť.... Nepíšem to preto, aby si si myslela, že niekto si myslí, že je na tom horšie ako ty. Všetci máme svoje trápenia. Ale chcem len, aby si vedela, že nikdy nie si sama, máš manžela, ktorý stojí pri tebe a to je to najhlavnejšie, maminku v nebi - ona aj tak stále s tebou. Máš tu nejaké poslanie, neboj sa, a nezúfaj. Vieš, určite sú ľudia, ktorí sú na tom ešte horšie ako my. Ver tomu, že bude dobre. Nič iné nám neostáva. A šťastná budeš, ale musíš to aj sama chcieť. Aspoň trošinku. Chcela by som ti pomôcť, ale to sa nedá. Otrepaná fráza, že čas je najlepší lekár, ti už určite lezie na nervy. Raz je dobre, raz je zle. Niekedy sa cítime najhoršie. A ja myslím, že to zlé v živote sme si už vyčerpali, nemyslíš? A je čas, aby sme sa tešili na to dobré čo na nás čaká. Ono to určite príde. Uvidíš, neboj sa. Len sa nesmieš tak strašne trápiť. Ja viem, ľahko sa povie, ťažko urobí. Úsmev cez slzy je najhorší a najťažší. Ale pokiaľ sa nebudeme usmievať na tento svet, dovtedy budeme musieť bojovať. Veľmi by som chcela, aby si aspoň trošku verila, že všetko bude už len dobre.
@orchis no len aby to aj u mna netrvalo niekolko rokov... cely zivot som mala az prilis stastie... ze by bozie mlyny? od kedy mama ochorela pred piaitmi rokmi islo vsetko dole vodou... ja sa stastiu nebranim... len sa ho akosi neviem dockat... ked niekto padne na uplne dno v zivote tak ta cesta naspat hore je strasne klukata a hlavne strasne moc dlha... a ja nemam trpezlivost zrovna v povahe
@linibini mrzi ma co ste prezili.. neviem si to ani predstavit, ale toto je pre mna naozaj extremne tazke a viem ze su ludia ktori su na tom ovela horsie ako ja ... ale nic to nemeni na tom ako sa citim ja ... ano cas by vraj mal pomoct.. su tomu 4 mesiace ale ja sa citim tak isto ako ked som sa vratila z nemocky po kyrete... uplne rovnako .. o nic lepsie.. mama mi chyba stale rovnako.. ak nie viac, a dve kolajnice tiez zatial nemam na tehotenskom teste.. a ano tiez si myslim respektive dufam, ze vsetko zle som si uz v zivote vycerpala.. ale co ak nie? co ak prave toto je len zaciatok?
@katarina_st ano presne v to dufam, ze dieta ma spravi opat stastnou... akurat ze neviem kedy.. neznasam neistotu, neznasam ten pocit ze neviem kedy to bude a co bude.. co ked znova potratim?
no...na hovno som dvihala mobil.. svokra sa chysta cez tyzden na navstevu.... a taky pekny vikend sa zdal byt....:(

@linibini casto ti tak skace? 7 dni je dost
mne raz prisla o 7 dni skor, ale to bolo jednoznacne zo stresu