Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
to je program dnes, na jednom mr.bean a na druhom nejaká chujovina tiež.... 😖 Prašti nebo uhoď, všetko jedno...
baby nerieste vek mne taha na 36 a tiez chcem este jedno babo..z Ninkou som ostala tehu 33 rodila som ako 34...tak ze vy ste tu vsetky mladice 😀 a podobne reci som si aj ja musela vypocut "ze zacim cakam ze kedy chcem mat deti"tak to bolo premna najhorsie 😠 ale potom som si povedala kaslem na nich sak mam dve usi jednym dnu druhym von 🙂 kto to nezazil ani nas zeny trpiace nevie pochopit 😉
ano. .hned rano.. aj ked je to len 26 dc..ale to by som si musela ruky zlamat... aby som si neurobila... ja si snad urobim aj ked mrchu dostanem.🙂)))
nasa macka chrape 😲 😀
baby, čo varíte zajtra? musím niečo vytiahnuť z mrazáku....
a tie otazky nikdy nekoncia... najprv kedy niekoho budes mat?.. potom kedy sa vydas?.. kedy budes mat deti?.. a kedy druhe?... uz by bolo na case... a moja odpoved.. ked budu hviezdy v spravnej konstalacii.. ked nebudem unavena.. ked moj muz bude mat chut... tak bude aj druhe..🙂))) a hned je ticho..🙂)) keby vedeli.. ze mam v skrinke ovulacne .. tehotenske... ze si meriam bt.. grafujem tu.. tak by padla otazka.. tak co nedari sa???... na porazenie.🙂)))
Dobrú noculu, veľa veľa šťastia, krásny víkend a bude už len dobre.)
@linuska1 tak to si iny borec 😉 moj je len o rok mladsi odomna, to na teba nemam. inac aj ju rozmyslam, ze kedy budem testovat. no ja som len 21DC, cyklus mavam 27 dnovy. kolkodnovy ho mas ty? ja sa mozno testnem v pondelok, no po vcerajsich bolesiach v podbrusku dneska uz nic okrem nejakeho svetleho vytoku, ale aj to len malinko. ale tak spolieham sa na tu motyku, ktora obcas vystreli 😉
no vyzera starsie..🙂 vsetci si myslia ze ma ako ja..)) dokonca ani ja som mu neverila ze je taky mlady... mi musel ukazat OP..🙂)) ja mam po porode 25-26 dnovy... ale po potrate.. sa mi to cele rozhodilo.. takze neviem kedy ju dostanem... minuly mesiac som dostala na 30 den...
Ahojte žienky. Ja som dnešný deň strávila na zabijačke u rodičov. Sa už ani nemôžem pozreť na to mäso. Ešte šťastie, že mi zo včera ostali buchty na pare. Tak dobrú nocku
sa picnem... hodinu smatram po byte a hladam nieco sladke.... a tu hold buchty na pare...sa asi rozplacem... ☹
babule, idem ja. o chvilu zacina film... tak poprinom aspon dokoncim misiu prisivania putok na uteraky 🙂 bru noc 🙂

@linuska1 tak budeme na seba mysliet 🙂. A kedy testujes, hned rano?