icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
29. okt 2011

dobru noc baby 🙂 aj ja sa uz pomaly poberam do hajan, este si trosku pocitam. krasne snicky 😉

linuska1
29. okt 2011

@rysauka

len to nie.. 😀
@orchis

bru

rysauka
29. okt 2011

@orchis a čo čítaš?

esmemia
29. okt 2011

vy ste toho zase popisali :D....aj nas peso prdosi smradlavo a riadne spiony dava :D
No ja som sa rozhodla,ze ked nie som tehu,tak do tehu musim aspon 2-5 kg zhodit,lebo ma zachvilu aj mm opusti :D ja by som mala byt sparatko ako je on a on ako som ja,potom by to viac islo k sebe :D,no takze sa hadzem na par dni na tu Dukanovu dietu,ale nie uplnu,lebo pri malej sa to niekedy asi nebude dat dodrzat,ael ak vydrzim z kazdej fazy aspon po 3-4 dni budem rada a snad mi to dobre zaberie cas budem mysliet ,len na to ako nesmiem jest co uvidim a ako som hladna :D

rysauka
29. okt 2011

@esmemia aj ja som cez leto držala dietu a dnes mám všetko naspäť, ale láka ma kúpiť si nejaký stroj na cvičenie- stacionárny bicykel

linuska1
29. okt 2011

@esmemia

ja som svojho mm vykrmila... aby mi nemal co vycitat.. 😀 a dukanovu nepoznam.. 😨

linuska1
29. okt 2011

@rysauka

ten je dobry.. 😀 veci su na nom pekne rovne..🙂)) ja som chcela beziaci pas... a moj mm ze naco?.. a ja ze bicykel trosku odbremenit.🙂))

rysauka
29. okt 2011

@linuska1 ja som môjmu drahému povedala keď sa ma spýtal na čo mi to je že nemám kde vešať prádlo a on že to by bol dosť drahý vešiak 😀

rysauka
29. okt 2011

teraz ho mojú v tescu v akcii tak skúsim vydrankať že akože darček na vianoce 😀

esmemia
29. okt 2011

@rysauka no ja aspon pred otehu,par kil dole a potom budem mat cely zivot na chudnutie bez diety :D,ale zivotom :D
@linuska1 no ja by som tiez brala daky stroj,ale mna bavi tak steper a na beziacom by som asi nevydrzala a mame maly byt,tak to sem nenarvem :D No minule sme sa tu o nej bavili a v celku sa mi pozdavala a su v nej aj suroviny,ktore ja mam rada,tak by to nemalo byt az take drasticke,ked len tie 2 kg dam dole,ale dam :D
snad sem mozem dat este raz link na nu :D http://www.dukanovadieta.com/a4-fazy-dukanovej-...

rysauka
29. okt 2011

@esmemia hmmm niekedy vyskúšam, momentálen nemám na diety chuť ani pevnú vôľu

linuska1
29. okt 2011

@rysauka
to je dobry napad..))
@esmemia
ja mliecne nemozem...a tam samy jogurt a tvaroh.. 😔

esmemia
29. okt 2011

@rysauka ja som sa po dnesnom vzhliadnuti na svoje telo vazne zamyslela a nevidela som v nom seba ale niekoho ineho a uz sa za seba hanbim ,najvyssi cas nieco zmenit

rysauka
29. okt 2011

@esmemia no keď ja som si dnes chytila tie svoje šunky som si pomyslela že za chvíľu budem vyzerať ako moja svokra 😀 akosi to teraz neriešim, by ma štvalo že otehotniem a budem priberať a nič z toho

linuska1
29. okt 2011

idem babule...🙂 bruuu..🙂

rysauka
29. okt 2011

dobre moje idem ja hajať, dúfam že sa túto noc vyspím lebo minulú nič, nemohla som zaspať a keď som už zaspala tak malý začal buntošiť a zaspal okolo 5, no ale ako cítim v noci príde mrcha tak sa asi zas nevyspím, tak aspoň Vám dobrú noc, pa

mukesina
29. okt 2011

Ahojte babulky, nejde na net :( taka som nasrata :( teraz som len na skok v internetke.hadam , ze sa o coskoro zlepsi, ze si Vas precitam, pozeram, ze mam co robit 🙂 ako sa mi mate?pribudli nieake tehulky? dnes dlhsie buvame, tak prajem bru noc 🙂

esmemia
29. okt 2011

@linuska1
@rysauka dobru nocku,ja som si pustila film a pobudnem tak do pol 12 a potom zajtra dopozeram :D dobru nocku

linuska1
30. okt 2011

tak baby... dnes 25 DC teplota 36,4 a o pol hodku na to mrcha dosla... :( takze kolajnice jedine z balkona na elektrickovej trati.... 🙂

esmemia
30. okt 2011

@linuska1 do kefiru aj s mrchou,mne zas klesla teplota na 36,6 a mrcha zatial nikde si dava na cas potovra jedna 😠

linuska1
30. okt 2011

@esmemia

mozno uz dnes dostanes... 🙂

esmemia
30. okt 2011

@linuska1 no bolo by na case 😀

ludka77
30. okt 2011

mňa ide trafiť šľak, ovulka stále nikde, zajtra drahý zas na týždeň odchádza a to nehovorím o tom, že je od včera seknutý 😒

linuska1
30. okt 2011

@esmemia

cibri ta v trpezlivosti.. 😀

linuska1
30. okt 2011

@ludka77

taky tak.. presne cez ovulku mm nebude doma.. tak snad december...)

esmemia
30. okt 2011

@linuska1 dopisala som prispevok isla som si vyfukat vlasy a mrska je tu :D

ludka77
30. okt 2011

zajtra než odíde tak ho ešte vyžmýkam 🙂) či seknutý je či nie 🙂) a dufam ešte zajtra ovulka dorazí, lebo ma šibne!! 😉

linuska1
30. okt 2011

@esmemia
cakala na moju.. 😀
@ludka77
tak tak...nech sa premoze.. 😀 nedaj sa... 😀

ludka77
30. okt 2011

on si je toho vedomí 🙂) ani tabletky si nedal 🙂 že až pri odchode, vraj aby bol čistý 🙂))

linuska1
30. okt 2011

@ludka77

to je spravny pristup..🙂)
mojmu som rano povedala ze mrcha dosla... 🙂 len prevratil oci... 🙂 vie co ho caka... 😀
ci chce alebo nechce.. ci je unaveny alebo oddychnuty...😀