Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
vy ste toho zase popisali :D....aj nas peso prdosi smradlavo a riadne spiony dava :D
No ja som sa rozhodla,ze ked nie som tehu,tak do tehu musim aspon 2-5 kg zhodit,lebo ma zachvilu aj mm opusti :D ja by som mala byt sparatko ako je on a on ako som ja,potom by to viac islo k sebe :D,no takze sa hadzem na par dni na tu Dukanovu dietu,ale nie uplnu,lebo pri malej sa to niekedy asi nebude dat dodrzat,ael ak vydrzim z kazdej fazy aspon po 3-4 dni budem rada a snad mi to dobre zaberie cas budem mysliet ,len na to ako nesmiem jest co uvidim a ako som hladna :D
teraz ho mojú v tescu v akcii tak skúsim vydrankať že akože darček na vianoce 😀
@rysauka no ja aspon pred otehu,par kil dole a potom budem mat cely zivot na chudnutie bez diety :D,ale zivotom :D
@linuska1 no ja by som tiez brala daky stroj,ale mna bavi tak steper a na beziacom by som asi nevydrzala a mame maly byt,tak to sem nenarvem :D No minule sme sa tu o nej bavili a v celku sa mi pozdavala a su v nej aj suroviny,ktore ja mam rada,tak by to nemalo byt az take drasticke,ked len tie 2 kg dam dole,ale dam :D
snad sem mozem dat este raz link na nu :D http://www.dukanovadieta.com/a4-fazy-dukanovej-...
idem babule...🙂 bruuu..🙂
dobre moje idem ja hajať, dúfam že sa túto noc vyspím lebo minulú nič, nemohla som zaspať a keď som už zaspala tak malý začal buntošiť a zaspal okolo 5, no ale ako cítim v noci príde mrcha tak sa asi zas nevyspím, tak aspoň Vám dobrú noc, pa
Ahojte babulky, nejde na net :( taka som nasrata :( teraz som len na skok v internetke.hadam , ze sa o coskoro zlepsi, ze si Vas precitam, pozeram, ze mam co robit 🙂 ako sa mi mate?pribudli nieake tehulky? dnes dlhsie buvame, tak prajem bru noc 🙂
tak baby... dnes 25 DC teplota 36,4 a o pol hodku na to mrcha dosla... :( takze kolajnice jedine z balkona na elektrickovej trati.... 🙂
mňa ide trafiť šľak, ovulka stále nikde, zajtra drahý zas na týždeň odchádza a to nehovorím o tom, že je od včera seknutý 😒
zajtra než odíde tak ho ešte vyžmýkam 🙂) či seknutý je či nie 🙂) a dufam ešte zajtra ovulka dorazí, lebo ma šibne!! 😉
on si je toho vedomí 🙂) ani tabletky si nedal 🙂 že až pri odchode, vraj aby bol čistý 🙂))

dobru noc baby 🙂 aj ja sa uz pomaly poberam do hajan, este si trosku pocitam. krasne snicky 😉