icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
30. okt 2011

@linuska1 no utekam ja babulky na teraz,ale cez obed som tu ,peknu nedelu prajem :D
@linuska1 no cakala len mne prisla na 34 DC a tebe na 25 DC 😉

ludka77
30. okt 2011

@linuska1 ja nechápem prečo sa mi teraz tá ovulka tak motá. Vždy som mala MC 28dní a ovulku na 16 ty deň. A minulý mesiac som mala cyklus 30 dní a teraz ovulka ešte nikde, nechápem to

orchis
30. okt 2011

@linuska1
@esmemia
no baby tak rychle domrskovat a ide sa na to! 😉
@ludka77 to sa mi paci 😀 a co ste to porabali spolu, ze ho az seklo? 😀 😀 mozno ovulka dojde za den, dva a tie spermijky mozu v tebe nejaky ten cas prezit 😉

linuska1
30. okt 2011

@ludka77

tot zakon schvalnosti... 🙂 tiez som min mesiac dostala na 30 den.. a snad uz teraz sa znormalizovala..🙂 ja mam 25 -26 dc....takze ani poriadne neskoncim a mam ju zase..🙂)

orchis
30. okt 2011

@rysauka citam: Issac Asimov - Foundation 😉

ludka77
30. okt 2011

@orchis Ale kedy to mal zo mňa 🙂 ale on ich má strašne náchylné a stačí že dvíha ťažšie veci a už je seknutý 😀 ako mladý bol sprostý ponachládzal a teraz za to nesie daň 🙂 Veď na to sa spolieham, že spermijky aspoň 3 dni vydržia 🙂 🙂

@linuska1 no veď asi fakt zákon schválnosti 😖

asemilka
30. okt 2011

dobre ranko vospolok 🙂 musela som do seba najprv hodit ranajky... som bola hladna ako pes 😀 a citam, ze tu mate zaujimave napady s chlapmi 😀

asemilka
30. okt 2011

milujem, ked moj manzel nieco dohodne a neda si pozor, ci sa to da casovo stihnut..

asemilka
30. okt 2011

budem plakat... odidem nieco robit do kupelne a polovicke hovorim, ze o chvilu budu vriet zemiaky, nech na ne da pozor... a on ze jasneeeeeeeee... ale zlato nie ze na ne zabudnes. nezabudem.... o chvilu az v kupelni citim nieco... vyjdem von, smrad ako v carihrade... zemiaky vykypeli, zacali priharat... a ked som v kuchyni zacala nadavat, tak prisiel ako neviniatko, ze co som taka nervozna... 😠 takze dnes si bude mlady pan ten prihoreny sporak drhnut sam 😠 😠

katka3012
30. okt 2011

@orchis joj ,ja sa musim ospravedlnit ,dala som sa do inej temy,ako som mala .Jak sa mi mala narodila ,tak na silvestra sme boli v porodnici,tak mam tento rok 2011 ,dako pomyleny ,ja som sa mala dat do temy po lete 2012 😉 Moc sa omluvam 😉

minusko
30. okt 2011

@esmemia predsa prišla potvora! To je škodaaaa ☹ Dufam že rýchlo odíde a huraaa do snažilkovania 🙂

orchis
30. okt 2011

@asemilka 😀
no ja mam dneska uplne volno, rano ranajky do postele a ten moj rad vari a dokonca aj dobre, takze obed navaril a prave prestiera stol 😉 ale neboj, on zase dokaze vyviest ine hluposti, o tom by som mohla napisat roman 😀
ale su zlaty, nie? 😀

orchis
30. okt 2011

@katka3012 😉
uz aj ja som nakukla do tej temy, mozno sa tam stretneme po vianociach 😉

asemilka
30. okt 2011

@orchis tak to ano... 🙂

ktore
30. okt 2011

@monika2712 ahojko.prepac nebola som tu.robim vsetko naraz a nestiham.sorry.ani som uz nestihala precitat a musim ist znovu prec.vidim ze sa tu pisalo o chlapoch.ja sa nepridam lebo nemam co povedat.ani neviem co sa popisalo.myslim ze my matky ich naucime ako sa ma dieta spravat a tak sa sprava aj v dospelosti.ci je to chlap a ci zena. 😉 😉 😉 moje kramy su uz slabucke.aspon mozeme pokusat xi xi xi

ktore
30. okt 2011

@esmemia no ahojko.vidim ze dorazila ms.teraz ostavame zase cakat...aspon nas je viacccc a o to viac moze poslat o taky mesiac svoje foto z dvomi ciaarkami....tesiiim

asemilka
30. okt 2011

dievcata... myslite, ze mozem macke cistit usi? ak ano, cim? nezvykne sa to aj psikom?

ludka77
30. okt 2011

@asemilka ja psíkovi čistím normálne tyčinkami do uší, ale pozor opatrneee!
Inak asi nastáva ovulka, pekne sa mi hlien robí, tak dúfam z toho niečo bude 🙂 ráno si to mužíček odtrpel s tými krížami a zajtra než odíde musí ešte raz 🙂))

asemilka
30. okt 2011

@ludka77 dakujem 🙂
u mna ovulka sa tiez blizi 🙂 robila som si ovu test. a palicka silnie 🙂

asemilka
30. okt 2011

takto sa liza skruti do klbka, labkou si zakryje ocko a pochrapkava si 🙂

esmemia
30. okt 2011

@orchis veru veru rychlo domrskovat a sup na to :D
@minusko
@ktore ano prisla babulky a aj pekne bolestiva,ale dala som si tabletku a preslo to a ide bez spinenia pekne na ostro tak aporiadna,tak snad sa teraz prve dni vycistim poriadne a do 5 dni bude fuc :D

asemilka
30. okt 2011

idu vianoce, tak vam pridavam jeden super recept 😉 🙂

Recept na vánoční cukroví

Pusť troubu.

Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři.
Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.

Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví.Recept na vánoční cukroví

Pusť troubu.

Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři.
Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.

Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví.
😀

linuska1
30. okt 2011

@asemilka

tak ja som sa nasmiala ako salena.....mm.. nechapal.. co sa tu tak smejem.. .perfektne to je.. 😀

asemilka
30. okt 2011

@linuska1 rozmyslam, ci taky kolac neupeciem 😀

linuska1
30. okt 2011

@asemilka
ja uz pomalicky tak varim...🙂)

asemilka
30. okt 2011

kokos... ja som si az teraz vsimla, ze je to tam nalepene dva krat... 😀 ja som ale pipina... 😀 😀

linuska1
30. okt 2011

dievcata...
som zvedava kedy budem mat ovulku.. na normalnych testoch ked je slabucka ciarka... tak to neznamena ze nie je???:.. musi byt taka ista ako ta druha???...

asemilka
30. okt 2011

@linuska1 ja som doteraz nikdy nemala obe ciarky uplne rovnake a ovulka bola... ale netestujem dlho. toto je treti cyklus. tak ma napadlo, ze mozem ist ocikat palicku... ze ci tam bude nieco zaujimave...

linuska1
30. okt 2011

@asemilka

som teraz citala v navode.. ze ked je pri ovulacnom duch alebo len slabucka ciarka.. ze vtedy nie je ovulka.. zase z toho budem paf.. ☹