Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja no toto milujem u niektorich lekarov 😠 vies kolkokrat som ja odchadzala od lekarov na smrt vystrasena a niekedy som si aj poplakala a nakoniec to nikdy nebolo take strasne ako mi to vyfarbili. pred niekolkymi rokmi kvoli svojmu divnemu akne som bola na krcnom a lekarka mi uplne s vaznou tvarou hovori, ze sa cuduje ze so mohla s takymi hnisavymi mandlami doteraz prezit a ze musia ist hned von. no hovorila ako keby som uz zajtra mala zomriet. mandle zostali nakoniec tam kde su a ja som stale nazive. a podobne to bolo aj ked mi urobili rozbor krvi a zistili ze mam nebezpecne nizke hodnoty zeleza, taku dramu z toho urobili, ze som sa z toho chvilu spamatavala a nakoniec asi po mesiaci nicoho len normalneho stravovania som mala vysledky vporiadku. jednoducho hladina zeleza mi strasne kolise. a taketo strasenia zo strany lekarov su neeticke a narobia viacej skody ako uzitku 😠
dajaja tak ti drzim palce aby si sa co najskor vyliecila.... 😉
baby, neviete kolko mozem brat femibion? zacinam tretiu krabicku 🙂 ale inak sa mi zda ze mi to prospieva nejak...vyhla som sa viacerym virozam a este som aj schudla asi 4kila dokedy to berem 😀 mozno to je daci´m inym, ale tak...nestazujem sa.
no akurat som dosla z kurzu, dnes sme mali kratko...bude to este tak trocha boj zmena prace, este ked akurat otehotniem..ale tak prisposobime sa situacii...a kozmeticka nie je zla praca pre mamicku 😉
@katussska24 femibion su iba vitaminy, doplnok stravy, takze nie je obmedzene, ako dlho ho mozes brat 🙂 😉 aspon ja si myslim....
čaute babule, mrche som už zamávala, tak ideme na to 😕
@barushkaaam to je dobre 😀
@linibini 🙂 🙂 🙂
pomooooooooooc... ja ho roztrham ako hada 😠 mlady si vymysli kolacik... malinovy... tak ja krepana urobim... sak ved poharovy je brnkacka za par minut... a poviem... zlato, idem do spalne prezliect periny a tak. o 15 minut na mna prosim zakric. jasneeeeeeeeeeeeeee... o 25 som si spomenula, ze nic nekrici... tak mame trosku cernoska... 😖
@katussska24 no ja som v jednej diskusii citala, ze baba mala prestat brat femibion lebo jej lekar zistil prilis vysoke hodnoty kyseliny v tele. tak ale ona to brala uz dlhsie, teda cely rok v kuse.
inac vitaminmy sa tiez da predavkovat. podla mna nic okolo nas nie je uplne neskodne, aj z lieku sa moze stat jed, zavisi to len od davky 😉 takze vsetko s mierou 😉
@katussska24 to sa da celkom dobre zvladat aj popri materskej 🙂
@linibini my uz tiez snazilkujeme naplno 😉 😀
@orchis nie už v piatok som začala špiniť no bol to krvavý hlien tak som si myslela že príde mrcha tak sme snažilkovali pred " pôstom" , čakala som že v sobotu alebo v nedeľu sa rozbehne ale stále som mala len krvavý hlien a dnes nič, ja mám nepravidelný cyklus takže mám nejaký 38DC a po ovulácií neviem, ale mám taký pocit že som ju mala 2x za tento mesiac
@asemilka no u nas som to zahlasila ja 😉 zatial mi trosku keksiku po ovulke nevadi lebo si fakt myslim, ze nie som v tom. vo stvrtok a v piatok som si myslela, ze mozno aj ano( zdalo sa mi ze aj mohlo ist o uhniezdovanie) ale to by som uz dneska asi mala mat aspon ducha na teste.test som si robila az na obed a tam nic nebolo takze....ale ten prvy trimester o keksiku nemoze byt ani rec, uz som mu to oznamila. nepotesil sa, ale dal sa presvedcit, vylicila som mu niektore mozne rizika 😉
a aka bola ta minulomesacna skusenost? co sa to stalo? nejako sa nepamatam ci som to tu citala?
@orchis no den pred mrchou som si spravila test, kde bol slabucky dusik... potom mrcha meskala den a bol tam viditelny duch, o dva dni slaba palicka.. potom sme keksikovali trosku... a ja som slabucko zacala krvacat. taka kvapka len... a potom cely den nic.. a potom som dostala mrchu... tak sa manzel zaprisahal, ze tento mesiac nic nebude...
mozu macky maliny? lebo liza mi odjedla z kolaca 😀
@linibini drzim palce k dvom ciarkam 🙂

Ahojte zenusky oficialne sme nase snazilkovanie vzdali. Nezenieme sa za miminkom, dostala som v praci povysenie, ozvala sa tuzba po svadbe. Zdravotnych problemov tiez nie je malo. Takze nechavae to "plavat".. Aspon zatial..
Prajem vam krasne snazilkovaniepozitivne testiky ci uz ovu ci uz tehu 🙂 tehulkam uspesne tehulkovanie a zdrave dietky🙂
Lucim sa Ahojte..
P.S.Sem tam zakuknem co nove 😉