icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jasin
31. okt 2011

Ahojte zenusky oficialne sme nase snazilkovanie vzdali. Nezenieme sa za miminkom, dostala som v praci povysenie, ozvala sa tuzba po svadbe. Zdravotnych problemov tiez nie je malo. Takze nechavae to "plavat".. Aspon zatial..

Prajem vam krasne snazilkovaniepozitivne testiky ci uz ovu ci uz tehu 🙂 tehulkam uspesne tehulkovanie a zdrave dietky🙂

Lucim sa Ahojte..

P.S.Sem tam zakuknem co nove 😉

orchis
31. okt 2011

@dajaja no toto milujem u niektorich lekarov 😠 vies kolkokrat som ja odchadzala od lekarov na smrt vystrasena a niekedy som si aj poplakala a nakoniec to nikdy nebolo take strasne ako mi to vyfarbili. pred niekolkymi rokmi kvoli svojmu divnemu akne som bola na krcnom a lekarka mi uplne s vaznou tvarou hovori, ze sa cuduje ze so mohla s takymi hnisavymi mandlami doteraz prezit a ze musia ist hned von. no hovorila ako keby som uz zajtra mala zomriet. mandle zostali nakoniec tam kde su a ja som stale nazive. a podobne to bolo aj ked mi urobili rozbor krvi a zistili ze mam nebezpecne nizke hodnoty zeleza, taku dramu z toho urobili, ze som sa z toho chvilu spamatavala a nakoniec asi po mesiaci nicoho len normalneho stravovania som mala vysledky vporiadku. jednoducho hladina zeleza mi strasne kolise. a taketo strasenia zo strany lekarov su neeticke a narobia viacej skody ako uzitku 😠

orchis
31. okt 2011

@jasin skoda, ved opustat by si nas mala s // ciarkami 😉
no nevadi, mozno sa tu znova stretneme o rok 😉
a gratulujem k povyseniu 🙂
a urcite nazri aspon raz za cas, daj vediet ako sa mas 😉

jasin
31. okt 2011

@orchis aj // ciarky raz budu 😉 ja nakuknem.. a niekedsy treba dat ozaj prednost praci v dnesnej dobe 😔

orchis
31. okt 2011

@jasin presne, vsetko ma svoj cas 😉

dajaja
31. okt 2011

@orchis no presne, aj ja som si povedala, ze ma len zbytocne vystresoval.. jasne, ze vysli zle vysledky, ved som mala zapal, tak to sa dalo cakat. inak aj ja som mala problem s hnisavymi mandlami a dodnes ich mam samy krater. ☹

monika837
31. okt 2011

dajaja tak ti drzim palce aby si sa co najskor vyliecila.... 😉

katussska24
31. okt 2011

baby, neviete kolko mozem brat femibion? zacinam tretiu krabicku 🙂 ale inak sa mi zda ze mi to prospieva nejak...vyhla som sa viacerym virozam a este som aj schudla asi 4kila dokedy to berem 😀 mozno to je daci´m inym, ale tak...nestazujem sa.
no akurat som dosla z kurzu, dnes sme mali kratko...bude to este tak trocha boj zmena prace, este ked akurat otehotniem..ale tak prisposobime sa situacii...a kozmeticka nie je zla praca pre mamicku 😉

barushkaaam
31. okt 2011

@katussska24 femibion su iba vitaminy, doplnok stravy, takze nie je obmedzene, ako dlho ho mozes brat 🙂 😉 aspon ja si myslim....

linibini
31. okt 2011

čaute babule, mrche som už zamávala, tak ideme na to 😕

katussska24
31. okt 2011

@barushkaaam to je dobre 😀
@linibini 🙂 🙂 🙂

mukesina
31. okt 2011

@orchis oh chuda moje :( no ja cakam mrchu oklo 9.11 tak hadam, ze uz tentokrat ma nenavstivi 🙂 zatial setko ok. nic nove nemam.priznaky este ziadne. a ty ako ?

asemilka
31. okt 2011

pomooooooooooc... ja ho roztrham ako hada 😠 mlady si vymysli kolacik... malinovy... tak ja krepana urobim... sak ved poharovy je brnkacka za par minut... a poviem... zlato, idem do spalne prezliect periny a tak. o 15 minut na mna prosim zakric. jasneeeeeeeeeeeeeee... o 25 som si spomenula, ze nic nekrici... tak mame trosku cernoska... 😖

orchis
31. okt 2011

@katussska24 no ja som v jednej diskusii citala, ze baba mala prestat brat femibion lebo jej lekar zistil prilis vysoke hodnoty kyseliny v tele. tak ale ona to brala uz dlhsie, teda cely rok v kuse.
inac vitaminmy sa tiez da predavkovat. podla mna nic okolo nas nie je uplne neskodne, aj z lieku sa moze stat jed, zavisi to len od davky 😉 takze vsetko s mierou 😉

asemilka
31. okt 2011

@katussska24 to sa da celkom dobre zvladat aj popri materskej 🙂
@linibini my uz tiez snazilkujeme naplno 😉 😀

orchis
31. okt 2011

@asemilka tak ty sa teda nenudis 😀

orchis
31. okt 2011

@mukesina ziadne priznaky okrem bolesti podbruska a troske krvi vo stvrtok a piatok 😉 ale odvtedy uuuuuplne niiiiiic 😠 mrcha?ani si nie som ista kedy by mala (ne)dojst, no pravdepodobne okolo soboty 😉 ovu kedy bola? ani srnka netusi 😀 no mam to tento mesiac jasne, vsak?

orchis
31. okt 2011

@linibini 🙂 tak uspesne snazilkovanie 😉 hor sa do prace 😅

asemilka
31. okt 2011

@orchis no tak to teda vobec nie 😀

mukesina
31. okt 2011

@orchis no podla mna ovulku som mala 23 ale na 100 percent nie som si ista.skusali sme to 22,23,25,30 hadam sa vydarilo :D , moja tak dufam, ze sa ti uz konecne upravi cyklus, snazilkujete?hadam, ze mrcha uz nedorazi 🙂

rysauka
31. okt 2011

@orchis nie už v piatok som začala špiniť no bol to krvavý hlien tak som si myslela že príde mrcha tak sme snažilkovali pred " pôstom" , čakala som že v sobotu alebo v nedeľu sa rozbehne ale stále som mala len krvavý hlien a dnes nič, ja mám nepravidelný cyklus takže mám nejaký 38DC a po ovulácií neviem, ale mám taký pocit že som ju mala 2x za tento mesiac

orchis
31. okt 2011

@mukesina no my sme sa naposledy snazilkovali v stredu lebo potom som uz mala tie bolesti a to som sa potom viac neodvazila . zajtra si este zasantime, ale to uz len tak pre seba 😀

asemilka
31. okt 2011

@orchis u nas manzel zahlasil, ze po minulomesacnej skusenosti po ovulke nic nebude do chvile, kym bude na 100 percent iste, ci tehu som, alebo nie... ak nie, pokracujeme po mrche. ak ano, nic nebude, kym tehotenstvo nebude uz naozaj iste, cize cely prvy trimester...

orchis
31. okt 2011

@asemilka no u nas som to zahlasila ja 😉 zatial mi trosku keksiku po ovulke nevadi lebo si fakt myslim, ze nie som v tom. vo stvrtok a v piatok som si myslela, ze mozno aj ano( zdalo sa mi ze aj mohlo ist o uhniezdovanie) ale to by som uz dneska asi mala mat aspon ducha na teste.test som si robila az na obed a tam nic nebolo takze....ale ten prvy trimester o keksiku nemoze byt ani rec, uz som mu to oznamila. nepotesil sa, ale dal sa presvedcit, vylicila som mu niektore mozne rizika 😉
a aka bola ta minulomesacna skusenost? co sa to stalo? nejako sa nepamatam ci som to tu citala?

asemilka
31. okt 2011

@orchis no den pred mrchou som si spravila test, kde bol slabucky dusik... potom mrcha meskala den a bol tam viditelny duch, o dva dni slaba palicka.. potom sme keksikovali trosku... a ja som slabucko zacala krvacat. taka kvapka len... a potom cely den nic.. a potom som dostala mrchu... tak sa manzel zaprisahal, ze tento mesiac nic nebude...

asemilka
31. okt 2011

mozu macky maliny? lebo liza mi odjedla z kolaca 😀

katarina_st
31. okt 2011

@linibini drzim palce k dvom ciarkam 🙂

orchis
31. okt 2011

@asemilka 😀 nemal by to byt ziaden problem 😉 nasa nam takto vylizala krater v cokolade, ktoru sme zabudli na stole 😀 to bola este malicka, ale nic jej nebolo.
to mas teda pestre 😀 ked nie manzel tak macicka 😀 a to ked ti k tomu pribudne este aj babatko...... 😀

dajaja
31. okt 2011

@monika837 no ja sa uz teraz citim dobre, len mam stale nutkanie na mocenie a uz vazne neviem, ci su to este tie mocove cesty alebo priznak tehotenstva. No uvidime, ci v piatok dostanem alebo nie..

asemilka
31. okt 2011

@orchis manzel hovori, ze on ma cvici, co bude pri detoch 😀