icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katuch30
1. nov 2011

@katarina_st a neodfotis testik? Pozrieme ti to...vela bab co testovali a mali slabu ciarku nakoniec mali stastie na radost....🙂 Otestuj este raz rano...to je najlepsie..kolky DPO si?

katuch30
1. nov 2011

@mukesina zajtra idem k nej takze vyzistim a potom dam vediet...ale myslim ze spominala ze najlepsie je pit od cervenej po ovulku....tak ako achemilkovy caj...

katuch30
1. nov 2011

baby dnes si moje hormony teda so mnou zamavali....psik nam utiekol v lese a hodinu jej nebolo..teraz si kludne spinka v kosiku znicena od nahanania zveri...no zazitok na prvy den cervenej ze az....

linuska1
1. nov 2011

ja som robila jablka v zupane..🙂) nie je nic lepsie ako uspokojit moje chutove pohariky pocas mrchy..🙂)

linuska1
1. nov 2011

@asemilka

budem drzat prsteky...🙂 velmi velmi..🙂 a snad sa aj nam v decem. podari...)

lilli202
1. nov 2011

tak aj ja sa pridavam teraz zaciname..a vy??ako?kto uz otehotnel,???teraz ideme ku dr.hermanovy okolo15ho.uz rok sa snazime ale nic...co uz..

linuska1
1. nov 2011

@lilli202
vitaj..🙂 budeme ti drzat prsty nech sa to cim skor podari..🙂 a nech 2// vidis na testiku co najskor..🙂

lilli202
1. nov 2011

@linuska1 tak to asi trosku pocká:(((((.preoze my musime podstupit umele oplodnenie asi..manzel ma problémy s spg.

katussska24
1. nov 2011

tak asi necham posledny femibion...teda myslim poslednu krabicku...to by som teda fakt mala otehotniet, aby som nemusela samovolne riesit tieto vitaminy 😀
@linuska1 hmmm...jablka v zupane_? 😝 my sme mali po veceri ako sladku bodku plny tanier palaciniek s marhul lekvarikom...a ani nemam Mko 😉

linuska1
1. nov 2011

vysledok bude ten isty.. ci prirodzene alebo umelym..🙂 ved uvidite co povie doktor... 🙂

orchis
1. nov 2011

@katuch30 no ani ja som dneska netestovala, testovala som vcera naobed a nic tam nebolo tak pockam este s dalsim testom 😉 dneska mam jemne bolesti v podbrusku, ale to moze znamenat vselico, uplne sa mi opakuje minuly mesiac 😠

orchis
1. nov 2011

@mukesina ani ja tomu nedavam velku nadej tento mesiac lebo nemam ziadne z tych typickych priznakov, ziadne bolesti prs alebo krizov, caste cikanie.....no nic z toho 😒 ale nevadi, zapracujeme na to zase buduci mesiac 😉
a ty si preco myslis, ze vam to tento mesiacnevyslo? 😨

orchis
1. nov 2011

@katarina_st hod sem ten testik nech si ho omrkneme 😉 mnoho bab si myslelo, ze sa im hlasy mrcha a nakoniec z nej nic nebolo a // silneli 😉 ta uvidime, hmmmm......?

katarina_st
1. nov 2011

@katuch30
@orchis
dakujem dievcata, ste zlate. No zial uz som si ho od rana tak obzerala, ze nakoniec som ho hodila do kosa a manzel uz bol vyniest smeti ☹. No skusim zajtra rano a dam vediet. Ale cely den som mala take divne bolesti v bruchu ako keby som mala dostat mrsku. Aj vtedy by som mohla byt tehotna, neviete? Pri prvom syncekovi si akurat pamatam, ze teiz som trosku spinila, ked som mala dostat mrsku, ale na tie bolesti si vobec nepamatam. Tak uvidime... A ked nie, tak skusime dalsi mesiac. Sice, ved uz tento 🙂. Par dni si uzijem s mrskou a potom s manzelom 🙂

linuska1
1. nov 2011

@katarina_st

ja som emke mala bolesti ako ked som mala dostat mrchu. .kazdu chvilu som chodila na zachod ze teraz som urcite dostala.. a nic...🙂 a uz nedosla..🙂

mukesina
1. nov 2011

@orchis no neviem, ale citim, lenmanieako uz asi 2 den boli aprsia ale hlavne lave, ked lezim, alebo sa dotknem , obcas ma steklia, tak neviem .predtym som to nemala, ale nechcem ziadne nadej nic tak davam tomu zatila to, ze pride mrcha.tak drzim prsteky, ze coskoro uvidime 2//.ale nieako skoro ma zacali boliet prsia

mukesina
1. nov 2011

@katarina_st drzim prsteky, ze uz nedorazi mrska 🙂

linuska1
1. nov 2011

@mukesina
bolest prs je dobre znamenie.🙂

katarina_st
1. nov 2011

@linuska1 no tak uvidime, ci pride... A ozaj Ty ako, Ty si dostala mrchu? Lebo uz vas tu tolko citam, ze ani si nepamatam, kto testuje, kto sa snazi, kto dalsi mesiac,... 🙂. Prepac, ale uz neviem ako si na tom Ty 🙂

katarina_st
1. nov 2011

@mukesina Dakujem pekne. Aj vam vsetkym nech mrska nedorazi. Teda az za nejakych 9 mesiacov 🙂

mukesina
1. nov 2011

@linuska1 no tak som zvedava :D , ja pred mrskou mavam bolesti, ale nie tak skoro, a este ma tak nesvrbeli ako teraz, ale zatial to neriesim, nechavam sa prekvapit

linuska1
1. nov 2011

@katarina_st

jj dostala na 25 dc ...🙂 tento mesiac nic z toho lebo drahy nebude pocas ovulky doma.. a postara nemame..🙂)) takze az v decembri..🙂 a snad zajtra uz budes mat pekne palicky..🙂)

katarina_st
1. nov 2011

@linuska1 tak mozno aj ja dostanem a aj dalsi mesiac a budeme spolu testovat v decembri 🙂). Sice by som bola aj teraz sklamana, kebyze mrsku dostanem, ale beriem to zatial tak, ze priroda to zariadi podla seba.

linuska1
1. nov 2011

@katarina_st

hej clovek stale dufa ze ... a ked mrcha pride.. tak sa to nezda... ale dost to cloveka sklame... aj ked si povie ze no dobre tak druhy mesiac... ale aj tak sklamanie je tam... dufam ze nebudeme sklamane dlho.. 😔

katarina_st
1. nov 2011

@linuska1 no ved prave... moj manzel mi hovori, ze ved urcite som tehotna.... ale to hovori, len aby ma potesil. A ked mu poviem, ze co ked dostanem, tak mi povie, ze tak sa budeme pokusat dalej... Len ako Ty hovoris, sklamanie tam je vzdy... A mozno aj preto, ze predsa citame my zeny vselico po internete, ze ake su pripady, kto sa kolko snazi a pod. a potom sa bojime, ze ktovie kedy nam sa to podari a ci vobec. Chcela by som byt niekedy taka optimistka ako moj manzel 🙂. A mozno aj s tym to suvisi, ze by som chcela byt co najskor tehotna, aby som mala aj skor porod za sebou 🙂

marcovka1
1. nov 2011

@orchis kolko ti meska mrcha?vobec nemusis mat tehu priznaky aspon ja som ich nemala,len mi meskala 2tyzne a tak som zrobila testik a ???isli mi oci vyskocit z jamiek 😀 tak nechaj sa prekvapit 😲

marcovka1
1. nov 2011

@asemilka drzim prsty aj na nohach a teraz kazdy 2 den sexik aj ked sa ti nechce,ale co pre babo nespravime 🙂 mne tak poradila kamoska a vyslo to 😉

linuska1
1. nov 2011

@katarina_st

no aj ja by som chcela byt co naskor tehotna.. 😀 ale este sa aj potom budem bat.. nakolko som nedavno potratila v 5 tt... tak uz si taka ista nebudem.. ☹ trosku viac sa budem tesit na konci tretieho mesiaca... 🙂

asemilka
1. nov 2011

@katarina_st este nie je nic stratene, drzim prsty 🙂
@minusko @katuch30 @linuska1 dakujeme dievcata 🙂 tfuj tfuj... bodaj by sme takto o par tyzdnov nasli // na tehu teste 😉 🙂
@lilli202 vitaj 🙂
@marcovka1 ja by som teda dva tyzdne netestovat nevydrzala...
@marcovka1 aj manzel hovoril, ze skusime kazdy druhy den.. potom ze kazdy den... 😀 uvidime, ako bude chut na tutu mutu 😉 🙂

katarina_st
1. nov 2011

@asemilka dakujem 🙂, a Tebe drzim palceky pri snazilkovani 🙂