Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahojte, nejako som sa začítala do vášho fóra a všimla som si, že väčšina z vás sa snažíte každý druhý deň. Má to nejaký dôvod a nemalo by sa každý deň? Ja si nejako nesledujem svoje plodné dni, ale v čase, keď by mohli byť (10-18 D), to skúšame každý deň - zatiaľ síce neúspešne, ale snáď to čo najskôr vyjde. Je to chyba?
@asemilka uuu sexi ciarky,tak drzim palceky pri snazilkovani
@katarina_st
@mukesina babulky sup sup,uz nam tu treba dalsie tehulky,nech sa to opat pekne rozbehne
@kate222 Ahoj, my sme sa pri prvom babu snazili kazdy den a vyslo to 🙂
my sme sa pri prvom ani nesnazili..🙂) boli sme na svadobnej ceste na krete..🙂) a malu sme si uz doniesli domov..🙂 ale milovali sme sa tiez kazdy den.. .🙂) ako sa na svadibnu cestu aj patri..🙂) asi by sme si ju mali zopakovat..🙂)) alebo co..🙂) tam sme boli oddychnuti...a nudili sme sa...🙂 teraz je to horsie... bud ma mm vela prace v robote.. a robi od rana do vecera... alebo mna mala tak vycerpa.. ze som rada ze sa odtiahnem do postele.. a sme radi ze si aspon pusu na dobru noc dame..🙂) a ked unaveni konesne nie sme.. tak ta nasa mala antikoncepcia nam nic nedovoli..🙂) ona asi neche brata.. .sestru..🙂)
@linuska1 🙂, my sme tiez boli na svadobnej ceste na Krete, ale tam som uz bola v 10tt 🙂. Velmi sa nam tam pacilo. No vela znamych, splodili babo na svadobnej ceste, dovolenke,... Tam maju dvaja na seba dost casu ako pises. Aj moj manzel je z prace dost unaveny a ja z maleho. Ale co sa ma stat, to sa stane 🙂. Ked my sa pytame maleho, ci chce braceka, alebo sestricku, tak odpovie, ze braceka a sestricku, tak mozno to budu dvojicky 🙂.
@marcovka1 mne est emrcha ani nemeska 😅 mala by dorazit v sobotu 😉 teda minuly cyklus dorazila o2 dni skor tak uvidime kedy sa jej uraci tento cyklus 😎 minuly meiac ma boleli prsia aj podbrusko a nakoniec nic z toho 😒 mne ani len to domyslanie si priznakov nejako nejde, este som sa v tom nestihla vycvicit 😀
idem pomalicky do postele..🙂 bruuu
@katarina_st
nasa nechce ani ani.. alebo nam ani nerozumie..🙂 ale ked sa jej opytame tak hovori ne ne..🙂)
@linuska1 ako som si vsimla, tak medzi Tvojou malou a mojim malym je pat mesiacov rozdiel, tak zachvilu Ti zacne hovorit, co chce 🙂. Dobru noc aj Tebe
@mukesina no vies aj mna minuly cyklus boleli prsia cele dva tyzdne pred mrchoua to poriadne, co v normalnom pripade ma zvyknu pobolievat asi 2-3 dni pred mrchou. no test som mala negativny. podla mna robis dobre, ze tie priznaky beries s rezervou 😉 treba si pockat na // 🙂 ale je normalne, ze sa sledujeme a hlavne ak nas k tomu navadza aj nase telo tym, ze sa sprava inac ako sme zvyknute 😠 teda aspon u mna urcite, uz druhy cyklus si zo mna striela 😀
@mukesina dufam,ze ta nenavstivy a ja som sa tiez rozhodla,ze nebudem testikovata a pozorovat sa,uz tomu necham volny priebeh,nastavila som sa na to,ze pojde mala v septembri do skolky a ja so prace a ak budem tehu tak super a ak nie,tak snad potom pride aj druhe tehu,alebo mi to nie je sudene :D
ahojte, tak ako vidim, su tu uz nove tvare, naposledy som tu bola na zaciatku septembra, my sa snazime od polky augusta, a stale nic....monentalne mam 16DC, tak uvidime, ci nieco z toho bude....
ja som v auguste vysadila hak, a pocas prvej ovulacie ma neskutocne boleli prsia, mrcha mi meskala 10 dni, a prsia ma stale boleli a nic....ale nevadi, napriek sklamaniu pokracujeme dalej 🙂
Ahojte,tak zajtra by mala (ne) dojst mrcha.... podbrusko obcas pobolieva ako pred mrchov ☹ tak drzte palce aby nedosla 😉
ahojte babule tak neviem co to je ale mam nieaky zltkasty vytok na intimke , co to je? mrcha ma prist 9
Ahojte babule 🙂 my už máme po mrche, takže môžme naplno pracovať na dieťatku 😀 kiežby to už tento mesiac vyšlo
AHOJTEEEE.nemala som cas pisat ba ani zapnut.mam po ms meriam teplotku zatial 36.6 bola dnes.plodne dni by mali byt od 7.11 do 12.11 co asi nedodrzim lebo je to presne cez tyzden.joj....co je nove?asi si vas precitam ale toho je vela.
Ahojte babulky,ja by som sa chcela len tak orientačne spýtať koľko stoja na Slovensku ovu testiky? Lebo tu som dnes kukala (Nemecko) a za 4 ks pytaju 25eur. Inak ja mam dnes po suchu nejaky vytok alebo hlien alebo čo to je a netušim či idu plodne dni alebo čo. Ten vytok bol taky jemne biely,ale ked som ho zobrala z krčka bol polopriesvitny a riadne sa ťahal. Môže už začinať ovu? Čo si myslite? Nieje to skoro? Ja som dnes 13DC. A posledne cykly som mala 40 a 34 dňove.
@ktore ahojky, zas budeme spolu ovulkovat? ja by som mala mat niekedy buduci tyzden medzi 9-11.
Inak zdravim ostatne holky.. uz mi je troska lepsie..stale som vas citala..ale som rada ze som si dala troska odmlku po tom mojom malom psychickom zruteni sa 😎
Tento mesiac to budem brat s reservou, ziadne ovu testy, iba si budem merat teplotku, pre istotu.. cyklus uz sa tvari byt pravidelny, takze ovulka by mala byt pekne na 14dc. V utorok idem na gyndu, takze ta mi to este moze potvrdit sonom , ze kedy zhruba pride ovu a snad sa nam aj podari sa lepsie snazit tento mesiac..

@katarina_st ja tiez dakujem 😉 🙂