Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 jupiiii 🙂 normalne mi srdce poskocilo od radosti 🙂 takze ovulku mas za dverami 😉 pekne si ju uzite s manzelickom 😉
@ivcek
@monika837
@orchis
tesim sa na vase testiky, dufam, ze to aspon jednej vyjde. Uz nam tu dlho nepribudla ziadna tehulka. Ja som bola od ovulky chora, tak som aj zabudla na to cakanie-necakanie.. Teraz sa uz konecne citim uplne v poriadku a zas zacinam rozmyslat, ci sa nam predsa nezadarilo a kedy budem testovat. Mrsku mam dostat v piatok. Test mam len 25 citlivost, tak musim pockat aspon do soboty.. ☹
caute 🙂 dnes som na vas v robote nemala cas... zacina sa to tam kopit... koniec roka sa blizi 🙂
@monika2712 snad neochories.ja som tak bola minuli mesiac.zvysena teplota a citila som nosohltan
@ktore no dufam ze nie :( inak nechapem, uz v pondelok mi skoncila mrcha.. pomerne skoro po 4 dnoch a teraz vecer som zacala spinit... asi tie hormony nie su tak oK ako som myslela.. alebo ze by to vsetko spolu suviselo? migrena, teplota.. no kto vie.
☹
@monika2712 neviem co to mhlo byt.asi tie hormony.ja som mala super ms 5 dni a som zvedava na ovu a hlavne teplotu.dokt.mi hovorila ze nemusi mat kazda taky tahavy hlien na ovu,ze sa nemusi objavit.
@ktore hm mna prekvapilo ze mi skoncila tak skoro, lebo predtym som ala 6-7 dni. ale tiez tie posledne boli len take sem tam spinenie.. ako dneska.. ale je mi dakt dako zle, ta migrena nejak neustupuje :(
idem si asi skusit zdriemnut, snad to pomoze.
@monika2712 ja som mavala kadeako ms.tiez sest sedem dni.teraz tak nadherne,ale to urcite od duphastonu
@monika2712 a uz beriem aj befoli takze aj kvoli tomu asi.som spokojna.som zvedava na grafik aky bude po vitaminoch.
@monika2712 ja mam pocit, ze skoro kazda zena, ktora sa snazi otehotniet, zacne mat nejake divne cykly.. potvrdilo mi to par kamosiek, ktore vzdy mali cyklus presny ako hodinky a potom sa im to vsetko rozhadzalo. ja som tiez mala velmi kratky menzes, potom 2 dni nic a zas spinenie..

@ktore
tak snad v dec.. cas zazrakov..🙂