icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
2. nov 2011

@ktore

tak snad v dec.. cas zazrakov..🙂

orchis
2. nov 2011

@monika2712 jupiiii 🙂 normalne mi srdce poskocilo od radosti 🙂 takze ovulku mas za dverami 😉 pekne si ju uzite s manzelickom 😉

orchis
2. nov 2011

@ivcek
@monika837
baby tak ja zase cakam tu potvoru hned po vas 😉 zatial sa nehlasi, ale to ona nikdy nerobi 🙄
kedy idete testikovat?

monika837
2. nov 2011

@orchis ak nahodou zajtra nedojde, cos pochybujem lebo sa na nu citim ☹ tak v piatok...

orchis
2. nov 2011

@monika837 tak ja v sobotu, ale necudovala by som sa ak by mi teraz meskala. totiz moje telo na mna skusa rozne triky od kedy sme sa zacali snazit 😀 ale tak priznaky nuloveeeee

orchis
2. nov 2011

@monika837 ako sa citis na mrchu? ja som tieto pocity nikdy nemala, ja to viem len podla kalendara, nemavam ziadne priznaky. niekedy ma pobolievaju prsia pred mrchou, ale aj to len malokedy. a tu casto citam, ze baby sa citia na mrchu...... 😕

katie1
2. nov 2011

Ahojte baby.
@minusko ja som tiez mala pravdepodobne ovu 13DC - vytok ako salko a silne krce, ktore pretrvavali do dalsieho dna. Cykly mavam 30-31 dnove. Dnes som 16DC.

monika837
2. nov 2011

@orchis mna pred mrchov pobolieva podbrusko a prsia a co je u mna najvacsi priznak su vyrazky na tvary 😀

katie1
2. nov 2011

@orchis ja uz na priznaky tehu nebudem brat ziadny ohlad. Mam doma jeden mamatest, ten spravim na 30DC a nebudem sa uz stresovat ako minuly mesiac, ved to bolo ciste psycho.

monika837
2. nov 2011

@orchis tento mesiac sme snazilkovali kazdy druhy den 😀 tak ak to nevide, tak ja potom neviem...

orchis
2. nov 2011

@monika837 tak dalsi mesiac budete snazilkovat kazdy den a ak ani takto nic tak ten dalsi 2krat za den kazdy den a tak dalej 😀 takze pre vlastnu zachranu pred uplnym vycerpanim to tento mesiac musi vyjst 😉 😀

dajaja
2. nov 2011

@ivcek
@monika837
@orchis
tesim sa na vase testiky, dufam, ze to aspon jednej vyjde. Uz nam tu dlho nepribudla ziadna tehulka. Ja som bola od ovulky chora, tak som aj zabudla na to cakanie-necakanie.. Teraz sa uz konecne citim uplne v poriadku a zas zacinam rozmyslat, ci sa nam predsa nezadarilo a kedy budem testovat. Mrsku mam dostat v piatok. Test mam len 25 citlivost, tak musim pockat aspon do soboty.. ☹

orchis
2. nov 2011

@katie1 nastastie ziadne priznaky nemam, lebo to obcasne pichnutie v podbrusku, ale fakt len obcasne, moze byt zapricinene vselicim. takto si aspon nerobim ziadne nadeje a teda nebudem taka prekvapena ked nakoniec mrcha dojde 😉

orchis
2. nov 2011

@dajaja piatok je za rohom 😉 ja mam doma 10ky ale nema vyznam testovat. tak to budete tri (ne)ocakavat mrchu v piatok? pekne vam to vyslo 😀

monika837
2. nov 2011

@orchis no moja tak taketo snazilkovanie si neviem predstavit 😀 no uvidime v piatok... este ze mi pride zajtra svagrina aj s detmi 🙂 ze nebudem na to mysliet... vcera ma jej maly ocikal(tak to by mohlo byt nieake dobre znamenie 😉 )

monika837
2. nov 2011

@dajaja aj ja na tvoj s // 😉

dajaja
2. nov 2011

@orchis no pekne to vyslo 🙂 aj ked neviem, ci sa dozijem toho testovania, myslim, ze v piatok mrska dojde a test usetrim do buduceho mesiaca. Nejak sa necitim na to, ze by som bola tehotna.. No uvidime, uz len par dni ostava a budem vediet na com som.

dajaja
2. nov 2011

@monika837 no bodaj by si mala pravdu s tym testom 🙂 Inac mne sa dnes snivalo, ze sa mi narodili 2 chlapci-dvojicky a zhanala som pre nich bodicka 🙂 Zeby to bolo tiez nejake znamenie? 🙂

asemilka
2. nov 2011

caute 🙂 dnes som na vas v robote nemala cas... zacina sa to tam kopit... koniec roka sa blizi 🙂

monika2712
2. nov 2011

@orchis no buduci tyzden az.. len dufam ze neochoriem.. dnes mi zacalo byt poobede nejak divne.. boli ma hlava, mam teplotu trochu... tak dufam ze na mna nelezie nejaka chripka alebo co.. 😒

@asemilka ahoj 🙂

ktore
2. nov 2011

@monika2712 snad neochories.ja som tak bola minuli mesiac.zvysena teplota a citila som nosohltan

monika2712
2. nov 2011

@ktore no dufam ze nie :( inak nechapem, uz v pondelok mi skoncila mrcha.. pomerne skoro po 4 dnoch a teraz vecer som zacala spinit... asi tie hormony nie su tak oK ako som myslela.. alebo ze by to vsetko spolu suviselo? migrena, teplota.. no kto vie.

linibini
2. nov 2011

ktore
2. nov 2011

@monika2712 neviem co to mhlo byt.asi tie hormony.ja som mala super ms 5 dni a som zvedava na ovu a hlavne teplotu.dokt.mi hovorila ze nemusi mat kazda taky tahavy hlien na ovu,ze sa nemusi objavit.

monika2712
2. nov 2011

@ktore hm mna prekvapilo ze mi skoncila tak skoro, lebo predtym som ala 6-7 dni. ale tiez tie posledne boli len take sem tam spinenie.. ako dneska.. ale je mi dakt dako zle, ta migrena nejak neustupuje :(
idem si asi skusit zdriemnut, snad to pomoze.

mukesina
2. nov 2011

@minusko tak drzim prsteky, ze ju vystihnes a sa podari 🙂

ktore
2. nov 2011

@monika2712 ja som mavala kadeako ms.tiez sest sedem dni.teraz tak nadherne,ale to urcite od duphastonu

ktore
2. nov 2011

@monika2712 a uz beriem aj befoli takze aj kvoli tomu asi.som spokojna.som zvedava na grafik aky bude po vitaminoch.

dajaja
2. nov 2011

@monika2712 ja mam pocit, ze skoro kazda zena, ktora sa snazi otehotniet, zacne mat nejake divne cykly.. potvrdilo mi to par kamosiek, ktore vzdy mali cyklus presny ako hodinky a potom sa im to vsetko rozhadzalo. ja som tiez mala velmi kratky menzes, potom 2 dni nic a zas spinenie..

ktore
2. nov 2011

@dajaja baby to je stres,zato je to tak rozhadzane.ovlada to psychika.ja beriem vitaminky a som v pohode