Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Viete prečo má bocian také dlhé nohy?
Aby ho žaby nenakopali do riti.
Ako pripravíš svoju mamu na to, že si tehotná?
Babka...,mám problém!
@dajaja no u mna to skor bude nasledok kyretu.. a kto vie coho vsetkeho. dost mozne ze aj stres. mozno choroba..
no ja som sa tu pred nejakymi dvomi hodinami pytala na to akemate priznaky ohlasujuce prishod mrchy, lebo ze ja ziadne nemam 😨 no a potom mi priatel povie, ze som dneska nejaka prilis podrazdena, ze mi vsetko vadi a to prave ked sa napchavam cokoladou co ja ju inac velmi nejedavam 😀
@monika2712 no ta tvoja rozhadzana mrcha, migrena.....to kludne moze byt psychickeho povodu. ved na tom by nebolo nic divne po tom cim si si posledne dni presla. postupne sa to vsetko urcite upravi 😉
@orchis hm mozno to bude tym.. migrenu zvyknem mavat cez mrchu, ale uz mi skoncila a dnes zase daco..tak si tie hormony blbnu zase :(
@orchis :D....
hehe to mi pripomenulo mojho mm ktory si vzdy ked som podrazdena mysli ze som tehu :D:D... ale v poslednej dobe som akasi mrncava stale.. asi by si skorej mal vsimat opak :D:D.. hehe...
caute baby... ake mate priznaky inak... neidem vas ani citat vsetko lebo to by som v praci nec nespravila takze ake mame nove tehulky ??? 🙂... ja som 2 dni pred mrchov... u babky bolo dobre za 6 dni som pribrala 2,5 kila :D... sedenim na zadku a jedenim... asi tak pred 5 dnami ma hrozne boleli prsia ale asi len 2 dni aj sa mi zdalo ze ich mam zvecsene ale inak bradavky nic.. a inak teraz nebadam na sebe nic.... jedine ak prichazdajucu mrchu teda zatial ani tu nejak moc nie obcas ma pobolieva brucho ale to kludne moze byt z tych 6 dni prejedania sa :(... uf a to idem o 10 dni na svadbu .. ani neviem ci sa teraz vopcham do tych siat.. :D... dufam ze trochu odpuchnem za tych 10 dni :D... len sa musim prinutit nezrat :D:D... hehe... tak co ako ???... som same ucho
tak mrska skoncila..🙂 a aj tak mi je to h.... platne.🙂)
no ja baby dnes idem asi skúsiť tehu test lebo moja mrcha bola veeeeľmi biedna iba také špinenie takže neviem na čom som
@oskvarka no vitaj spat 😉 a dokonca je ta viac nez pred odchodom 😀
no ja tiez nemam ziadne priznaky, jedine pred 6 dnami som mala poriadne bolesti podbruska a biely vytok s troskou krvi, ale tam to aj skoncilo. ale takto je to lepsie, aspon ma telo nezavadza roznymi falosnymi priznakmi a teda si nerobim ziadne falosne nadeje 😉 mne by mrcha mala dojst v sobotu 🙂
to je az neuveritelne, ze za 6 dni 2.5 kila 😕 😀 no kedze to bolo v kratkom case malo by to ist dole velmi lahko 😉
to ze som vcera bola viacej podrazdena som si neskor aj ja uvedomila, neviem co mi bolo, ale dneska sa uz citim v pohode 😉 takze to nebolo kvoli bliziacej sa mrche a ani na pocasie sa nemozem vyhovorit, lebo to mame teraz stale rovnake, zamracene a uprsane.
@monika2712 vies ja som mala migrenoidnu bolest hlavy len raz no bolo to strasne. mna hlava pobolieva pomerne casto ale toto bolo aj na mna vela, ani som netusila, ze takato nehorazna bolest hlavy je mozna 😔

@linibini ta co?...