icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
2. nov 2011

@linibini ta co?...

linuska1
2. nov 2011

@dajaja
ja si myslim ze je to psychikou..🙂

linibini
2. nov 2011

@linuska1 ale, tak nejako to na mňa došlo, chýba mi .((

asemilka
2. nov 2011

@linibini a co ty taku smutnu tvaricku davas?

linibini
2. nov 2011

@asemilka no vidíš, ja sa snažím to nejako zvládať, ale niekedy je to jednoducho silnejšie ako ja... už je trošku lepšie... musím nejako do soboty vydržať ...

asemilka
2. nov 2011

@linibini mne minuly mesiac pomohlo, ze som kolegyni piekla susienky 🙂 a tento mesiac neviem, co si najdem... okna umyvat mozno 😀 to mam tak na jeden den... a potom neviem 😀 ja sa neviem dockat uz teraz 😀

linibini
2. nov 2011

Viete prečo má bocian také dlhé nohy?
Aby ho žaby nenakopali do riti.

asemilka
2. nov 2011

@linibini 😀 dobry 😀

linibini
2. nov 2011

@asemilka ja by som tie okná umyla aj hneď, ale nemôžem ani to, ... po cisárskom

linibini
2. nov 2011

Ako pripravíš svoju mamu na to, že si tehotná?
Babka...,mám problém!

monika2712
2. nov 2011

@dajaja no u mna to skor bude nasledok kyretu.. a kto vie coho vsetkeho. dost mozne ze aj stres. mozno choroba..

asemilka
2. nov 2011

@linibini aha fakt.... tak mi mozes doskladat puzzle 😉

linuska1
2. nov 2011

@asemilka
tiez si zavisla na puzzle?.. to je moja droga..🙂)

asemilka
2. nov 2011

@linuska1 hej 🙂 dlho som na to nemala cas.. ale teraz som sa na to zase dala 🙂

linibini
2. nov 2011

@asemilka diky za ponuku 😝 (nechceš mi dať strúhanku, aby som z nej poskladala rožok) ? už je lepšie.) vzhľadom k tomu, že by som mala písať bakalárku a vôbec sa mi nechce 🙂 si vymýšľam kadečo....

asemilka
2. nov 2011

@linibini my sme dali kilo struhanky a farebny obrazok rohlika kamosom ako svadobny dar... 😀 lebo zenich sa chvalil, ako miluje puzzle a ze kazde su pre neho prilis jednoduche 😀 😀

linibini
2. nov 2011

@asemilka namiesto antikoncepcie.))

asemilka
2. nov 2011

@linibini planuju babo 🙂

orchis
2. nov 2011

no ja som sa tu pred nejakymi dvomi hodinami pytala na to akemate priznaky ohlasujuce prishod mrchy, lebo ze ja ziadne nemam 😨 no a potom mi priatel povie, ze som dneska nejaka prilis podrazdena, ze mi vsetko vadi a to prave ked sa napchavam cokoladou co ja ju inac velmi nejedavam 😀

orchis
2. nov 2011

@monika2712 no ta tvoja rozhadzana mrcha, migrena.....to kludne moze byt psychickeho povodu. ved na tom by nebolo nic divne po tom cim si si posledne dni presla. postupne sa to vsetko urcite upravi 😉

monika2712
2. nov 2011

@orchis hm mozno to bude tym.. migrenu zvyknem mavat cez mrchu, ale uz mi skoncila a dnes zase daco..tak si tie hormony blbnu zase :(

esmemia
2. nov 2011

@ktore tu som,len prisla mamka z rakuska z prace na dva tyzdne,tak mi trosku robi spolocnost,docitala osm vas a idem spat,lebo som mrtva,ja uz pomaly uplne koncim s mrchou a zacinam merat teplotu,ale iba koli ovulke a inak ho riesit nebudem.
Utekam pekny vecer

oskvarka
3. nov 2011

@orchis :D....
hehe to mi pripomenulo mojho mm ktory si vzdy ked som podrazdena mysli ze som tehu :D:D... ale v poslednej dobe som akasi mrncava stale.. asi by si skorej mal vsimat opak :D:D.. hehe...

caute baby... ake mate priznaky inak... neidem vas ani citat vsetko lebo to by som v praci nec nespravila takze ake mame nove tehulky ??? 🙂... ja som 2 dni pred mrchov... u babky bolo dobre za 6 dni som pribrala 2,5 kila :D... sedenim na zadku a jedenim... asi tak pred 5 dnami ma hrozne boleli prsia ale asi len 2 dni aj sa mi zdalo ze ich mam zvecsene ale inak bradavky nic.. a inak teraz nebadam na sebe nic.... jedine ak prichazdajucu mrchu teda zatial ani tu nejak moc nie obcas ma pobolieva brucho ale to kludne moze byt z tych 6 dni prejedania sa :(... uf a to idem o 10 dni na svadbu .. ani neviem ci sa teraz vopcham do tych siat.. :D... dufam ze trochu odpuchnem za tych 10 dni :D... len sa musim prinutit nezrat :D:D... hehe... tak co ako ???... som same ucho

linuska1
3. nov 2011

tak mrska skoncila..🙂 a aj tak mi je to h.... platne.🙂)

rysauka
3. nov 2011

no ja baby dnes idem asi skúsiť tehu test lebo moja mrcha bola veeeeľmi biedna iba také špinenie takže neviem na čom som

orchis
3. nov 2011

@oskvarka no vitaj spat 😉 a dokonca je ta viac nez pred odchodom 😀
no ja tiez nemam ziadne priznaky, jedine pred 6 dnami som mala poriadne bolesti podbruska a biely vytok s troskou krvi, ale tam to aj skoncilo. ale takto je to lepsie, aspon ma telo nezavadza roznymi falosnymi priznakmi a teda si nerobim ziadne falosne nadeje 😉 mne by mrcha mala dojst v sobotu 🙂
to je az neuveritelne, ze za 6 dni 2.5 kila 😕 😀 no kedze to bolo v kratkom case malo by to ist dole velmi lahko 😉
to ze som vcera bola viacej podrazdena som si neskor aj ja uvedomila, neviem co mi bolo, ale dneska sa uz citim v pohode 😉 takze to nebolo kvoli bliziacej sa mrche a ani na pocasie sa nemozem vyhovorit, lebo to mame teraz stale rovnake, zamracene a uprsane.

orchis
3. nov 2011

@rysauka super 😉 a hned nam daj vediet ako to dopadlo, nie ze nas budes natahovat 😠 😀

orchis
3. nov 2011

@linuska1 ale co by ti to bolo h.....o platne? ved uzite si keksikovanie a mozno sa aj nieco zadari 😉

orchis
3. nov 2011

@monika2712 vies ja som mala migrenoidnu bolest hlavy len raz no bolo to strasne. mna hlava pobolieva pomerne casto ale toto bolo aj na mna vela, ani som netusila, ze takato nehorazna bolest hlavy je mozna 😔

linuska1
3. nov 2011

@orchis

jedine so susedom.. alebo postarom..🙂) mm nebude 2 t doma...🙂 ale aspon si zistim presne ovulku..🙂