Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis no tak to bud rada ze len raz 😎 ja ked som brala HAK, tak som mavala migreny pravidelne kazdu mrchu, tak prve dva dni.. otras.. teraz sa mi to sem tam vrati.. vcera to bolo doooost zle, nepomohli ani vsetky mozne lieky... pomohol uz iba spanok.. nastastie ma dnes uz neboli.
@orchis co ak tie nase ziadne priznaky su vlastne priznaky ? ... este som len jeden den doma a uz sa mi prehrievaju mozgove zavity... ale testiky mam doma.. je mozne ze nemame ziadne priznaky ... nemam ani len pocit ze by som mohla by tehu a bola by som ?? ... uz mi zasibava.. och joj uz aby bola sobota...
a pribudli nejake nove tehulky...?... co nase ostatne spolutestovatelky ??
@oskvarka na priznaky nespoliehaj... uz z vlastnej skusenosti minuleho mesiaca.. mala som snad tisic priznakov a nic.. takze tento mesiac uz ziadne stresy, ziadne priznaky... pockam si do mrchy.. a az potom nejake testy...
@monika2712 no ved ja posledne 3 mesiace som mala kazdy mesiac ine priznaky :D... takze tiez som zmetena ... ale uz sa mi akosi neda vydrzat do soboty :D:D dalekooo.. asi si zacnem nechty kusat zase :D
@ktore
@orchis
@oskvarka
Ahojte dievčatá🙂 Hlásim sa po pár dňoch voľna a po veeeeľa pokusoch 🙂 Ovulku som mala niekedy koncom minulého týždňa ale v piatok a v nedeľu sme to opäť radšej poistili 🙂 Ešte tri dni mám užívať Duphaston a čakám, že mrcha má prísť max. budúci týždeň vo štvrtok ..... Ale od včera ma preukrutne bolia prsia....hlavne, keď som si večer dala dole podprdu...som si nadávala do sprostých, že si to nahováram, ale dnes ma bolia rovnako aj v podprde ☹
@martinka15 ja som to tam mala nejako 5-6 dni dozadu 2 dni mi to trvalo ... takze to bolo cca 8 dni pred mrskou... neviem co to... ale preslo mi to a uz ma nejak extra nebolia... tak neviem 😖
@oskvarka Hmmmm, schyza 🙂 Uvidíme, čo to je.....možno to aj mne dnes skončí...niekedy som mávala bolesti pŕs, ale to tak posledný deň pred mrchou a potom už nič....teraz je to týždeň pred ňou.....Musím si nájsť nejakú zábavku, aby som na to nemyslela 🙂
@ivcek no myslite pozitivne ... priznaky mrichodu mrchy mozu byt rovnake ako tehu... ja ako som mala kazdy mesiac pocit ze mrcha urcite pride mam ho aj teraz dost velky 😠 ale mam tam akusi malu ale realnu rezervu ze mozno... (mozno je to sposobene tym ze sme sa viac snazili takze.. aj ked zase tento mesiac netusim kedy ozaj ta ovu bola... 😝 )... tak vam drzim palce...nech to vyde a usmev trochu... ked ste vydrzali do dnes... ci uz ste testovali ?
ja sa chystam najskorej testovat v nedelu ak mi to bude dopriate lebo do teraz mrcha vzdy dosla skorej.. 😠
ahojte baby, hlasi sa dalsia spolutestovatelka 🙂 bohuzial som sa testovania nedockala, lebo mi dnes mrska necakane, o den skorej, dosla ☹ no co uz, nevadi, aj tak som sa tento mesiac na to vobec necitila. a som aj rada, ze dosla takto skorej a usetrila som si testik a hlavne to sklamanie nad jednou ciarkou..
vsetkym ostatnym drzim palceky, aby cervena nedosla.. u niektorych to vyzera velmi nadejne.. tfuj, tfuj, nech to vyjde 😀 😀
ahojte babule. Tak ja som včera neodolala a kupila si prvy krat ovu testy. Večer jeden skusila a boli tam dve // a dnes rano tiež. Tak sme to včera vyuzili ale teraz neviem kedy to mame poistiť,či dnes alebo stači zajtra. A veľmi sa teším že prišla ovu skor lebo mi manžel oznámil že k nám príde rodina zo Slovenska na dlhší víkend a kedže ich bude dosť,v spálni bude spať s nami aj moja sestra( Nie v jednej posteli 😅 ) a to by sme mali po snažilkovani ....
Pridavam foto 🙂
@minusko no super. ja by som poistila este zajtra, inak super ze ti vobec vysiel dvakrat pozitivny, mne vysiel iba jeden minuly cyklus..
@monika2712 a to som si robila prvy krat v živote 🙂 Veľmi ma to potešilo 🙂 Ukazala som ho manželovi a ten si splnil ulohu 😀
@martinka15 no moja, toto som mala minuly cyklus cele dva tyzdne, zacalo sa to po ovu a vydrzalo to skoro do konca mrchy 😉 a to ma jeden den boleli tak, ze som sa ich ani dotknut nemohla 😕 a to sa mi stalo v zivote prvykrat tak jasne, ze som si myslela, ze to nieco znamena 😉 no to boli len nejake pobludene hormony alebo ktovie co 😅
baby co znamena pozitivny ovu test.. ze je tesne pred ovulaciou ?... alebo ako sa to cita ja nad nimi uvazujem ale az po novom roku najskorej.. ale teda ja sa bojim ze mi to stale bude ukazovat cosi neurcite ze mozno ano mozno nie :D
@oskvarka
@monika2712
ja sa na priznaky uz vobec nespolieham, ale si myslim, ze nie som tehotna lebo podla mna ak by som bola tak by som si mala citit aspon to podbrusko, nie? ved ked si vezmem co sa tam deje v prvych tyzdnoch tak to podla mna bez nejakej co i len jemnej boliestky to nemoze zaobist 😉 to ze ma raz za uhorsky rok tam pichne to neratam 😉 ved uz len dva dni, teda dufam, ze mi tentokrat nebude meskat 😎
@orchis Nepotešila si ma....tá bolesť je dosť silná a keď si predstavím, že to bude takto aj dva týždne, budem z toho pekne nervózna ☹
@martinka15 no to sa stalo mne, to este neznamena, ze aj u teba to bude to iste 😉 moje telo nie je tvoje 😉 ja len aby si to brala s rezervou, ale je pravda, ze pre mnohe zeny su citlive prsia signalom, ze aj mozu byt tehotne 😉 pockame si hmmmmm? 🙂
@orchis no tak to ja si tiez myslim ze mne mrcha pride nie ze by ma obcas nieco nepobolievalo ale tak to sa stava a dovodou moze byt milion inych.. ja mam zase skorej pocit ze by som to citila.. tak psychicky ze som tehu a teraz to skratka necitim dnes po obede ma dokonca tak zacalo boliet v podbrusku na chvilu ze som mala pocit ze mrcha dojde fakt co nevidiet (taka tipicka predmrchovska bolest) a a ked som dosla do kancliku tak mi zase na chvilku prislo na zvracanie ale hned ma to preslo... takze v podstate stale nic.. to je na tom to najhorsie to cakanie.. ze som ja trupka nostala u babky aspon do piatka... ale zase pribrat este jedno kilo to uz by bolo neunosne.. hehe :D...

caute baby.ja len den po dni vas em poslem jjeke meje grfy ak sa mi to podari.